Defapt, in regulament scrie foarte clar " Membrii staff nu raspund de itemele voastre" ;-? . Deci,cum le pastrati, asa le aveti .xCreeD wrote:Dar nu ti se pare absurd ca playerii care doneaza pentru mod-uri si nu sa fie . . mhm VIPi sa isi piarda mod-urile din cauza staff-ului (incluzand vip-ii)?[DIVA]Bia wrote:CONTRA . Intradevar,e un numar mare de VIPi pe server dar toti au donat.. deci . . mi se pare absurd ca ei sa doneze si peste o luna sa ia ban ca nu au raspuns la un PM sau nu au intrat 2 zile . [ acelasi lucru si pentru membrii staff ]
PRO SAU CONTRA
-
[Lady]Bia
Re: PRO SAU CONTRA
Si scrie clar ca donezi pe propria raspundere, nu ? Deci cum pastrezi vip-ul sau sga/sgm -ul asa il ai.[DIVA]Bia wrote:Defapt, in regulament scrie foarte clar " Membrii staff nu raspund de itemele voastre" ;-? . Deci,cum le pastrati, asa le aveti .xCreeD wrote:Dar nu ti se pare absurd ca playerii care doneaza pentru mod-uri si nu sa fie . . mhm VIPi sa isi piarda mod-urile din cauza staff-ului (incluzand vip-ii)?[DIVA]Bia wrote:CONTRA . Intradevar,e un numar mare de VIPi pe server dar toti au donat.. deci . . mi se pare absurd ca ei sa doneze si peste o luna sa ia ban ca nu au raspuns la un PM sau nu au intrat 2 zile . [ acelasi lucru si pentru membrii staff ]
=)))) ca mare ordine se face . . poate ai vrut sa spui ca se imputineaza playerii. . zic si eu[VIP]Nyght wrote:Contra.Fara [VIP]/[SGA]/[SGM] nu ar exista o ordine pe servar.
-
[VIP]Nyght
Este vara normal ca nus multi playeri,asteapta pana la toamna.xCreeD wrote:=)))) ca mare ordine se face . . poate ai vrut sa spui ca se imputineaza playerii. . zic si eu[VIP]Nyght wrote:Contra.Fara [VIP]/[SGA]/[SGM] nu ar exista o ordine pe servar.![]()

A? Si daca-i vara? E vacanta . . si la toamna daca sunt playeri mai multi vrei sa spui ca o sa fie ordine pe server? =))[VIP]Nyght wrote:Este vara normal ca nus multi playeri,asteapta pana la toamna.xCreeD wrote:=)))) ca mare ordine se face . . poate ai vrut sa spui ca se imputineaza playerii. . zic si eu[VIP]Nyght wrote:Contra.Fara [VIP]/[SGA]/[SGM] nu ar exista o ordine pe servar.![]()

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←