PA.
- [VIP]Ştefan
PA.
Salut/Bună.
Bun, aş dori ca pe viitor să se impună regulament pentru toate eventele.
De ce? Pentru că fiecare membru staff işi face propriul său regulament, e naşpa in puii mei, să fie un regulament pentru toţi membrii staff.
Cum s-a impus şi acea regula aiurea să-ţi dai itm jos la event, păi stai așa, unde scrie ? Nu scrie niciunde
Fiecare cu fel şi fel de reguli noi şi etc.
Sunt sigur că Andru o să plângă că nu mai are propriul său regulament, nu-i nimic, o să punem mână de la mână şi o să-i luăm şerveţele.
Bun, aş dori ca pe viitor să se impună regulament pentru toate eventele.
De ce? Pentru că fiecare membru staff işi face propriul său regulament, e naşpa in puii mei, să fie un regulament pentru toţi membrii staff.
Cum s-a impus şi acea regula aiurea să-ţi dai itm jos la event, păi stai așa, unde scrie ? Nu scrie niciunde
Fiecare cu fel şi fel de reguli noi şi etc.
Sunt sigur că Andru o să plângă că nu mai are propriul său regulament, nu-i nimic, o să punem mână de la mână şi o să-i luăm şerveţele.
Re: PA.
PRO!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

- [VIP]Ştefan
Deci, doresc ca regulamentu' care o să fie impus şi aprobat, să fie pus in aplicare exact când te-a tars in aceea mapă care se face eventu'.[SGA]Red wrote:PRO man !! dar eu as vrea sa ramana totusi regulametnu cu '' Playerii care au gresit raspunsul corect sa plece map1'' deoarce unii se bat altii zic raspunsul pe chat ori imi deranjeaza eventu (fac spam pe chat ) .
Şi sunt sigur că mulţi membrii staff nu-s de-acord pentru că vezi doamne ei sunt in lumea lor, dacă ei nu pot face reguli in altă parte să facă şi ei in joc aviz "Kizev".
Last edited by [VIP]Ştefan on Tue Mar 28, 2017 4:50 am, edited 1 time in total.
- [Diva]Diabla
[VIP]Ştefan wrote: dacă ei nu pot face reguli in altă să facă şi ei in joc .
nu am inteles nimic
- [VIP]Ştefan
Gata scorpia mea m-am corectat, mulţumită ? Şi tu să te iei de mână cu Andru, şi 3s3 şi mai sunt care d-aţi t-c aiurea şi fără merit.[MISS]Diabla wrote:[VIP]Ştefan wrote: dacă ei nu pot face reguli in altă să facă şi ei in joc .
nu am inteles nimic
- [Diva]Diabla
scorpia e PRO pentru un regulament ca sa nu difere de la staff la staff
-
[VIP]Admir
PRO. S-a mai propus si nu s-a facut nimic. Unii chiar sunt prea inapti ca sa faca ceva. Kizev, Lorena
) mai faceti si voi ceva fabulos? In afara de mixul de evenimente
. Ce faci cand se plictiseste lumea de capitale? Bagi 2 runde de muzica in ele 
- [VIP]Andru
Boss, regulamentul meu e cel general folosit.
1. Cine da pm dupa timp, pleacă
2. Iteme se dau jos in functie de numărul de castigatori. Daca s 12-15, normal, sa evitam lagul, le dam jos, tot pentru binele vostru, geniule
3. Cine se bate sau injura are jail 15m (maxim 1h dupa caz), asta e impus si aprobat de Adinna. (deranjare event)
4. Cine face spam, pleacă map 1.
5. Poti alege daca vrei sau nu spectatori, easy. Decizia fiecăruia.
6. O adevărat, X fals
7. Toti stiu ca primul raspuns se ia in considerare. D asta ai timp de gândire, geniule x2.
Cam asta e regulamentul pe care l folosesc la evenimente. Nu văd ce e subiectiv, prea propriu la el. Căci singura diferenta intre asta si al altor colegi e că unii pun si 0 la timp, mie mi se pare logic pana la 1.
Hai să comentăm degeaba. Apropo, Fifty a zis că va face regulament de evente : Pending. . .
P.s. Sunt de acord cu impunerea unui regulament. Propunerea e buna. Si a mai fost propusă de multi din staff si din rândul playerilor.
1. Cine da pm dupa timp, pleacă
2. Iteme se dau jos in functie de numărul de castigatori. Daca s 12-15, normal, sa evitam lagul, le dam jos, tot pentru binele vostru, geniule
3. Cine se bate sau injura are jail 15m (maxim 1h dupa caz), asta e impus si aprobat de Adinna. (deranjare event)
4. Cine face spam, pleacă map 1.
5. Poti alege daca vrei sau nu spectatori, easy. Decizia fiecăruia.
6. O adevărat, X fals
7. Toti stiu ca primul raspuns se ia in considerare. D asta ai timp de gândire, geniule x2.
Cam asta e regulamentul pe care l folosesc la evenimente. Nu văd ce e subiectiv, prea propriu la el. Căci singura diferenta intre asta si al altor colegi e că unii pun si 0 la timp, mie mi se pare logic pana la 1.
Hai să comentăm degeaba. Apropo, Fifty a zis că va face regulament de evente : Pending. . .
P.s. Sunt de acord cu impunerea unui regulament. Propunerea e buna. Si a mai fost propusă de multi din staff si din rândul playerilor.
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k