Am şoo
- [VIP]Claudiu <3
Am şoo
Am şo o problema cine îmi face un video să mi-l posteze aici ? nu pot băga la semnătură o poză ce dq are ?

-
[VIP]Admir
Re: Am şoo
Imi dau seama cat esti de prost din linkul din semnatura. Vezi ca am facut un topic despre cum sa postezi o imagine (nu sub forma de link). E acelasi procedeu si pentru semnatura. Iar acolo poti incarca si gif.uri
- [MOD]Lorena
ca să meargă poza trebuie şi faza cu [ img] asta iar in mijlocul parantezelor ][ să pui link-ul pozei.
Dacă vrei ca poza să apară pe mijloc/centru scrii aşa [ center]iar link-ul tot aşa in mijlogul parantezelor de la img , sper că te-am ajutat t/c.
Dacă vrei ca poza să apară pe mijloc/centru scrii aşa [ center]iar link-ul tot aşa in mijlogul parantezelor de la img , sper că te-am ajutat t/c.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [Diva]Diabla
adaugi[VIP]Claudiu <3 wrote:Am şo o problema cine îmi face un video să mi-l posteze aici ? nu pot băga la semnătură o poză ce dq are ?
la inceput si[/ center] la sfarsit, dar sa pui spatiu intre center'e si link, daca nu m-am facut inteleasa ma cauti pe skype ca sa iti arat : patricia.marus1