nume : [Dn]Vali
vinovata : [MISS]Lorena
motiv : necunoasterea regulamentului + tc aiurea
dovada : viewtopic.php?f=56&t=24679
https://imgur.com/a/pbNA9 , ia desteapto
[MISS]Lorena - prostie deja
- [MOD]Lorena
Re: [MISS]Lorena - prostie deja
Si eu ce ti-am spus dragule? Ca am lasat o deschisa ca sa decida who nu eu. Pentru ca este o reclamtie aia. Asa ca tu imi faci mie reclamatii aiurea dar o sa ti-o las deschisa sa iti raspunda who. Si sa iti spuna ca nu eu decid ci el.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

[MISS]Lorena wrote:Si eu ce ti-am spus dragule? Ca am lasat o deschisa ca sa decida who nu eu. Pentru ca este o reclamtie aia. Asa ca tu imi faci mie reclamatii aiurea dar o sa ti-o las deschisa sa iti raspunda who. Si sa iti spuna ca nu eu decid ci el.
fa proasta pu...i da tu pentru ce mor..i ma tii ai miss daca nu esti in stare sa raspunzi la o reclamatie, lasa sa vada who ce prosti are in staff
TU NU INTELEGI IN MOR.. MA TII CA NU ARE DOVEZI, DACA NU ARE TOATE CAMPURILE COMPLETATE II INCHIZI RECLAMATIA TAMPITO, PT CE MAMA DRACU SA RASPUNDA WHO LA O ASEMENEA RECLAMATIE, ESTI PREA PROASTA SA O INCHIZI TU SINGURA ?
doamne fereste, ba prostovanilor daca nici reclamatiile fara model de prostare nu stiti daca sa le inchideti sau nu e clara treaba
- [MOD]Lorena
ai warn si edit pentru limbaj. Eu nu inchid reclamatiile am mai inchis odata o reclamatie ca nu avea dovada si l-a ajutat Kizev cu dovada si eu am luat ban pe forum de la who , de aceea dragule am lasat-o asa ca sa ii ceara who dovezile si sa decida el.

fa esti proasta de bubui, ce sa i ceara who tampito, face reclamatie pune dovada, nu are ii dai tc, doamne fereste[MISS]Lorena wrote:ai warn si edit pentru limbaj. Eu nu inchid reclamatiile am mai inchis odata o reclamtie ca nu avea dovada si l-a ajutat Kizev cu dovada si eu am luat ban pe forum de la who , de aceea dragule am lasat-o asa ca sa ii ceara who dovezile si sa decida el.
- [MOD]Lorena
prin urmare vali, poftim dovada ca eu am luat suspend pe forum ca am inchis o reclamatie deci am procedat corect ca nu am inchis reclamatia asta , doar who are voie sa faca asta poftim dovada viewtopic.php?f=57&t=23974&start=10 si t/c.