Jucatorii vin si pleaca

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Vladutu9999

Jucatorii vin si pleaca

Post by Vladutu9999 » Mon Aug 17, 2015 1:03 am

ATENTIE SPER SA NU FIU BANAT PE SERVER PENTRU ASA CEVA DAR ACEASTA ESTE OPININEA MEA .
1.Serverul scade din ce in ce mai mult . De ce ? Sunt singur ca foarte multi oameni au jucat steel si le-a placut pana cand au mers de exemplu la orci sa faca si ei 30 de dinti si vine un modat full . Eu cred ca ar fi momentul sa vina o RESETARE TOTALA A SERVERULUI si doar donatorii activi in ultimile 90 de zile sa isi poata pastra modurile .
2. Cred ca ar trebuii eliminate/schimbate itm-le bugate 2012-2013 . Cu speranta cand am donat ca bugul se va rezolva am dat cei 50 de lei pentru o shaisha dar tot asa a ramas buguita ca si acum 2 ani . Armele buguite sa fie eliminate cei care mai detin una sa primeasca o arma la alegere mod 2014-2015 cu acceleasi moduri !
3.Promovari , sunt multi jucatori care s-au apucat acum 1 zi acum 1 minute acum 1 an acum 1 luna acum 4 zile acum o saptamana si nu cred ca toata lumea stie de Metin 2 steel . De frumos server care era odata cand nu 90% din server avea mod . Cred ca ar merge o promovare adica in 2013 la un event ox se adunau 200 de jucatori . Acum se dau 5 anunutri sa vina 50 sa dam si noi start la ox . Acum 2 ani pe langa invatatori la blue era prapad , tot redu venea sa faca si ei cata pvp . Acum e gol . Cred ca o promovare la YouTuberi cunoscti precum Lq4gaming sau SoWTF ar da bine serverului . Cat e 15-25 de euro maxim . Banii astia se scot lin din 2 donatii de mod 100 si nu cred ca nu mai sunt donatii si daca chiar nu vreti sa dati banii ii dau eu doar de dragul ca stiu cam trait experiente faine pe acest server .
4. GM/SGA/VIP/MISS/ETC ar trebuii sa isi faca treaba mai bine ca fiecare dintre acestia sa aiba o mica responsabilitate eu joc si minecraft si pe TOATE SERVERELE PE CARE DONEZI pana si VIP are indatorirea doar de a ajuta un jucator daca ii da pm . Ei si aici eu nu am stiut ce moduri sa imi bag si uite ca s-a ajuns sa fie un mod bugat . VIP sa aiba indatorirea de a spune ce moduri sa iti bagi doar daca este intrebat pe soapta .
5. Alegerea si testarea unor noi GM . De unde ideea asta ? Am o idee eu in caputu meu ca m-as descurca ca si GM superb . Sa fim seriosi am dat 5 intrebari lu Zau sau cum il cheama mi-a raspuns la una cu pretextul ''Am prea multe pm '' si cand colo pe server erau 100 de jcuatori max
NU LASATI TOPICUL SA FIE INCHIS UP VA ROG
Aceasta a fost propunerea mea sper sa nu iau ban sau alte prostii , scuze de greselile gramaticale sunt si eu om .
Thanks for reading , thanks for your time .
Last edited by Vladutu9999 on Tue Aug 18, 2015 5:25 pm, edited 1 time in total.

[VIP]Adinna

Re: Jucatorii vin si pleaca

Post by [VIP]Adinna » Mon Aug 17, 2015 1:59 am

Vladutu9999 wrote:ATENTIE SPER SA NU FIU BANAT PE SERVER PENTRU ASA CEVA DAR ACEASTA ESTE OPININEA MEA .
1.Serverul scade din ce in ce mai mult . De ce ? Sunt singur ca foarte multi oameni au jucat steel si le-a placut pana cand au mers de exemplu la orci sa faca si ei 30 de dinti si vine un modat full . Eu cred ca ar fi momentul sa vina o RESETARE TOTALA A SERVERULUI si doar donatorii activi in ultimile 90 de zile sa isi poata pastra modurile .
2. Cred ca ar trebuii eliminate/schimbate itm-le bugate 2012-2013 . Cu speranta cand am donat ca bugul se va rezolva am dat cei 50 de lei pentru o shaisha dar tot asa a ramas buguita ca si acum 2 ani . Armele buguite sa fie eliminate cei care mai detin una sa primeasca o arma la alegere mod 2014-2015 cu acceleasi moduri !
3.Promovari , sunt multi jucatori care s-au apucat acum 1 zi acum 1 minute acum 1 an acum 1 luna acum 4 zile acum o saptamana si nu cred ca toata lumea stie de Metin 2 steel . De frumos server care era odata cand nu 90% din server avea mod . Cred ca ar merge o promovare adica in 2013 la un event ox se adunau 200 de jucatori . Acum se dau 5 anunutri sa vina 50 sa dam si noi start la ox . Acum 2 ani pe langa invatatori la blue era prapad , tot redu venea sa faca si ei cata pvp . Acum e gol . Cred ca o promovare la YouTuberi cunoscti precum Lq4gaming sau SoWTF ar da bine serverului . Cat e 15-25 de euro maxim . Banii astia se scot lin din 2 donatii de mod 100 si nu cred ca nu mai sunt donatii si daca chiar nu vreti sa dati banii ii dau eu doar de dragul ca stiu cam trait experiente faine pe acest server .
Aceasta a fost propunerea mea sper sa nu iau ban sau alte prostii , scuze de greselile gramaticale sunt si eu om .
Thanks for reading , thanks for your time .

Sunt doar de acord totalmente cu punctul 3.. în rest nu prea..
Image

Vladutu9999

Post by Vladutu9999 » Mon Aug 17, 2015 2:13 am

De ce nu ? Atata timp cat e gratis ? Tu nu te-ai saturat sa fie pe server 20 de jucatori map 1?

Nobody .

Post by Nobody . » Mon Aug 17, 2015 2:31 am

Chiar crezi că îi mai pasă cuiva, în afară de actualii jucători? :lol: ;d să fim sinceri, se făcea ceva cu mai mult timp în urmă de era aşa sau nu se lăsa să se ajungă până aici.. s-au făcut n şi n topicuri de genu' şi vai de ele.. :roll:
Image

''N-are relevanţă , că-n viaţă-i ca pe gheaţă
Cu zâmbetul pe faţă alunecăm prin ceaţă
Nu-i simplu tot timpul dar tot timpul e simplu
Să bei din jumătatea goală pur şi simplu. ''

ღ unKnow-Person ღ

Post by ღ unKnow-Person ღ » Mon Aug 17, 2015 2:49 am

Nobody . wrote: s-au făcut n şi n topicuri de genu' şi vai de ele.. :roll:
Adv. , ai dreptate

Vladutu9999

Post by Vladutu9999 » Mon Aug 17, 2015 2:50 am

Da , chiar cred ca le mai pasa . Eu sunt unul dintre ei . Daca fifty nu mai are timp si restu de server sa isi ia un partener in viata mea .

Nobody .

Post by Nobody . » Mon Aug 17, 2015 3:46 am

Nu, tu nu pricepi. Degeaba comentez eu aici, tu/el/ea ... dacă nu se uită cine trebuie, tot degeaba . ( să se uite şi să facă ceva ,la asta mă refer , ca să nu rămână cu uitatu' că e prea la modă pe aici :? ) ;)
Image

''N-are relevanţă , că-n viaţă-i ca pe gheaţă
Cu zâmbetul pe faţă alunecăm prin ceaţă
Nu-i simplu tot timpul dar tot timpul e simplu
Să bei din jumătatea goală pur şi simplu. ''

Vladutu9999

Post by Vladutu9999 » Mon Aug 17, 2015 4:11 am

Candva s-au castigat bani frumosi din server. E asa greu sa isi piarda 10 ore din duminica lui splendida ?

oSurv1vaL

Post by oSurv1vaL » Mon Aug 17, 2015 11:15 am

O tampenie cu reclama , intra vede ca sunt full modati , au iesit ;-s . Nu stiu cum sa va spun , dar aceest sv e de moda veche , pleyeri nu mai cauta asemenea genuri de metin . Cauta pvm hard/ easy . Lv 105-110 . Cu arme beta , acc beta etc .
Image

xPretty

Post by xPretty » Mon Aug 17, 2015 12:37 pm

:roll: .
Image
§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart.
§

Post Reply

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”