REGULAMENT:
In fiecare zi, eu sau Kizev vom alege o culoare pe care o vom posta pe forum. Voi va trebui sa adunati iteme/licori/freze/costume/materiale upgrade de culoarea respectiva

Itemele de upgrade/Licorile/ Sagetile etc trebuie sa fie cate 200. [ex: alb : 200 dinti de orc], si nu 12-15-128-187 etc.

Licorile de diferite marimi sunt acceptate. Nu aveti voie sa aveti nimic dublura.

Castiga cel care are cele mai multe iteme de culoarea buna, in ziua respectiva.

Sunt acceptate costume, freze, arme, armuri, iteme upgrade, licori, pietre, ORICE alt item, atat timp cat le aveti in inventar si se potrivesc ca culoare.

Itemele va vor ramane voua, nu vor necesita sa fie predate, deci puteti sa includeti si moduri sau iteme donatie de culoarea aleasa pentru ziua respectiva.

Incercati sa evitati itemele care au mai multe culori, chiar daca contin culoarea zilei : ex : fullurile au rosu, portocaliu si mov, sau itemele alirions.. Nu se iau in considerare, dar nu duc la descalificare!
Itemele care se pot stacka cate 200, trebuie sa fie in numar de 200 NEAPARAT. [upgrade/licori etc]
-
[GA]Kizev wrote:Am anuntat ca s-au produs modificari in regulament in ziua rosie [ziua 1]
Care au fost modificarile in regulament? Adica s-au anuntat modificari in care regulament pentru ca regulamentul nu s-a modificat cum nici la ora actuala nu e modificat. Eu asta n-am putut sa inteleg, cum sa anunti modificari in regulament cand regulamentul nu e modificat. Eu nu stiu ce ati anuntat voi.
[GA]Kizev wrote:
Ideea e ca noi cand am ales sa punem "itemele de upgrade" x200 ca sa se ia in considerare + sagetile, ne refeream strict la ce folosim pe metin2steel ca upgrade : perle visinii, albastre, albe, suvenire, papuci de flori, dinti, limbi, globuri.
Scuza-ma dar... Itemele de upgrade si sagetile (in afara de licori) sunt cam toate itemele stacbaile cu mici exceptii. Din asta reiese ca perlele, dintii, suvenirele, papucii de flori, etc ce ai mai enumerat sunt doar exemple de date de tine ca si iteme de upgrade. Vrei sa reformulez din regulament?
Itemele de upgrade/Licorile/ Sagetile etc trebuie sa fie cate 200. [ex: alb : 200 dinti de orc], si nu 12-15-128-187 etc.
...sagetile etc. ETC? Adica restul itemelor nementionatate sau care nu se afla in categoria celor de up, a licorilor sau a... sagetilor presupun.
[GA]Kizev wrote:
Am decis ca perlele speciale si colierele de milionar care pana la urma sunt niste upgrade-uri dar mai speciale [fiindca se fac greu] sa fie luate in considerare si cate 1 datorita faptului ca e foarte greu sa faci :
200x Colier Milionar
200x Perle speciale [1 perla = 1000 dinti/500 globuri/500 limbi/200 de papuci de flori - pica 3x Papuci pe ora/ 500 de dinti]
Frate, ti-am mai spus odata si nu mai insista cu chestia asta. Mie mi-ai spus clar in pm ca CIOBURILE MISTICE si coliere milionar se pot luat cate 1. Dar asta stiam de la incepului eventului cu toate ca nici asta nu e mentionata in regulament.
Problema reclamatiei este ca de ce nu s-au luat cate 200 si : Pulpe de broasca/Ac de scorpion etc. Pai cine se apuca sa farmeze 200 x asa ceva in 10-11 ore cat tine eventu'? E f greu + ca nu prea pica asa cv.
Sunt de acord ca astea-s upgrade-uri, dar nu pe Steel, ci pe oficial. Noi pe steel folosim doar perle visinii, albastre, albe, suvenire, papuci de flori, dinti, limbi, globuri si noi la ele ne-am referit strict + sageti + licori.
Pe mine nu ma deranjeaza ca le-ai luat la altii in considerare, ma deranjeaza ca n-am fost informat nicaieri de aceste "modificari" ale regulamentului care ma repet. In regulament nu scrie nimic despre chestia asta. Iar din cauza asta eu am iesit lipsa un numar important de iteme pentru ca nu le-am pus si eu.
Modificarile din regulament s-au anuntat in prima dupa-masa, nicidecum la sfarsitul eventului sau la mijloc.
In +, m-am dat zilnic on pentru probleme si intrebari legate de event, si oricine putea sa ceara indicatii. Pe fiecare il priveste daca le-a cerut sau nu. .
Cam atat am de zis, si Miley e de aceiasi parere.
Nu stiu unde ai anuntat ti-am mai zis nu mai insista cu chestia asta, eu n-am vazut nici un anunt pe chat cu vre-o modificare pe tot parcursul eventului. In pm nu mi s-a spus nimic, am aflat abia dupa ce am postat si s-a inchis runda.
Degeaba te-ai dat on, nu aveam cum sa te intreb daca pot pune item-ul respectiv sau nu atata timp cat regulamentul de pe forum mi-a fost destul de clar. Nu se numea favorizare daca te intrebam?... Aiurea.
Am zis cam multe in reclamatia astea vreau sa adaug doar ca e o reclamatie trecuta mie mi-a trecut de atunci. Am raspuns doar pentru a-mi sustine ceea ce multi mi-au dat dreptate si ceea ce se vede in regulamentul evenimentului.
Cat despre
si Miley e de aceiasi parere
era frumos din partea ei sa stie sa raspunda in reclamatie nu sa se lege de mine ca i-am facut reclamatie. Activitatea ei pe tot parcursul evenimentului a fost 0. Kizev s-a ocupat de tot evenimentul!