The best.
Re: The best.
Proo pentru securizare cont
Şi pro pentru costume, sunt super faine
Şi pro pentru costume, sunt super faine
→ '' #Monoton, simţ uşor, dezinvolt. Un copil pierdut sau mort.
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
E bine sa fii pozitiv si inca sa speri ca se va mai acorda atentie acestui server
pro...ce sa zic
We can't all be queens, someone has to clap when I go by.

''Si cel mai tare doare sa vezi persoana iubita ca iubeste pe altcineva''-Andru 2k16

''Si cel mai tare doare sa vezi persoana iubita ca iubeste pe altcineva''-Andru 2k16

- [MOD]Lorena
Up 

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

-
[MOD]Mistic
Dar nu spera nimeni, se intamplaAnna♕ wrote:E bine sa fii pozitiv si inca sa speri ca se va mai acorda atentie acestui server![]()
pro...ce sa zic
Si ce-i asa rau a juca si alt metin si Steel ? Nu va inteleg sa mor eu , mi-se pare ultima prostie de pe pamant sa iei ban pe Steel ca te joci alt metin si nu ai facut nici reclama nici nimic .

-
[MOD]Mistic
Da am zis eu ca e ceva rau? M-am referit strict doar la ce a spus Ana, daca esti pe langa subiect nu te baga in el.West Side wrote:Si ce-i asa rau a juca si alt metin si Steel ? Nu va inteleg sa mor eu , mi-se pare ultima prostie de pe pamant sa iei ban pe Steel ca te joci alt metin si nu ai facut nici reclama nici nimic .
Si inca ceva , puteti sa bagati toate prostiile din lume , nu o sa mai vina niciun Player , numa FORUMU mai e de sv asta si iti zic sigur , Playeri nu mai cauta un asemenea gen de metin .
P.s cine stie poate sunt eu pe langa subiect , dracu stie .

UPP!!!West Side wrote:Si inca ceva , puteti sa bagati toate prostiile din lume , nu o sa mai vina niciun Player , numa FORUMU mai e de sv asta si iti zic sigur , Playeri nu mai cauta un asemenea gen de metin .
Eşti pe langă!
Este cel mai frumos server! <3

=))))))))))))))))))))))) , Taci ma ca nici tu nu te crezi , inseamna ca nu ai jucat alte metine .