??????

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
Un Alt Om
Location: Esti parsiv si pervers pentru ca asa ai invatat in casa.

??????

Post by Un Alt Om » Sun Apr 09, 2017 9:21 pm

Eroare ????? la fiecare teleportare. Ok, unde vreau sa ajung. Sa nu imi veniti mie cu texte " vezi ca in folderul cu Metin2Steel " or " Nu ai tu instalat " or " alte chestii trestii " . Pana acum nu am primit eroarea asta, vad ca in ultimele zile se plang cam multi de aceasta eroare, nu cumva e de la server?
Image
„Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa iti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara."
Jose Garcia Marquez

[SGA]3s3

Re: ??????

Post by [SGA]3s3 » Sun Apr 09, 2017 9:30 pm

Nu e de la server, e de la lagul din server care se face din nimic - Rezolvare: Pc nou. La mine a funcţionat dar cu toate ca am pc nou tot îmi mai dă câte o eroare şi fără pic de lag, ar fii culmea să am lag, nu am dar eroarea persistă, mai rar dar e acolo. Aşa-i frumos!
#BigTits

ThorKida

Post by ThorKida » Sun Apr 09, 2017 11:06 pm

[SGA]3s3 wrote:Nu e de la server, e de la lagul din server care se face din nimic - Rezolvare: Pc nou. La mine a funcţionat dar cu toate ca am pc nou tot îmi mai dă câte o eroare şi fără pic de lag, ar fii culmea să am lag, nu am dar eroarea persistă, mai rar dar e acolo. Aşa-i frumos!
Bai omule tu te vezi ce scrii?! Ce PC nou ma in pana mea
Sa imi iau TITAN X ma duc la NASA si le cer unu` sa joc metin2 fara erori
MIE ABSOLUT NUMAI PE ACEST SERVER AM TREABA ASTA joc si altele ce au 2-3 k de playeri+shop-uri in map 1 pe altele dc nu face asa? Tot de la pc-ul nostru e nu?
Uite Specificatiile la pc
Procesor: Intel Pentium D 2X3.00 Ghz (dual core adica)
RAM:3.5 GB(dintre care 1 gb si cv fol de windos)
Video:GIGABYTE GeForce G 210 1GB
O.S: Windows 10 x86
Deci trebuie sa imi iau Asus ROG sau Titan X sa joc metin2 steel altfel nu e de la sv
E de la noi
Ca deobicei ....
Image
Image

[Dn]CarliG

Post by [Dn]CarliG » Sun Apr 09, 2017 11:10 pm

Ba iati ma un pentim 1 poate asa merge :)):))

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Apr 09, 2017 11:42 pm

Nu e de la mine!

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sun Apr 09, 2017 11:53 pm

dacă 2 playeri pățesc asta nu înseamnă tot metinul ;) ..si eu primesc eroarea de2-3/ori pe zi dar nu o socotesc ca și o problemă gravă

[Dn]CarliG

Post by [Dn]CarliG » Mon Apr 10, 2017 12:22 am

si daca te afli la OX si iti d eroarea ce faci ?

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Mon Apr 10, 2017 12:44 am

Am i7 si nu imi da nicio eroare...
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Mon Apr 10, 2017 12:13 pm

si Alex si cu mine tot i7avem, daca se întâmplă la ox asta e ..mai încerci din nou ..nu e un capăt de lume, cum am mai spus

[SGA]3s3

Post by [SGA]3s3 » Mon Apr 10, 2017 12:17 pm

ThorKida wrote:
[SGA]3s3 wrote:Nu e de la server, e de la lagul din server care se face din nimic - Rezolvare: Pc nou. La mine a funcţionat dar cu toate ca am pc nou tot îmi mai dă câte o eroare şi fără pic de lag, ar fii culmea să am lag, nu am dar eroarea persistă, mai rar dar e acolo. Aşa-i frumos!
Bai omule tu te vezi ce scrii?! Ce PC nou ma in pana mea
Sa imi iau TITAN X ma duc la NASA si le cer unu` sa joc metin2 fara erori
MIE ABSOLUT NUMAI PE ACEST SERVER AM TREABA ASTA joc si altele ce au 2-3 k de playeri+shop-uri in map 1 pe altele dc nu face asa? Tot de la pc-ul nostru e nu?
Uite Specificatiile la pc
Procesor: Intel Pentium D 2X3.00 Ghz (dual core adica)
RAM:3.5 GB(dintre care 1 gb si cv fol de windos)
Video:GIGABYTE GeForce G 210 1GB
O.S: Windows 10 x86
Deci trebuie sa imi iau Asus ROG sau Titan X sa joc metin2 steel altfel nu e de la sv
E de la noi
Ca deobicei ....
Sfatul meu e următorul după cum urmează în continuare: rezolvă-ţi problemele de înțelegere a limbii care este ea română apoi pe cele din metin.
Iartă-mă că pun limba română înainte de metin, dar vreau să ne putem înțelege ca oamenii.
#BigTits

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”