Event Youtube !
Event Youtube !
Buna,m-am gandit sa dau o idee de event special staffi-lor.
Despre ce este vorba in acest event?ei bine fiecare pleier sa faca un video despre Metin2Steel (video-ul trebuie sa contina batali,cupluri de in dragostiti,iteme , evente ox si la sfarsit un mesaj cu 'Va asteptam sa va alaturati noua' sau ori ce alt mesaj sa ademene oameni care vor sa joace metin).
Dupa ce video-ul a fost facut si pus pe Youtube,fiecare participant trebuie sa se inscrie asemenea :
Nume cont:
link video:
REGULI! (membrul staff care v-a pune in aplicare event-ul va stabili niste reguri pe placul lui)
ATENTIE !! -> CEL M-AI BUN VIDEO VA FI AFISAT PE SITE-UL OFFICIAL AL METINULUI PENTRU A VEDEA ORI CE NOU JUCATOR DESPRE CE ESTE VORBA IN ACEST METIN!
PREMIILE! : LOCUL 1 -> Fotbal cu logo-ul Youtube
LOCUL 2 -> Fotbal Olimp
LOCUL 3 -> Box GER
[In legatura cu premiul d epe locul 1 , numai daca este deja implementat s-au Fifty/Alexandra poate si daca vrea sa implementeze costumul. Daca nu doreste sa implementeze costumul poate sa aleaga alt costum membrul staff care pune in aplicare eventul.](dacă vreți să vedeți fotbalul scrieți pe google images 'costume metin2'
Aștept Pro/Contra din partea tuturor!
Durată de înscriere și pentru a pregăti video-ul v-a dura 1 săptămână cel puțin!.
Despre ce este vorba in acest event?ei bine fiecare pleier sa faca un video despre Metin2Steel (video-ul trebuie sa contina batali,cupluri de in dragostiti,iteme , evente ox si la sfarsit un mesaj cu 'Va asteptam sa va alaturati noua' sau ori ce alt mesaj sa ademene oameni care vor sa joace metin).
Dupa ce video-ul a fost facut si pus pe Youtube,fiecare participant trebuie sa se inscrie asemenea :
Nume cont:
link video:
REGULI! (membrul staff care v-a pune in aplicare event-ul va stabili niste reguri pe placul lui)
ATENTIE !! -> CEL M-AI BUN VIDEO VA FI AFISAT PE SITE-UL OFFICIAL AL METINULUI PENTRU A VEDEA ORI CE NOU JUCATOR DESPRE CE ESTE VORBA IN ACEST METIN!
PREMIILE! : LOCUL 1 -> Fotbal cu logo-ul Youtube
LOCUL 2 -> Fotbal Olimp
LOCUL 3 -> Box GER
[In legatura cu premiul d epe locul 1 , numai daca este deja implementat s-au Fifty/Alexandra poate si daca vrea sa implementeze costumul. Daca nu doreste sa implementeze costumul poate sa aleaga alt costum membrul staff care pune in aplicare eventul.](dacă vreți să vedeți fotbalul scrieți pe google images 'costume metin2'
Aștept Pro/Contra din partea tuturor!
Durată de înscriere și pentru a pregăti video-ul v-a dura 1 săptămână cel puțin!.
Last edited by [VIP]Adea on Wed Jun 24, 2015 5:31 pm, edited 3 times in total.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
-
[VIP]Ulise
Re: Event Youtube !
Mda...Pro ce să zic 

Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]
O idee bună Lora , PRO !
" Am inima lu mama şi tupeul de la tata . " [El Nino]

" Suntem egali.. dar nu suntem la acelaşi nivel . " [Dragonu']

" Suntem egali.. dar nu suntem la acelaşi nivel . " [Dragonu']
viewtopic.php?f=8&t=8848&p=30381&hilit= ... eel#p30381
Uitaţi-vă , frate , peste evente , că am făcut eu destule , nu mai are rost să mai propuneţi şi voi !
Uitaţi-vă , frate , peste evente , că am făcut eu destule , nu mai are rost să mai propuneţi şi voi !

» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «
God.......

§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart. §
Ce are Miha daca m-ai postam si noi...?? poate membrilor staff nu le-au placut unele evente propuse !
1. "m-ai" ăla se scrie "mai" .Lora wrote:Ce are Miha daca m-ai postam si noi...?? poate membrilor staff nu le-au placut unele evente propuse !
2. Ce are ? Din moment ce ai văzut că e propus şi este aproape ACELAŞI conţinut ( bineînţeles că eu nu am atâtea greşeli gramaticale
3. "poate membrilor staff nu le-au placut unele evente propuse" - Cum ai ajuns tu de la un singur event la mai multe ?

Miha scuzama ca nu am tastatura care se auto corecteaza cum ai tu de altfel..asa ca nu te mai da in pantece..ca te dai degeaba. ;*
Există tastatură care se *autocorectează* ?Lora wrote:Miha scuzama ca nu am tastatura care se auto corecteaza cum ai tu de altfel..asa ca nu te mai da in pantece..ca te dai degeaba. ;*
Nu,drăguţă,astea-s chestii pe care trebuia să le ştii din clasa a 4a *dacă nu eşti a 3a* .
Mă dau în pântece ? Să mor de am mai auzit expresia asta,de unde de prin munţi eşti ?
P.S. : scuză-mă *

Vă certați degeaba, deja faptul e consumat.
Atât timp cât „a încercat” să ajute server-ul , e de bine și asta , indiferent că a plagiat sau mai știu eu ce. Fapta contează , dar data viitoare, încearcă să creezi ceva original, să nu mai te iei după altcineva.
Oricine are voie să posteze când și în ce fel vrea , dacă și numai dacă este în limita bunului simț. Ea nu ți-a interzis niciodată să postezi ceva, doar te-a „atacat” , ea crezând că ai copiat-o , NIMIC MAI MULT.
Ai atacat-o ? Ți-a răspuns la atac. Într-adevăr, există câteva greșeli gramaticale în exprimarea ta , dar cine știe , poate te grăbeai sau nu ai fost atentă. Pe viitor , ca să ne faci pe plac, încearcă să scrii cu toate virgulele și cratimele.
Oricum , este un event reușit, fie că e al tău , fie că e făcut de Miha.
Felicitări vouă , faceți o echipă de minune !
Atât timp cât „a încercat” să ajute server-ul , e de bine și asta , indiferent că a plagiat sau mai știu eu ce. Fapta contează , dar data viitoare, încearcă să creezi ceva original, să nu mai te iei după altcineva.
Ce are Miha daca m-ai postam si noi...??
Oricine are voie să posteze când și în ce fel vrea , dacă și numai dacă este în limita bunului simț. Ea nu ți-a interzis niciodată să postezi ceva, doar te-a „atacat” , ea crezând că ai copiat-o , NIMIC MAI MULT.
Miha scuzama ca nu am tastatura care se auto corecteaza cum ai tu de altfel..asa ca nu te mai da in pantece..ca te dai degeaba. ;*
Ai atacat-o ? Ți-a răspuns la atac. Într-adevăr, există câteva greșeli gramaticale în exprimarea ta , dar cine știe , poate te grăbeai sau nu ai fost atentă. Pe viitor , ca să ne faci pe plac, încearcă să scrii cu toate virgulele și cratimele.
Oricum , este un event reușit, fie că e al tău , fie că e făcut de Miha.
Felicitări vouă , faceți o echipă de minune !

§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart. §