Promovare Playeri ! IN ATENTIA Bogdan/Alexandra

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[MOD]Lorena

Re: Promovare Playeri ! IN ATENTIA Bogdan/Alexandra

Post by [MOD]Lorena » Fri Apr 07, 2017 6:09 pm

+1 acum când injuri un membru staff nu iei ban ,dragule acum este staff-ul mai indulgent. Dacă nu eram capabili eram banaţi de mult timp sau undown la mod/vip . Cum a spus şi Stefan ,dacă nu iţi convine mu juca,jalnică sugestie.
[MISS]Diabla wrote:
Pai pe vremea lu' Hades (cine stie ce zic) cum era ?

cum era nene? ca luai ban 3 zile daca il faceai ' prost ' ? Cine isi permitea sa ii incalce autoritatea??? acum te simti zmeu daca insulti un staff asa e la voi, numai noi suntem de vina . Dar tu? Vina ta?

Nu mai cautati probleme acolo unde nu exista rezolvare, parerea mea !
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

neagugeorge65

Post by neagugeorge65 » Fri Apr 07, 2017 6:29 pm

MacBookPro wrote:Off,chiar nu intelegeti ,acum 3-4 era joaca,te distrai ,acum poti sa le iei familia de la raniti pana la morti si iei mute 15 min ,eventual daca te mai cunoaste si pe tine cel reclamat nu mai primeste nimic,daca intelegi ce vreau sa zic .
Image

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Fri Apr 07, 2017 6:31 pm

neagugeorge65 wrote:
[MISS]Diabla wrote:
Pai pe vremea lu' Hades (cine stie ce zic) cum era ?

Mă nene ,tocmai,că luai ban,nu erai tare in gură,nici tu ,nici eu ,era limita aceea de respect ,între mine si tine . Acum nu mai exista limita aceea .
Si asta doar din vina voastra . Au disparut toate,si toti . Nimic nu mai e pe server ,mai sunt macar 100 on in fiecare zi ?

Și nu am făcut apel 100% la tine ,ci in general .

Părerea mea este ca tu sa nu mai comentezi pentru că am dreptate,și știi asta !

A, deci pentru chestia asta viewtopic.php?f=10&t=21131 zici că meriţi ban, da ? asta afirmi , că dacă suntem corecţi suntem până la capăt .
ok , 3-4 zile pentru ' prost' , ori ce ai zis tu în topicul ăla e mult mai grav . ce zici , mai ai aceeaşi părere ?
nu e staffu' cu nasu' pe sus , trebuie să ştiţi voi cum să vorbiţi .
ori spre exemplu dacă tu mă înjuri pe mine la orice pas , la orice oră din zi , ai impresia că eu stau la poveşti cu tine ? da , ai o problemă - te ajut cu cea mai mare plăcere , dar în limita bunului simţ !
Nu mai face tu propuneri d-astea că îţi zic eu , Bogdan o să zică la fel . ( nu ştiu la ce Alexandra te referi , Disayer nu mai e pe server )
Da, mai trebuie şi unele schimbări făcute , dar nu prea se poate MOMENTAN . Nu că nu se vrea , ci nu se poate . Dar urmează şi asta curând , ştiu eu ce zic .
T/C!
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”