Hai sa deschidem putin ochii
Hai sa deschidem putin ochii
Nici nu stiu cum sa incep
Va spun cum sta treaba, ce am constatat intr-un an jumatate de cand joc, un fleac in comparatie cu altii...bineinteles, dar mi-a fost mai mult decat suficient sa-mi dau seama care e problema, problema suntem noi! Nu suntem o comunitate unita! Comunitatea Metin2Steel este bazata pe maxima falsitate si cel placut si adorat de toata lumea este ala care stie sa-i linga cel mai bine in cur pe superiori (hai sa nu dau nume, sa fiu politicoasa pana la capat sperand ca va dati voi seama la cine ma refer). Deschideti putin ochii...pentru a nu va plange mai tarziu ca l-ati crezut prieten pe x, y si apoi v-a furat sau ati auzit ca va vorbeste pe la spate! Nimeni de aici nu va e prieten, fiecare e pentru el....si sincer mi se face o scarba cand accesez acest forum si vad cat de multa lingusire in vorbele unora doar pentru a obtine UP sau orice altceva isi doreste.....mai bine stati pe curul vostru! Sau incearca sa fii tu insuti si sa spui pe fata ca nu-ti place de o persoana! Ca pe mine nu ma mai amuza vorbele dulci spuse pe fata pe care vi le aruncati pe forum, din contra, mi se pare penibil....asta e un sfat valabil atat pe joc cat si in viata reala
Eu am stiut sa imi aleg prietenii pe acest server si dovada ca si acum dupa ce nu mai joc primesc la cateva zile cate un mesaj:''ce faci? esti bine?'':) cateva cuvinte de la "c**va server-ului care a supt p**a pt VIP'' dupa spusele multor persoane care bineinteles nu ma cunosc!
Last edited by Anna♕ on Tue Jun 14, 2016 5:08 am, edited 1 time in total.
We can't all be queens, someone has to clap when I go by.

''Si cel mai tare doare sa vezi persoana iubita ca iubeste pe altcineva''-Andru 2k16

''Si cel mai tare doare sa vezi persoana iubita ca iubeste pe altcineva''-Andru 2k16

-
[MOD]Mistic
Re: Hai sa deschidem putin ochii
Ai inceput bine, avand in vedere ca acum 2-3 ani nu era asa, si atunci exista falsitate dar nu la un nivel atat de mare, cine e de vina? Tot noi! De ce? Pentru ca am permis multe. Am lasat copii care joaca de cateva luni si nu ma refer la toti aici, sa se bage peste tot si sa strice toate "prieteniile" Ca mai nou daca mananci banane esti smecher, si ma refer si la staff. Amicii mei care bagati ciuperci la borcan, da-ti jail pentru "fa"? O forma de adresare tolerata in unele regiuni a tarii. Si la nivelul falsitate, normal ca "ala" il pupa in c*r pe "ala" sa ajunga mai sus decat "ala". Am administrat comunitati cu 4-5k membrii inregistrati si nu era cum e aici cu 30-40, regulamentul e facut in favoarea lor, tot ce este aplicat ca sanctiune daca este, tot in favoarea lor, de ce s-ar oprii? Si ma refer la staff. Toata lumea acuza "modatele" de plecara playeriilor, dar defapt e stafful incompetent. Nu ma refer la toti, unii sunteti oameni ok, dar sunteti influentati de lichele. Joc de 5 ani, si am cunoscut oameni in staff care au plecat din cauza copiilor de acum. Toti se plang ca a scazut comunitatea, ca nu se schimba nimic, bravo frate un ciorchine de banane la toti care v-ati plans. Da voi ce faceti sa se schimbe asta? Vorbiti pe la spate, pupati in c*r sa ajungeti ceva pe server? O sa ajungeti dame crezand ca sunteti asi. Si preteni? Sa fim rezonabili, pe multi v-au facut itemele, ce mai zic de realitatea la care majoritatea sunteti repetenti. Am cunoscut persoane bune si proaste, cei care sunt de aici si m-am vazut cu ei stiu cum sunt eu defapt, in schimb pe server ce am primit, injurii, comentarii si vorbe nerelevante si false. Si dupa se intreba lumea de ce Mistic e asa m***t si injura si face prostii. Da ma poate ca pe unele persoane nu trebuia sa le injur, asta e. Da eu n-am fost fals cand a fost vorba sa am un interes ba pitici de gradina. Ana, tu ai spus ca ti-ai ales "prietenii" te referi la nimeni, nici unul nu ti-e prieten aici, si stiu asta mai bine decat toti.
Topicul asta o sa primeasca T/C dimineata, sunt sigur. Si o sa aud comentarii proaste pe tema asta. Comunitatea asta a scazut din vina voastra.
Topicul asta o sa primeasca T/C dimineata, sunt sigur. Si o sa aud comentarii proaste pe tema asta. Comunitatea asta a scazut din vina voastra.
- [VIP]Adinna
Fiecare are parerea lui si e normal, in plus apar multe situatii cand unii se inteleg, dupa se cearta, apar vorbe si din nou " se inteleg " si toot asa. Pacat ca majoritatea care se inteleg o fac pe interes..
In loc sa ne ajutam unii pe altii, sa sprijinim playerii/staff-ul in situatii aiurea, sa incercam sa gasim niste rezolvari care sa le convina tuturor, am observat ca e mult mai ok pentru multi sa judece, sa ii preocupe de ceea ce fac x, y, z, ca sa profite tot ei.
Na, ce sa zic, Ana, te sustin 100% in ceea ce zici.
Marius, legat de ce ai zis tu, o sa iti spun in privat cate ceva, aici nu, ca dupa imi aud vorbe ca vorbesc staff-ul de rau / ca apar staff-ul in detrimentul playerilor
Oricum chit ca stam si scriem romanele astea, nu vad la ce sunt de folos, n-o sa se schimbe nimic, deoarece chiar daca se vor simtii unii, tot nu vor face nimic in legatura cu chestiile astea.. Cat le e lor bine e totul perfect..
In loc sa ne ajutam unii pe altii, sa sprijinim playerii/staff-ul in situatii aiurea, sa incercam sa gasim niste rezolvari care sa le convina tuturor, am observat ca e mult mai ok pentru multi sa judece, sa ii preocupe de ceea ce fac x, y, z, ca sa profite tot ei.
Na, ce sa zic, Ana, te sustin 100% in ceea ce zici.
Marius, legat de ce ai zis tu, o sa iti spun in privat cate ceva, aici nu, ca dupa imi aud vorbe ca vorbesc staff-ul de rau / ca apar staff-ul in detrimentul playerilor
Oricum chit ca stam si scriem romanele astea, nu vad la ce sunt de folos, n-o sa se schimbe nimic, deoarece chiar daca se vor simtii unii, tot nu vor face nimic in legatura cu chestiile astea.. Cat le e lor bine e totul perfect..

-
[MOD]Mistic
Ai ceva anume de spus o poti face aici, nu crezi ca e timpul sa dam cartile pe fata?[A]Adinna wrote:Marius, legat de ce ai zis tu, o sa iti spun in privat cate ceva, aici nu, ca dupa imi aud vorbe ca vorbesc staff-ul de rau / ca apar staff-ul in detrimentul playerilor
-
[MOD]Mistic
Asta e problema, o cunosti pe joc si judeci. Eu o cunosc in viata reala, si chiar daca a mai avut ea mici "scapari" nu o egaleaza nimeni d-aici cu nimic.[VIP]Adea wrote:O cunosc prea bine =) (pe joc,in viata reala chiar nu imi pasa cum e,mi a aratat destul din ea.)
Pot spune că ai pus punctul pe 'i

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

-
[MOD]Mistic
Uitam scopul topicului si devine o cearta penibila. De asta sunteti in stare? Pai sa nu incep eu.
[VIP]Mistic wrote:Ba da, le meriti. Nu multi au reusit sa faca ce ai facut tu. Ai talent trebuie sa porti coroana, si cred ca doar noi doi intelegem asta.Anna♕ wrote:Marius ma cunoaste cel mai bine, apreciez cuvintele frumoase din partea lui...chiar daca nu le merit! Stim noi mai bine de ce, Marius![]()
![]()
![]()
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
-
[MOD]Mistic
Nu crezi ca te bagi in seama prea mult?[VIP]Adea wrote:[VIP]Mistic wrote:Ba da, le meriti. Nu multi au reusit sa faca ce ai facut tu. Ai talent trebuie sa porti coroana, si cred ca doar noi doi intelegem asta.Anna♕ wrote:Marius ma cunoaste cel mai bine, apreciez cuvintele frumoase din partea lui...chiar daca nu le merit! Stim noi mai bine de ce, Marius![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()