Imi lipseste costumu 115-oOnutza
Imi lipseste costumu 115-oOnutza
[ADM]Disayer imi lipseste muschetaru era mod 115 akm e nemod .
Si mai imi lipsesc cateva moduri de pe acolo,te rog frumos daca se poate macar sa imi recuperez muschetarul .
Cum sa intamplat asta ? Ca parca era banat din mod 115 sa se faca nemod cam nasol pentru mine .
Te rog frumos ajuta`ma
Si mai imi lipsesc cateva moduri de pe acolo,te rog frumos daca se poate macar sa imi recuperez muschetarul .
Cum sa intamplat asta ? Ca parca era banat din mod 115 sa se faca nemod cam nasol pentru mine .
Te rog frumos ajuta`ma
- [GM]SilenT
Re: Imi lipseste costumu 115-oOnutza
Ai greşit secţiunea , Topicul a fost mutat la Probleme şi Întrebări !onuta wrote:[ADM]Disayer imi lipseste muschetaru era mod 115 akm e nemod .
Te rog frumos ajuta`ma

Disayer crezi ca ma poti rezolva si pe mn cu costumul ?
Multumesc !
Multumesc !
- [ADM]Disayer
nu stiu ce iteme mod aveai pe cont, stiu doar ca aveai multe ,atat .
in rest nu stiu altceva , apareau 2 ipuri pe cont , l'ai mai dat la cineva sau ti'ai luat keylog ???
eu doar ti l'am debanat , nu tiam umblat la cont , ca daca iti umblam aveai parola schimbata .
in rest nu stiu altceva , apareau 2 ipuri pe cont , l'ai mai dat la cineva sau ti'ai luat keylog ???
eu doar ti l'am debanat , nu tiam umblat la cont , ca daca iti umblam aveai parola schimbata .
★Regulile sunt facute pt binele vostru,daca voi nu vreti sa le respectati★
→Noi nu va obligam,dar suportati consecintele !

→Noi nu va obligam,dar suportati consecintele !

Da,dar in loc de muschetar 115 am muschetar nemod fa ceva te rog frumos,chiar am nev de costum .
Contu nu mi`l stie nimeni.
Si keylog nu am luat.
DOar ca in loc de costum 115 am costum nemod
Si keylog nu am luat.
DOar ca in loc de costum 115 am costum nemod
Se ocupa cnv si de problema mea ????????????????????????????????????????????????????????????
-
GhostSpace
Da ba ce fain!onuta wrote:Se ocupa cnv si de problema mea ????????????????????????????????????????????????????????????
Respectă-mă şi te voi respecta , înjură-mă şi o să ai de pierdut .
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]Re: Imi lipseste costumu 115-oOnutza
Ce-ar fi sa iti ti gura,pentru' ca nu sti despre ce este vorba .
Disayer mai stau mult fara costum ?
- [GM]SilenT
Ai facut tu ceva cu costumu acela . El nu are cum sa fie loat de [ADM]Disayer .onuta wrote:Ce-ar fi sa iti ti gura,pentru' ca nu sti despre ce este vorba .
T/C