Mai bine Cosmin care ia iteme de la playeri . Am înţeles ^_^ .[VIP]3s3 wrote:TwistLemon sunt total PRO. Ai zis undeva şi de Hard. E vorba de Hard ăla care intră pe [SGA] doar când e înjurat pe player? Dacă da atunci sunt PRO parţial frate. Ăla nu a făcut nimic bun pentru server. Mai bine Cosmin decât Hard.
Sfat
-
TwisTLeMoN
Re: Sfat
- New.

Dar Hard ce a făcut bun pentru server? A dat ban (asta când avea acces la ban) la unu` şi la altu` că au făcut comerţ? Asta a fost de mult. Nu mai e Hard cel activ cum era o dată.TwisTLeMoN wrote:Mai bine Cosmin care ia iteme de la playeri . Am înţeles ^_^ .[VIP]3s3 wrote:TwistLemon sunt total PRO. Ai zis undeva şi de Hard. E vorba de Hard ăla care intră pe [SGA] doar când e înjurat pe player? Dacă da atunci sunt PRO parţial frate. Ăla nu a făcut nimic bun pentru server. Mai bine Cosmin decât Hard.
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!

- xSoulOfDevil
Tu ești cățelu' lui , normal .TwisTLeMoN wrote:Mai bine Cosmin care ia iteme de la playeri . Am înţeles ^_^ .[VIP]3s3 wrote:TwistLemon sunt total PRO. Ai zis undeva şi de Hard. E vorba de Hard ăla care intră pe [SGA] doar când e înjurat pe player? Dacă da atunci sunt PRO parţial frate. Ăla nu a făcut nimic bun pentru server. Mai bine Cosmin decât Hard.

"Prefer o bere cu câţiva golani,
Decât cu oameni cu figuri de milioane, pe care nu dau doi bani."
-
TwisTLeMoN
Nu sunt căţelu' lui , dragă omule prost . . . Adică , da .. Sunt căţelu' lui , stăm în aceeaşi mapă pe metin şi nici nu ne băgăm în seamă .. Bună teorie . -_- .xSoulOfDevil wrote:Tu ești cățelu' lui , normal .TwisTLeMoN wrote:Mai bine Cosmin care ia iteme de la playeri . Am înţeles ^_^ .[VIP]3s3 wrote:TwistLemon sunt total PRO. Ai zis undeva şi de Hard. E vorba de Hard ăla care intră pe [SGA] doar când e înjurat pe player? Dacă da atunci sunt PRO parţial frate. Ăla nu a făcut nimic bun pentru server. Mai bine Cosmin decât Hard.
- New.

- xSoulOfDevil
Las-o așa Radule , ai uitat când săreai tu și Vali cu gura că nu știu ce a stat el cu Anca fără a ști despre ce e vorba , îl pupi în cur las-o așa ..

"Prefer o bere cu câţiva golani,
Decât cu oameni cu figuri de milioane, pe care nu dau doi bani."
- [VIP]Adinna
Ar fii o chestie, vechiul staff a avut originalitatea lui şi chiar era OK.. nu că acum n-ar fii. Ar fii bine să revină o parte din vechiul staff.. dar mno, nu ţine de noi, ci de ei şi de Bogdan.
Mno, topicu' e făcut de mult timp.. so, nu ştiu ce să zic. Acum nu mai prea stau lucrurile aşa. ;s
Mno, topicu' e făcut de mult timp.. so, nu ştiu ce să zic. Acum nu mai prea stau lucrurile aşa. ;s

dintre toate sugestiile asta spune multe, mai exact, ceea ce are nevoie metinul,o mare parte din vechiul staff si oameni care sa se ocupe de forum. de ce? pentru ca inainte pe forum intrau oameni strict pentru lucruri ce se gaseau doar pe forumul asta..
iar in legatura cu staff'ul vechi odata cu revenirea lor pot aparea si playeri.
Pro!
iar in legatura cu staff'ul vechi odata cu revenirea lor pot aparea si playeri.
Pro!
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Ar fii o ideie... dar ganditiva ca vechiul staff va face exact acelasi lucru ca si actualul staff
Asa ca nu vad schimbarea
Actualul staff e destul de ok si ne ajuta foarte mult... deci majoritatea playerilor pleaca ca nu vor sa doneze si din cauza noastra... pentru ca,i omoram fara sa ne gandim ca noi avem mod si ei nu...
Majoritatea se retrag pe metine fara mod... in care se creste greu si se fac destul de greu unele iteme si bani...
Sunt total contra...
Pentru ca nu va ajuta deloc acest servar daca se va intoarce vechiul staff.
Asa ca nu vad schimbarea
Actualul staff e destul de ok si ne ajuta foarte mult... deci majoritatea playerilor pleaca ca nu vor sa doneze si din cauza noastra... pentru ca,i omoram fara sa ne gandim ca noi avem mod si ei nu...
Majoritatea se retrag pe metine fara mod... in care se creste greu si se fac destul de greu unele iteme si bani...
Sunt total contra...
Pentru ca nu va ajuta deloc acest servar daca se va intoarce vechiul staff.

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←