??????
??????
Eroare ????? la fiecare teleportare. Ok, unde vreau sa ajung. Sa nu imi veniti mie cu texte " vezi ca in folderul cu Metin2Steel " or " Nu ai tu instalat " or " alte chestii trestii " . Pana acum nu am primit eroarea asta, vad ca in ultimele zile se plang cam multi de aceasta eroare, nu cumva e de la server?

„Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa iti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara."
Jose Garcia Marquez
Re: ??????
Nu e de la server, e de la lagul din server care se face din nimic - Rezolvare: Pc nou. La mine a funcţionat dar cu toate ca am pc nou tot îmi mai dă câte o eroare şi fără pic de lag, ar fii culmea să am lag, nu am dar eroarea persistă, mai rar dar e acolo. Aşa-i frumos!
#BigTits
Bai omule tu te vezi ce scrii?! Ce PC nou ma in pana mea[SGA]3s3 wrote:Nu e de la server, e de la lagul din server care se face din nimic - Rezolvare: Pc nou. La mine a funcţionat dar cu toate ca am pc nou tot îmi mai dă câte o eroare şi fără pic de lag, ar fii culmea să am lag, nu am dar eroarea persistă, mai rar dar e acolo. Aşa-i frumos!
Sa imi iau TITAN X ma duc la NASA si le cer unu` sa joc metin2 fara erori
MIE ABSOLUT NUMAI PE ACEST SERVER AM TREABA ASTA joc si altele ce au 2-3 k de playeri+shop-uri in map 1 pe altele dc nu face asa? Tot de la pc-ul nostru e nu?
Uite Specificatiile la pc
Procesor: Intel Pentium D 2X3.00 Ghz (dual core adica)
RAM:3.5 GB(dintre care 1 gb si cv fol de windos)
Video:GIGABYTE GeForce G 210 1GB
O.S: Windows 10 x86
Deci trebuie sa imi iau Asus ROG sau Titan X sa joc metin2 steel altfel nu e de la sv
E de la noi
Ca deobicei ....

- [Diva]Diabla
dacă 2 playeri pățesc asta nu înseamnă tot metinul
..si eu primesc eroarea de2-3/ori pe zi dar nu o socotesc ca și o problemă gravă
Am i7 si nu imi da nicio eroare...
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
- [Diva]Diabla
si Alex si cu mine tot i7avem, daca se întâmplă la ox asta e ..mai încerci din nou ..nu e un capăt de lume, cum am mai spus
Sfatul meu e următorul după cum urmează în continuare: rezolvă-ţi problemele de înțelegere a limbii care este ea română apoi pe cele din metin.ThorKida wrote:Bai omule tu te vezi ce scrii?! Ce PC nou ma in pana mea[SGA]3s3 wrote:Nu e de la server, e de la lagul din server care se face din nimic - Rezolvare: Pc nou. La mine a funcţionat dar cu toate ca am pc nou tot îmi mai dă câte o eroare şi fără pic de lag, ar fii culmea să am lag, nu am dar eroarea persistă, mai rar dar e acolo. Aşa-i frumos!
Sa imi iau TITAN X ma duc la NASA si le cer unu` sa joc metin2 fara erori
MIE ABSOLUT NUMAI PE ACEST SERVER AM TREABA ASTA joc si altele ce au 2-3 k de playeri+shop-uri in map 1 pe altele dc nu face asa? Tot de la pc-ul nostru e nu?
Uite Specificatiile la pc
Procesor: Intel Pentium D 2X3.00 Ghz (dual core adica)
RAM:3.5 GB(dintre care 1 gb si cv fol de windos)
Video:GIGABYTE GeForce G 210 1GB
O.S: Windows 10 x86
Deci trebuie sa imi iau Asus ROG sau Titan X sa joc metin2 steel altfel nu e de la sv
E de la noi
Ca deobicei ....
Iartă-mă că pun limba română înainte de metin, dar vreau să ne putem înțelege ca oamenii.
#BigTits