Numele tau de caracter: [VIP]LL
Numele vinovatului: [SGA]Kleine
Motivul reclamatiei: A luat un alt player la runda a 4-a. Se vede in primul SS. Iar sa nu exista "dubii" ca a facut el regula sa "se scrie cu litera mare , gen "Accra") o sa mai pun un SS (Al doilea).
Chiar daca i-am atras atentia nu a bagat in seama si a continuat eventul.
Dovada reclamatiei:
1. https://imgur.com/a/yBB8b
2. https://imgur.com/a/7iAtL
Rog sa raspunda WHO nu bubosu'
Rog sa raspunda WHO nu bubosu'
„Să fii pe locul doi înseamnă a fi primul care pierde.”
Re: Rog sa raspunda WHO nu bubosu'
Stii ca la orice reclamatie la adresa lui da T.C dupa ce abereaza nu ?
„Să fii pe locul doi înseamnă a fi primul care pierde.”
- [SGA]Kleine
[VIP]LL tu nici nu erai on
si erau toti playeri de fata care au particupat la event +[VIP]Admir,[VIP]Lorette,[SGA]Dream
si am zis in camera unde se dasfasura eventul ca Donatii2k18 a zis primul nu eram foarte atent ca vorbeam la tlf , si l-am tras i am explicat tot a fost multumit , iar AntoBoss i-am zis scuze ca nu eram foarte atent ca vb la tlf a inteles si s a dus in map1 ( Serios pentru ce vrei raspunsul lu Who? asa toti faceti lasa frate ,daca te simti neindreptatit poti sa i spui lu Who pe metin
si te rog eu nu mai ma jigni ca eu cred ca nu te am jignit T/C
si erau toti playeri de fata care au particupat la event +[VIP]Admir,[VIP]Lorette,[SGA]Dream
si am zis in camera unde se dasfasura eventul ca Donatii2k18 a zis primul nu eram foarte atent ca vorbeam la tlf , si l-am tras i am explicat tot a fost multumit , iar AntoBoss i-am zis scuze ca nu eram foarte atent ca vb la tlf a inteles si s a dus in map1 ( Serios pentru ce vrei raspunsul lu Who? asa toti faceti lasa frate ,daca te simti neindreptatit poti sa i spui lu Who pe metin
si te rog eu nu mai ma jigni ca eu cred ca nu te am jignit T/C
Doamne fereste-ne.
) La o runda a luat "kingston jamaica" la alta n-a luat "accra"................rau de tot. Nu conteaza daca e cu litera mare cat timp e corect. Foarte foarte rau