[[VIP]]LL wrote:printeso ia-ti ochelari, eu am spus ca mai erau membri staff in mp1 nu ea asta 1 la manaBoef wrote:Domnisorule iti zic eu cum sta treaba:[MISS]Akai wrote:1.Nu este o favorizare , am fost anuntata pe wapp
de acesta reclamatie , chiar daca sunt on , nu trebuie neaparat sa fiu atenta eu la altii care injura , eu i-am dat mute de nenumarate
ori lu' [VIP]CC.
Speculati prea mult , asa ca nu mai faceti reclamatii din orice "excrement ", nu va convine , mai sunt multi in staff care stau online anuntatii pe ei , nu sunt singura-n staff ONLINE pe server ,daca eu nu actionez o va face alta persoana .
O zi buna va doresc ^^
Editat:VIP]Admir , Nu este treaba ta cu cine ma ling si ce fac eu
ma intelegi? , Aici deja intri intr-o zona in care n-ai ce cauta.
1. Erai in map 1 da? Nu erai afk asa e?
2. De ce n-ai actionat din moment de vedere ce playerii se injurau?
Si ar trebuii ca Admir sa ti faca reclamatie dupa sa gasesti o scuza ca mai erau staff on in map 1 ... din moment de vedere Admir a reactionat foarte bine
3. Prin consecinte este favorizare si prin regulament trebuie sa ti iei suspend 3 zile
2 la mana , admir cauta sa faca rau ei nu "a reactionat foarte bine " vederea lui ! cu toti il stim pe admir
3 la mana , esti ultimu' om care sa vii aici sa prezinti regulamentu' cand tu esti pro** de explodezi , dai pe afara !
Ia vezi tinere sa nu bubui la apelativele asta , tu nici macar n ai habar de regulament GAYBOY
Du te dracului de prost cand te-am dus la cinema cauta i telecomanda sa schimbi postul
In locul tau imi dadeam restart de la viata #GaYbOY