Asa zisele iteme cu bug
-
[MOD]Little
Asa zisele iteme cu bug
As vrea sa vada toti playerii acestui metin asa bonusuri pe moduri care provoaca un bug:
1) Aparari + REFLEXIE
2) Rase + REFLEXIE
3)PREA MULTA REZISTENTA LA MAGIE
4)PREA MULT FARMEC PE SETUL SURA ( 850+ )- NU DAI DMG PE RISIPIRE (2 din 10)
5)AUTONOMIA ARCULUI(AUTO) PE MODURILE SURA(NU AJUTA CU NIMIC)
6)BLOCARE ATAC CORPORAL + REFLEXIE
Si probabil mai sunt ,dar in niciun caz aceste bonusuri pe iteme:
1) PAGUBA MEDIE(asta ar insemna ca toate armele 2014 sunt bug)
2)Sansa otravirii
3)SEMI-OM
4)ATAC MAGIC
5)REZISTENTA LA SAGETI/EVITARE SAGETI-FU.CK ASTEA SUNT APARARI...
6)REZISTENTA MAGIE(NU ESTE BUG ,DOAR DACA AI PREA MULTA MAGIE PRIMESTI DMG DE LA NINJA PE NOR)
7)PIETRELE PE ARME/ARMURI/ACC CU VITALITATE-PV-RASE(POTI SA LE SCHIMBI..NU AM VAZUT NICIODATA BUG CA AI PE ARMA PIATRE INT-PC-PV/VIT)
Asta am avut de spus,astept pareri,nu ma intereseaza comentariile : "Da bravo bunule,eu stiam".
1) Aparari + REFLEXIE
2) Rase + REFLEXIE
3)PREA MULTA REZISTENTA LA MAGIE
4)PREA MULT FARMEC PE SETUL SURA ( 850+ )- NU DAI DMG PE RISIPIRE (2 din 10)
5)AUTONOMIA ARCULUI(AUTO) PE MODURILE SURA(NU AJUTA CU NIMIC)
6)BLOCARE ATAC CORPORAL + REFLEXIE
Si probabil mai sunt ,dar in niciun caz aceste bonusuri pe iteme:
1) PAGUBA MEDIE(asta ar insemna ca toate armele 2014 sunt bug)
2)Sansa otravirii
3)SEMI-OM
4)ATAC MAGIC
5)REZISTENTA LA SAGETI/EVITARE SAGETI-FU.CK ASTEA SUNT APARARI...
6)REZISTENTA MAGIE(NU ESTE BUG ,DOAR DACA AI PREA MULTA MAGIE PRIMESTI DMG DE LA NINJA PE NOR)
7)PIETRELE PE ARME/ARMURI/ACC CU VITALITATE-PV-RASE(POTI SA LE SCHIMBI..NU AM VAZUT NICIODATA BUG CA AI PE ARMA PIATRE INT-PC-PV/VIT)
Asta am avut de spus,astept pareri,nu ma intereseaza comentariile : "Da bravo bunule,eu stiam".
Re: Asa zisele iteme cu bug
In primul rand : felicitari !
In al doilea rand : Valoara atacului magic provoaca bug daca ai prea multa, reflexie + aparari nu formeaza nici un bug , doar ca trebuie sa ai 2 acc de acelasi fel : unul cu bloc si unul fara bloc cand vrei sa iti functioneze reflexia ..
In al doilea rand : Valoara atacului magic provoaca bug daca ai prea multa, reflexie + aparari nu formeaza nici un bug , doar ca trebuie sa ai 2 acc de acelasi fel : unul cu bloc si unul fara bloc cand vrei sa iti functioneze reflexia ..

-
[MOD]Little
Eu am avut set cu ref,si daca puneam un acc cu aparari nu mai primea respectivul ref pe hit.
- [LADY]Bella

- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
Armele 2014 nu sunt bug, sunt cele mai bune arme la ora actuala, eu unu nu am vazut niciodata ca "Paguba medie" sa fie bug (si joc de 3 ani), pentru ca dai damage pe hit (doar la reflexie sa zicem, ca-ti scade mai mult cand dai hit in reflexie). Aparari + reflexie da, este bug, pentru ca nu functioneaza reflexia avand in acelasi timp si aparari pe tine. Rezistenta la sageti e una, evitare sageti e alta, asta pentru ca rezistenta la sageti o folosesti impotriva skill-urilor pe arc, iar evitare sageti o folosesti pentru a nu primi damage pe "hit-ul sagetilor". La rezistenta magie se pune mereu 100%, pentru ca peste 100% formeaza bug. Sansa otravirii nu e bug, e folosita pentru a opri functionarea regenerarii de PV, pentru ca dai hit, player-ul prinde otrava iar bonusul de regenerare nu mai functioneaza.

Mulţam' , unii poate chiar nu ştiu aceste lucruri.

» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «
Daca am pe scut blocare atac corporal si reflecta atacul corporal e bug???
- [LADY]Bella
daxxCryssxx wrote:Daca am pe scut blocare atac corporal si reflecta atacul corporal e bug???
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
Îmi poți explica mai detaliat??Adică ce bug provoacă;adică se anulează,nu mai rezist ca lumea.....?
Pai... reflexia este bazata , din cate stiu eu , pe semi-omul care ul are adversarul tau in lupta . Cu cat ai mai mult semi-om cu atat dai mai mult pe HIT si pe skill ( cu skill-ul nu sunt sigur). Asa cu reflexia... daca ai blocare corporal sau rezistenta paguba medie sau 100% rez sabie , reflexia este practic inutila tianand cont ca ai aparare deci =>> nu primesti HIT. Dar.. daca nu ai rezistenta pgm , blocare corporal sau 100% sabie primesti pe hit un anumit dmg din care se reflecta o anumita valoare , depinde de valoarea de semi-om a adversarului si daca ai cel putin 100% reflexie. Deci sper ca te-am lamurit cu inutilitatea relfexiei alaturi de rezistenta pgm , 100 sabie si blocare corporal.
"Sunt multi in jurul tau care te fac sa te crezi tare
Tine minte ca o spun doar sa te sape in continuare
Ai produs niste bani, ai gasit drumul in viata
Le-ai spus ca ai si t***e cand suntem fata-n fata"
Tine minte ca o spun doar sa te sape in continuare
Ai produs niste bani, ai gasit drumul in viata
Le-ai spus ca ai si t***e cand suntem fata-n fata"