Eu deja m-am plictisit de aceleasi evolutii mereu si mereu...
As vrea ceva nou. Ceva care sa ne mai starneasca pofta de joc si cautat iteme pentru evoluat.
Mna.. O idee

Pai vezi asta este , ca ati cam ramas in urma "majoitatea sv" servarele care au fost originale , au avut de castigat , mai bine ar angaja pe cineva sa se ocupe de sv sau macar din placere , cineva capabil si calumea daca FIFTY nu mai are timp de evolutii . Ce sa facem aici putem observa cum ati ramas in urma , ziceti ca sunt multe evoluti bla bla bla , ca stiti si voi ca nu o sa se mai bage altele . PACE . Servaru a ramas in urma din cauza neinteresului ownerului .[VIP]Lorenna♕ wrote:sunt multe evoluții şi sunt cele clasice.. care le găseşti pe majoritatea sv.

ţin să te anunţ că toţi îşi pot da cu părerea , şi da am şi eu cont de player fără MOD , nedonator .Poker2016 wrote:Ba diabla ai cumva un cont fara moduri si nu stiu eu, ce-ti dai cu parerea daca si ca s-ar implementa si ca nu, tu nu ai nici o treaba ca esti staff, de ce decizi tu in locul playerilor fara mod, vezi de treaba ta ca nu ne intereseaza parerea ta.
Pro! La cat mai multe evolutii!