reclamatie furt

Aici se afla topicurile inchise !
Locked
Gogohhh

reclamatie furt

Post by Gogohhh » Thu Jun 07, 2018 10:34 am

► Numele tău de caracter: - gogohh
► Nume vinovat : pLarissa - qLexyy, DN Relaxx, SuraCelRoman
► Motivul reclamaţiei: Cont nedonator, detine o gramada bank, muta moduriile pe alte conturi, furt iteme, cer verificare+ban ip
► Dovada : https://imgur.com/a/pzuhYIb

[Dn]Relax

Re: reclamatie furt

Post by [Dn]Relax » Thu Jun 07, 2018 10:39 am

Pai in primu rand eu nu sunt lexy tu esti in al 2-ela rand tu l-ai furat pe sura ce-l roman,mrbequite,si in al 3-lea rand am dat modurile inapoi si am fost rasplatit doar pe contu ala cu ban asa ca daca nu sti nu te mai baga in seama cu alti,hades stie cum s-a intamplat tot poate sa-ti dovedeasca si [Dn]Florin si Hipnotique am ss cand ai zis ca esti lexyy pe fb Domnule Stefan Sebastian zis 5432/demon tools/lexxy

Gogohhh

Post by Gogohhh » Thu Jun 07, 2018 10:44 am

Nu te mai baga aiurea in cacat, am cerut sa verifice daca contul actual e donator, si daca nu, sanctionat

SamSunGs8

Post by SamSunGs8 » Thu Jun 07, 2018 12:04 pm

Bai da-te-n rasa ma-tii de nesimtit, dupa ce ca furi ca ultimu` sclav tot tu te-ai trezit ma sa faci reclamatii?
Scrie destul de clar aici viewtopic.php?f=57&t=27044 ca a primit ban, ce nu-ti convine?
Ieri te laudai ca ai 1500+ bank cand erai pe "blitzcrankkk", cont fara [Dn]. Probabil [Dn] ai doar pe DemonTools pe care ai primit ban, domnule 5432.

Pe langa asta, poti sa deti 3000000000000000+ bank si 300000000000+ cod chiar daca nu ai donat, daca itemele nu sunt furate.

El a dat itemele inapoi, si a primit ban pe contul respectiv.
Tu in schimb? Ai furat jumate de server, plangi ca sclavu` dupa moduri, inventezi reclamatii, nu dai itemele inapoi si mai mult decat atat, faci si reclamatii.

Halal de Staff, nu sunteti in stare sa il rezolvati pe jegosu` asta si va mirati de ce fuge lumea de pe Steel. Pai cum rahat sa nu fuga din moment ce asta fura ca nesimtitu` si nimeni nu ii face nimic.

Gogohhh

Post by Gogohhh » Thu Jun 07, 2018 12:53 pm

SamSunGs8 wrote:Bai da-te-n rasa ma-tii de nesimtit, dupa ce ca furi ca ultimu` sclav tot tu te-ai trezit ma sa faci reclamatii?
Scrie destul de clar aici viewtopic.php?f=57&t=27044 ca a primit ban, ce nu-ti convine?
Ieri te laudai ca ai 1500+ bank cand erai pe "blitzcrankkk", cont fara [Dn]. Probabil [Dn] ai doar pe DemonTools pe care ai primit ban, domnule 5432.

Pe langa asta, poti sa deti 3000000000000000+ bank si 300000000000+ cod chiar daca nu ai donat, daca itemele nu sunt furate.

El a dat itemele inapoi, si a primit ban pe contul respectiv.
Tu in schimb? Ai furat jumate de server, plangi ca sclavu` dupa moduri, inventezi reclamatii, nu dai itemele inapoi si mai mult decat atat, faci si reclamatii.

Halal de Staff, nu sunteti in stare sa il rezolvati pe jegosu` asta si va mirati de ce fuge lumea de pe Steel. Pai cum rahat sa nu fuga din moment ce asta fura ca nesimtitu` si nimeni nu ii face nimic.
a mutat moduriile pe un cont de nedonator, am cerut verificare, esti prea prost pentru secolu ăsta,
pace!

SamSunGs8

Post by SamSunGs8 » Thu Jun 07, 2018 1:10 pm

Tu esti prost ma?
Motivul reclamaţiei: Cont nedonator, detine o gramada bank, muta moduriile pe alte conturi, furt iteme, cer verificare+ban ip
1. Cont nedonator, la fel ca al tau. (blitzcrankkk, 5432, Chihuaua)
2. Detine o gramada bank, la fel ca tine. (Te laudai ieri ca ai 1500+ bank)
3. Muta moduriile, la fel ca tine (De pe [Dn]DemonTools pe Chihuaua, de pe Chihuaua pe 5432 si de pe 5432 pe blitzcrankkk)
4. Furt iteme, la fel cum ai furat si tu de la jumate de server.

Dupa cum a zis si el, modurile le-a inapoiat si a PRIMIT BAN PE [Dn]RelaXx.
Deci logic ca daca le-a inapoiat nu mai are ce sa mute, nu?
Dar na, e greu cu prostii.

Locked

Return to “Cazuri rezolvate”