Miezu' din cozonac (Vedete) ...
Miezu' din cozonac (Vedete) ...
Deci bun..sper că nu o să se transforme această discuție într-un, nonsens/flame ce nu respectă ''real-life'',deoarece e plin forumul de chestii de genu' și logic stă-n firea noastră să combatem orice, chiar dacă o facem doar de plăcere.Acest topic constă în ''vedetismul dintr-un joc'' să zic așa. Mă deranjează pur și simplu atitudinea aceea fără rost, dacă am grad ,indiferent că e [VIP],[GM],[SGM]/ etc. ...chiar și unii din simplii [Dn] , unii chiar văd acel grad ca pe un atu. Fac referire doar la unii playeri din această ''grupă'' pe care îi cunosc și le-am cerut un simplu sfat.De când joc , am avut n-caractere cu nume mai puțin ciudate sau lipsite de sens și am trăit unele experiențe care m-au lăsat fără cuvinte. .Oricum noi așa fim concepuți unii, uităm de unde am plecat... Mă-ntrebam în trecut, oare ăștia care au grad, au dat acolo câțiva lei să-și arate uneori insuficiența mentală pe un joc, de ce pana mea sunt atât de tari în cuc, după ce și-au luat un [VIP] ?..Practic unii și-au luat VIP pentru simplu fapt să atragă atenție, nu să ajute server-ul sau să dea câteva sfaturi unui începător. Sau (Noob)..cum ne mai numesc unii... . Sunt total de acord cu acei jucători, care își dau silința să-i ajute și pe ceilalți,prin sfaturi, nu neapărat iteme... .Ne mai plângem uneori că nu mai e Steel-u de altădată, păi nici nu are cum ...Că la momentul de față jumate din playeri au grad,comenzi,etc.Da' de ajutat și pe restul pauză...bănuiesc că o să primesc ''paracetamolu'' ( Tu de ce nu-ți iei VIP, n-ai bani, etc. '' te legi de restu' ) . Pentru simplu fapt că am văzut destule ''discuții'' pe tema asta și noi ăștia ''începători'' sau fără grad, eram dominați de cei cu grad . Vrei să schimbi o vorbă,să-ți faci prieteni...să ceri un sfat,ajutor..rămâi cu zisul doar. Poate greșesc în privința multora, da' în privința celor cărora le-am cerut câteva sfaturi.. și mi-au zis pur și simplu ''N-am timp ba''..sau ''Nam timp ''..și am pățit asta în majoritatea timpului cât am jucat. În final pot să spun doar că, la unii comportamentul din joc se aseamănă mult cu cel din realitate..și realitatea cu jocul au o legătură destul de mare, acea legătura unde prostia n-are limite.
Când simți,spune iar când spui,simte !
- [VIP]Adinna
Re: Miezu' din cozonac (Vedete) ...
+1, dar acum vor apărea haterii şi vor spune că vezi doamne, n-ai dreptate, că fiecare e b0ss, '' pe barosăneală '' dacă ştii ce zic.. că na, atât se poate. Vorba aia.. unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. N-ai cu cine, degeaba ţi-ai exprimat opinia pentru că majoritatea îţi vor comenta, vor încerca să te jignească, bla-bla şi alte chestii d-astea jalnice specifice caracterului lor.. Unii da, te vor susţine, ai un punct de vedere destul de bine format şi în plus ai şi argumente, nu ca alţii aka mafioţii serverului care trăncăne aşa toată ziua, dar dovezi sau argumente.. nem...

Din partea mea pot să apară haterii, acei haterii fiind cei care se simt atacați, (vedetele) . Mi-am expus punctul de vedere cu un scop, nu prea realizabil în momentul de față. Și cei care sunt de acord cu acest punct de vedere, ori sunt puțin mai maturi, ori au trecut cel puțin odată print-un moment de genu'.
-
[VIP]Admir
[A]Adinna wrote:+1, dar acum vor apărea haterii şi vor spune că vezi doamne, n-ai dreptate, că fiecare e b0ss, '' pe barosăneală '' dacă ştii ce zic.. că na, atât se poate. Vorba aia.. unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. N-ai cu cine, degeaba ţi-ai exprimat opinia pentru că majoritatea îţi vor comenta, vor încerca să te jignească, bla-bla şi alte chestii d-astea jalnice specifice caracterului lor.. Unii da, te vor susţine, ai un punct de vedere destul de bine format şi în plus ai şi argumente, nu ca alţii aka mafioţii serverului care trăncăne aşa toată ziua, dar dovezi sau argumente.. nem...
+1
Te felicit ca ai avut *curajul* sa spui lucrurile *verde-n fata*. Si eu sunt absolut de acord cu ce spui tu, dar vremurile s-au schimbat si odata cu ele si caracterul/ comportamentul unora.
Te felicit ca ai avut *curajul* sa spui lucrurile *verde-n fata*. Si eu sunt absolut de acord cu ce spui tu, dar vremurile s-au schimbat si odata cu ele si caracterul/ comportamentul unora.

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Mersi Lex, într-adevăr vremurile s-au schimbat,cum zici tu. Da' cum s-au schimbat în rău, pot să se schimbe iar și-n bine. Doar că unii nu țin cont și de acei playeri fără grad .Nu vreau să deschid subiectul iar despre [VIP]..că trebuie redus din ei sau tralala, eu mai știu ce, pentru că unii chiar l-au primit pe merit și se ocupă în mare parte de acest server. Da' și tu ai ceva timp de când joci și cred că și tu ai o părere destul de bună cu referire la asta (Că ai văzut diferențe destule și favoruri,pentru acele ''cunoștințe'' ale acestor vedete ) și nu doar tu, mulți alții doresc să-și expună părerea aici..cu referire la aceste (vedete).Oricum mersi pentru susținere.
Mare dreptate ai man dar gradele nu le-am primit pe merit, fiecare şi-a cumpărat gradu şi după toate astea suntem obligaţi să vă răspundem întrebărilor, păi să vină ăia care au luat UP pe merit să vă răspundă asta aşa să fiu "hater". În realitate, caută-mă oricând ai o nelămurire că nu îmi e greu să răspund. Şi da, o să ziceţi:"Vai, s-a simţit 3s3! :O", nu mă simt, mă doare-n erect, sau nu
Săriţi-mi în cap pls, în capu...
Săriţi-mi în cap pls, în capu...
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!

- [VIP]EverAce ♛
+1[VIP]3s3 wrote:Mare dreptate ai man dar gradele nu le-am primit pe merit, fiecare şi-a cumpărat gradu şi după toate astea suntem obligaţi să vă răspundem întrebărilor, păi să vină ăia care au luat UP pe merit să vă răspundă asta aşa să fiu "hater". În realitate, caută-mă oricând ai o nelămurire că nu îmi e greu să răspund. Şi da, o să ziceţi:"Vai, s-a simţit 3s3! :O", nu mă simt, mă doare-n erect, sau nu![]()
![]()
![]()
Săriţi-mi în cap pls, în capu...![]()
Sunt de acord cu ce spune, dar şi tu ai dreptate

Oricât de puternic ar fi un bărbat, există deja o femeie care i-a devenit slăbiciune.
Ho' mă ofrandă.
Că n-are nici o legătură ce ai zis tu, cu ce am zis eu. Dacă ești contra, vină cu argumente întemeiate cu referire la ce am zis eu,nu cu ''real-life-u tău'' de macho sau aeru' dă vedetă . Am o nelămurire asupra ''vedetelor'' dintr-un joc, tipic ție. Și cum ziceam în celălalt citat, nu fac referire la toți și nu m-am referit strict la [VIP].Am făcut referire și la [GM],[SGM], etc. ,nu doar cei din prezent .Sunt responsabil pentru ce am zis, nu pentru ce ai înțeles tu
. Și dacă tot ai zis de nelămuriri, în joc am suficiente nelămuriri și le pot susține întemeiat,cu argumente.Tu din păcate te scapi prin ''Hai fă , face to face. Da'..n-am nevoie de nelămuriri în realitate, nici n-am deschis un asemenea subiect. Dacă tu nu ești capabil să-ți dezlipești intelectu' de fantastic, stric broblema ta. Hai noroc, vedetă ! Dacă te simți, bravo, am făcut referire și la prostie, dacă vrei să ți-o expui, măcar fă-o într-un mod mai agreabil nu pur și simplu cum ai făcut aici ''Hai săriți toți pe mine'' , că nu demonstrezi nimic..doar arăți că ești disperat după puțină atenție.
Uşor pisoi nu te "agrava", o să fii surprins când vei afla că de fapt tu ai înţeles pe dos. Ai ceva cu mine? Eşti unul dintre ăia cărora le scriu alţii textele şi când vine realu dă cu bâta în baltă? Ce ai? Eşti balonat? Uşor tati că faci spume. Ai zis că vrei păreri, de ce te agiţi aşa când cineva e împotriva a ceea ce simţi tu?Legale wrote:Ho' mă ofrandă.Că n-are nici o legătură ce ai zis tu, cu ce am zis eu. Dacă ești contra, vină cu argumente întemeiate cu referire la ce am zis eu,nu cu ''real-life-u tău'' de macho sau aeru' dă vedetă . Am o nelămurire asupra ''vedetelor'' dintr-un joc, tipic ție. Și cum ziceam în celălalt citat, nu fac referire la toți și nu m-am referit strict la [VIP].Am făcut referire și la [GM],[SGM], etc. ,nu doar cei din prezent .Sunt responsabil pentru ce am zis, nu pentru ce ai înțeles tu
. Și dacă tot ai zis de nelămuriri, în joc am suficiente nelămuriri și le pot susține întemeiat,cu argumente.Tu din păcate te scapi prin ''Hai fă , face to face. Da'..n-am nevoie de nelămuriri în realitate, nici n-am deschis un asemenea subiect. Dacă tu nu ești capabil să-ți dezlipești intelectu' de fantastic, stric broblema ta. Hai noroc, vedetă ! Dacă te simți, bravo, am făcut referire și la prostie, dacă vrei să ți-o expui, măcar fă-o într-un mod mai agreabil nu pur și simplu cum ai făcut aici ''Hai săriți toți pe mine'' , că nu demonstrezi nimic..doar arăți că ești disperat după puțină atenție.
![]()
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!