Aranjează in shop.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[MOD]Lorena

Re: Aranjează in shop.

Post by [MOD]Lorena » Thu May 11, 2017 11:24 pm

o să fac o combinaţie gen :lol: :lol:
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Fri May 12, 2017 6:22 am

[MISS]Lorena wrote:o să fac o combinaţie gen :lol: :lol:
Ja :lol:
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[PvP]Vali

Post by [PvP]Vali » Fri May 12, 2017 12:41 pm

fă în plm ''războiul pietrelor'', cum ai spus, te n slm
Image

#denizprostu

Kizev

Post by Kizev » Fri May 12, 2017 4:13 pm

E bună ideea cu aranjatul. Ai fi uimita ce faine chestii pot iesi. Darrr, trebuie introdus ceva de departajare. Poezie, idk, procură iteme (ceva greu) , care postează cel mai repede, depinde. Zicea Admir mai sus, si are dreptate. Nu poti lua câștigători că ala-ti place ție căci se va zice ca l-ai luat după prietenii (stii cum sunt gurile rele)

Ideea bună, pro.

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Fri May 12, 2017 6:55 pm

[SGA]Kizev wrote:E bună ideea cu aranjatul. Ai fi uimita ce faine chestii pot iesi. Darrr, trebuie introdus ceva de departajare. Poezie, idk, procură iteme (ceva greu) , care postează cel mai repede, depinde. Zicea Admir mai sus, si are dreptate. Nu poti lua câștigători că ala-ti place ție căci se va zice ca l-ai luat după prietenii (stii cum sunt gurile rele)

Ideea bună, pro.
Boss, decizia de a alege castigatorul in cazul unui event de tipul asta, e foarte mult influentata de relatia cu participantii. Si nu ma contrazice! Fara sa vrei gasesti defecte acolo unde nu sunt. Aveti cumva niste criterii? La eventul Lorenei (ultimul) dupa ce criterii s-a ales castigatorul cand comentariile ei incepeau cu (mi se pare, parca, nitel asa)? Cuvintele de mai sus nu mi se pare ca reprezinta ceva FIX.
Cum a putut "ala123" sa castige acolo cand a spus "Chunjo 2" de 7-8 ori in cateva randuri.
Si de ce au fost comparate povestile alea cu niste filme? Nu inteleg care a fost ideea ca ele nici macar nu au legatura cu filmele alea care a fost faza?
Exact asta voiam sa spun, daca nu stiti sa faceti un event dupa un tipar atunci nu mai faceti. Pe metin se fac evenimente de farmat, pescuit, procurat, pvp, pvm. Nu evenimente de " ce ni se pare noua mai frumos " care voua? Lorena si Kizev? Nu mersi, nu stau sa va fac voua povesti ca " poate ii va placea lu kizev ". Pai cine plm e kizev vr-un scriitor renumit. De cand plm aveti voi atributii de juriu pentru a va da cu parerea despre povesti, poezii, etc. Bai baieti ba, duceti-va la televizor sa va dati acolo cu parerea despre poezii. Critici literari si voi csf. Vi s-a imprimat cumva pe capesa ca daca scrie Staff deasupra capului, aveti si dreptul si atributiile necesare sa criticati ceva? Sau cate carti ati scris ca sa va dati cu parerea despre alte povesti/poezii? Boss, daca va place voua nu inseamna ca e frumos. Voua va place sa va lingeti pe metin sunteti nebuni la cap? Asta inseamna ca e frumos? :lol:
N-am nimic personal cu tine Loreno, dar cum voi imi dati raspuns asa va dau si eu. Mu ma face pe mine sa cred ca e ca tine

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Fri May 12, 2017 8:09 pm

yep ceva de genul cum zicea şi Adea. O să le combin t/c./[color]
[SGA]Kizev wrote:E bună ideea cu aranjatul. Ai fi uimita ce faine chestii pot iesi. Darrr, trebuie introdus ceva de departajare. Poezie, idk, procură iteme (ceva greu) , care postează cel mai repede, depinde. Zicea Admir mai sus, si are dreptate. Nu poti lua câștigători că ala-ti place ție căci se va zice ca l-ai luat după prietenii (stii cum sunt gurile rele)

Ideea bună, pro.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”