Sfat

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
TwisTLeMoN

Re: Sfat

Post by TwisTLeMoN » Sun Sep 07, 2014 5:05 pm

[VIP]3s3 wrote:TwistLemon sunt total PRO. Ai zis undeva şi de Hard. E vorba de Hard ăla care intră pe [SGA] doar când e înjurat pe player? Dacă da atunci sunt PRO parţial frate. Ăla nu a făcut nimic bun pentru server. Mai bine Cosmin decât Hard.
Mai bine Cosmin care ia iteme de la playeri . Am înţeles ^_^ .
Image - New.
Image
Image
Image

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Sun Sep 07, 2014 11:12 pm

TwisTLeMoN wrote:
[VIP]3s3 wrote:TwistLemon sunt total PRO. Ai zis undeva şi de Hard. E vorba de Hard ăla care intră pe [SGA] doar când e înjurat pe player? Dacă da atunci sunt PRO parţial frate. Ăla nu a făcut nimic bun pentru server. Mai bine Cosmin decât Hard.
Dar Hard ce a făcut bun pentru server? A dat ban (asta când avea acces la ban) la unu` şi la altu` că au făcut comerţ? Asta a fost de mult. Nu mai e Hard cel activ cum era o dată.
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!
Image
ImageImageImage
Image

xSoulOfDevil

Post by xSoulOfDevil » Mon Sep 08, 2014 12:18 am

TwisTLeMoN wrote:
Tu ești cățelu' lui , normal .
Image
"Prefer o bere cu câţiva golani,
Decât cu oameni cu figuri de milioane, pe care nu dau doi bani."

TwisTLeMoN

Post by TwisTLeMoN » Mon Sep 08, 2014 1:39 am

xSoulOfDevil wrote:
TwisTLeMoN wrote:
Tu ești cățelu' lui , normal .
Nu sunt căţelu' lui , dragă omule prost . . . Adică , da .. Sunt căţelu' lui , stăm în aceeaşi mapă pe metin şi nici nu ne băgăm în seamă .. Bună teorie . -_- .
Image - New.
Image
Image
Image

xSoulOfDevil

Post by xSoulOfDevil » Mon Sep 08, 2014 9:58 am

Las-o așa Radule , ai uitat când săreai tu și Vali cu gura că nu știu ce a stat el cu Anca fără a ști despre ce e vorba , îl pupi în cur las-o așa ..
Image
"Prefer o bere cu câţiva golani,
Decât cu oameni cu figuri de milioane, pe care nu dau doi bani."

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Tue Feb 10, 2015 11:28 pm

Ar fii o chestie, vechiul staff a avut originalitatea lui şi chiar era OK.. nu că acum n-ar fii. Ar fii bine să revină o parte din vechiul staff.. dar mno, nu ţine de noi, ci de ei şi de Bogdan.
Mno, topicu' e făcut de mult timp.. so, nu ştiu ce să zic. Acum nu mai prea stau lucrurile aşa. ;s
Image

[VIP]Răzv

Post by [VIP]Răzv » Thu Feb 12, 2015 6:00 pm

dintre toate sugestiile asta spune multe, mai exact, ceea ce are nevoie metinul,o mare parte din vechiul staff si oameni care sa se ocupe de forum. de ce? pentru ca inainte pe forum intrau oameni strict pentru lucruri ce se gaseau doar pe forumul asta..
iar in legatura cu staff'ul vechi odata cu revenirea lor pot aparea si playeri.
Pro!
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.

WaLLy

Post by WaLLy » Thu Feb 12, 2015 9:04 pm

Idee bună , majoritatea din staful actual nu au ce căutat pe lângă faptul că`s agramaţi şi plini de aere , mai dau şi mute/jail după bunul lor plac. Amin.
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !

[VIP]Dany

Post by [VIP]Dany » Sun Mar 22, 2015 10:33 am

Ar fii o ideie... dar ganditiva ca vechiul staff va face exact acelasi lucru ca si actualul staff ;)
Asa ca nu vad schimbarea :D
Actualul staff e destul de ok si ne ajuta foarte mult... deci majoritatea playerilor pleaca ca nu vor sa doneze si din cauza noastra... pentru ca,i omoram fara sa ne gandim ca noi avem mod si ei nu...
Majoritatea se retrag pe metine fara mod... in care se creste greu si se fac destul de greu unele iteme si bani...
Sunt total contra...
Pentru ca nu va ajuta deloc acest servar daca se va intoarce vechiul staff.
Image
[̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.•

Lawff

Post by Lawff » Sun May 17, 2015 3:20 pm

PRO, sper sa revina toti !
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”