Pentru OX

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Kizev

Re: Pentru OX

Post by Kizev » Thu Mar 16, 2017 12:38 am

[MISS]Diabla wrote:eu sunt pro sa se mearga cu intrebarile din floare doar daca sunt schimbate des, asa cum se intampla acum
PRO Diabla. Oxu' e ox. Nu ca "mai am 10 playeri, mi-e lene, le pun PM". Eu cel putin de cand sunt in staff, foarte, foarte rar am pus intrebari PM la ox. Asta e, daca se copiaza, bagi 'ultimul pe raspuns' si ai rezolvat.

CONTRA intrebarilor PM la ox !!

[VIP]Claudiu <3

Post by [VIP]Claudiu <3 » Thu Mar 16, 2017 2:24 pm

[VIP]Admir wrote:Va las in lumea vostra cu 13 ox'uri de se plictiseste omu in arena. Ca toti copiaza si n-are nici un farmec. E ca cum ai vedea o reclama. Unu bun si frumos odata la 2 saptamani, cu premii de participare si premiu final mod, nu stiti sa faceti.
Aaa si fara sa intre stafful la ox pe contul de player. Ca daca e premiu final mod, kizev e primu pe 3 conturi.
Aaa si era sa uit. Vedeti ca ox'u se face pana la ultimul player, nu pana la ultimi 10 ca apoi sa puneti "pm". N-are nici un farmec. Nu ma mut dupa o pe x ca sa pot intra in ultimi 10 playeri. Dar csf. Ce sa va cer voua ca pe metin sunteti calculati, corecti, destepti si in viata reala niste martalogi retardati care s-au pierdut in valul Steel. Adica deh. Jumate din lista voastra de prieteni sunt dupa metin. " gagicarilor " mai vorbiti si cu alte p1sde in afara de alea dupa metin? :lol: . Sa imi scuzati limbajul. M-am abatut de la subiect.
Andru nu intră pe 2-3-4-5 conturi el doar pe 1 intră că de pe ăla ia winn aici vorbim despre UpBaBY , Haspeee când e ox cu premii ca ţiganii să prindă ce-i mai bun .

Apropo, PRO. 2 RUNDE INDIFERENT DE SITUATIE. DAR ODATA LA SAPTAMANA. PREMIU MOD. PREMII DE PARTICIPARE. FARA " pm ".
Image
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Thu Mar 16, 2017 3:59 pm

[VIP]Claudiu <3 wrote:
[VIP]Admir wrote:Va las in lumea vostra cu 13 ox'uri de se plictiseste omu in arena. Ca toti copiaza si n-are nici un farmec. E ca cum ai vedea o reclama. Unu bun si frumos odata la 2 saptamani, cu premii de participare si premiu final mod, nu stiti sa faceti.
Aaa si fara sa intre stafful la ox pe contul de player. Ca daca e premiu final mod, kizev e primu pe 3 conturi.
Aaa si era sa uit. Vedeti ca ox'u se face pana la ultimul player, nu pana la ultimi 10 ca apoi sa puneti "pm". N-are nici un farmec. Nu ma mut dupa o pe x ca sa pot intra in ultimi 10 playeri. Dar csf. Ce sa va cer voua ca pe metin sunteti calculati, corecti, destepti si in viata reala niste martalogi retardati care s-au pierdut in valul Steel. Adica deh. Jumate din lista voastra de prieteni sunt dupa metin. " gagicarilor " mai vorbiti si cu alte p1sde in afara de alea dupa metin? :lol: . Sa imi scuzati limbajul. M-am abatut de la subiect.
Andru nu intră pe 2-3-4-5 conturi el doar pe 1 intră că de pe ăla ia winn aici vorbim despre UpBaBY , Haspeee când e ox cu premii ca ţiganii să prindă ce-i mai bun .

Apropo, PRO. 2 RUNDE INDIFERENT DE SITUATIE. DAR ODATA LA SAPTAMANA. PREMIU MOD. PREMII DE PARTICIPARE. FARA " pm ".
Scrie in afara citatului, nu in el.
Pai la cat de des se fac ox'uri si alte evenimente deja s-a cam imputit treaba. Numai e acel extaz cand participi pa un ox. Iar premiile de la eventurile voastre sunt de rahat.

Ce va mai salveaza Adina cu acel PVP.
Mai rarut ca-i mai dragut.
Voi faceti eventuri ca sa faceti activitate, in nici un caz pentru playeri. Daca voi numiti " Muzic 5 runde " event, pai inseamna ca mentalitatea voastra e jos de tot. Un staff care se respecta nu isi pierde timpul cu capitale. Mai bine intri odata la 2 saptamani si vii cu un event nou decat sa intri zilnic si sa faci aceleasi eventuri. Naspa de voi " baza steelului "
Bravo lu Berila cu " ruleta ruseasca " si lu Dany cu " miss si mister ". Sa nu uitam de Adina cu pvp"u.

In rest ... Nu stiu de ce mai aveti tupeu sa va numiti staff. 300 de lei. Cam asta e valoarea voastra pe server.
Ce faceti voi, fac si eu si ala si ala si oricine. Ce dracu nu intelegeti ca singura diferenta dintre voi si un player normal, sunt cateva comenzi si dreptul de a face un event. Prostilor daca am comanda de /n, fac event mai smecher ca voi de 1000x. Si dupa ce ca sunteti asa, mai va dati importanti si pe Forum.
3S3, Dream, Adina, Berila, Red, Aleks inca 2-3 pe care nu vreau sa ii ridic in slavi, de ce slbz nu isi rup capu pe forum ca voi? Ratatilor. Pe ei nu ii intereseaza de forum sau de joc? Ba da, dar efectiv voi sunteti partea de staff pentru care un event inseamna activitate, un reply pe forum inseamna un post in plus. Vai de capu vostru. Nu vreti pe Silent si pe Bia inapoi ca va dadeau clasa. Se pipi pe voi aia 2.

Marius01

Post by Marius01 » Thu Mar 16, 2017 5:47 pm

Image

Dacă tot s-a rezolvat.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Thu Mar 16, 2017 5:54 pm

Stai ca tre' sa dea [MOD]Lorena t/c " daca vrei sa schimbi asa vorbeste cu fifty ca eu sunt degeaba " :lol:

wyzo

Post by wyzo » Sun Mar 26, 2017 1:35 pm

Image
Image
Image
Image

Post Reply

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”