[VIP]Andru regele metinului 2 steel
Re: [VIP]Andru regele metinului 2 steel
Din cauza Dn'lui Diabla trebuie sa intru de pe ip strain, bravo baiet da tot nu scapi de mine ! :lool:

- [VIP]Andru
n-are voie omu' sa faca caterinca, ca o iei de buna =)) vai de tine ba. Pune si tu inregistrarea cand intrebai "cum e prima oara cand fac s*x, ca am 16 ani si n-am facut inca.." sau inregistrarea cum spuneai cum ai da intre s*nii lu diabla =)). Sclav mic. Ia-ti si tu o viata, ca tot ai ramas fara moduri, astfel incat sa poti sa nu o mai lingi in c** pe a mea. Bafta, pokemonule.
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k
-
[V.I.P]Andrei
[VIP]Andru wrote:n-are voie omu' sa faca caterinca, ca o iei de buna =)) vai de tine ba. Pune si tu inregistrarea cand intrebai "cum e prima oara cand fac s*x, ca am 16 ani si n-am facut inca.." sau inregistrarea cum spuneai cum ai da intre s*nii lu diabla =)). Sclav mic. Ia-ti si tu o viata, ca tot ai ramas fara moduri, astfel incat sa poti sa nu o mai lingi in c** pe a mea. Bafta, pokemonule.
=]]]]]]]]]]]] cum poti sa spui astfel de tampenii? altceva nu ai gasit?
-
[MOD]Mistic
[VIP]Andru wrote:n-are voie omu' sa faca caterinca, ca o iei de buna =)) vai de tine ba. Pune si tu inregistrarea cand intrebai "cum e prima oara cand fac s*x, ca am 16 ani si n-am facut inca.." sau inregistrarea cum spuneai cum ai da intre s*nii lu diabla =)). Sclav mic. Ia-ti si tu o viata, ca tot ai ramas fara moduri, astfel incat sa poti sa nu o mai lingi in c** pe a mea. Bafta, pokemonule.
Clasica scuza a lui Andru cand e facut de rahat: ''Era la caterinca'', ''Nu mai poate omul sa glumeasca''

-Brutally myself-
- [VIP]Sophieee
[VIP]Anna wrote:Clasica scuza a lui Andru cand e facut de rahat: ''Era la caterinca'', ''Nu mai poate omul sa glumeasca''![]()
![]()
Passe, passe, passera, la dernière restera
Andrei Versace #2
Sa fi aparut unu' din casa : " Ce dracu' faci ba ? Parca ti-am zis sa tunzi iarba si sa maturi in fata casei . Mai repede ca nu te platesc degeaba ! "