Sper sa ne mai revedem vreodata.
Sfarsit. xddd
-
StricatuJR
Sfarsit. xddd
Va salut si va respect , multumesc celor care mi`au fost alaturi timp de 4 ani pe acest server.

Re: Sfarsit. xddd
Bafta, nu te cunosc dar ....Mult noroc in viata.StricatuJR wrote:Va salut si va respect , multumesc celor care mi`au fost alaturi timp de 4 ani pe acest server.
Sper sa ne mai revedem vreodata.![]()
![]()

Baftă, Strichii... Ai grijă de tine !

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

nu puteai sa te lasi fara sa spui aici, vai, vai
pup si besk
ly
bafta
ca p vremuri
6...
pup si besk
ly
bafta
ca p vremuri
6...

Urmez euStricatuJR wrote:Va salut si va respect , multumesc celor care mi`au fost alaturi timp de 4 ani pe acest server.
Sper sa ne mai revedem vreodata.![]()
![]()

-
StricatuJR
Nu va urma nimic Patri ca nu are rost sa mai imi bat capul degeaba, am jucat de 4 ani si nici macar un multumescnu am primit din partea astora.
Ale te astept
Multumesc inca odata
Ale te astept
Multumesc inca odata
Te ai lăsat din vina ta.....mai pe scurt ai făcut bătături în vârful fiecărui deget la câte jigniri și înjurături ai scris pe server...asta e , poate data viitoare te înveți minte.
Bafta.
(Stiu ca o sa începi să mă injuri acm ..ca de obicei dar măcar o să fie ultima înjurătură
. )
Bafta.
(Stiu ca o sa începi să mă injuri acm ..ca de obicei dar măcar o să fie ultima înjurătură
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
-
[VIP]Admir
Vrumm!!! Vrumm!!! Sunt pe urmele voastre.
Server'u in care mancatoria e la ordinea zilei, barfa e ca viata pentru ei. Favorizarile merg in paralel cu regulamentul. Eventurile n-au un tipar anume, se desfasoara dupa bunul plac al celui care il organizeaza. Playeri mici fara [Dn] nu sunt bagati in seama, nu li se ofera atentie. Staffu aplica regulamentul in functie de relatia pe care o are STAFF - Player.
Pe forum se raspunde in bataie de joc. Nici un raspuns concret din partea membrilor staff la reclamatii. Dovezile nu se mai dau mai nou. Pentru ca acum se impune incredere cu forta si silita. Nu am vazut Staff mai incapabil ca asta niciodata. (exceptii).
Nu conteaza ca a injurat sau nu Mitroi, daca ai da afara fiecare player care injura ar ramane server'u cu 10 playeri. Si aia sigur nu vor fi membri staff. Rai sau buni au fost acolo, au ajutat la intretinerea server'ului. Ti-au dat tie de lucru cand ai intrat pe server si nu aveai ce sa faci. Vreau sa va spun un singur lucru.
Un server deschis de nici o luna de zile, are mai multi playeri on/zi decat are Steelu...
18 membri staff... pentru o mana de oameni. Vai de capu vostru si de organizarea pe care o aveti.
Server'u in care mancatoria e la ordinea zilei, barfa e ca viata pentru ei. Favorizarile merg in paralel cu regulamentul. Eventurile n-au un tipar anume, se desfasoara dupa bunul plac al celui care il organizeaza. Playeri mici fara [Dn] nu sunt bagati in seama, nu li se ofera atentie. Staffu aplica regulamentul in functie de relatia pe care o are STAFF - Player.
Pe forum se raspunde in bataie de joc. Nici un raspuns concret din partea membrilor staff la reclamatii. Dovezile nu se mai dau mai nou. Pentru ca acum se impune incredere cu forta si silita. Nu am vazut Staff mai incapabil ca asta niciodata. (exceptii).
Nu conteaza ca a injurat sau nu Mitroi, daca ai da afara fiecare player care injura ar ramane server'u cu 10 playeri. Si aia sigur nu vor fi membri staff. Rai sau buni au fost acolo, au ajutat la intretinerea server'ului. Ti-au dat tie de lucru cand ai intrat pe server si nu aveai ce sa faci. Vreau sa va spun un singur lucru.
Un server deschis de nici o luna de zile, are mai multi playeri on/zi decat are Steelu...
18 membri staff... pentru o mana de oameni. Vai de capu vostru si de organizarea pe care o aveti.