[ EVENT ] Lapte gros
Lapte gros - cred că toţi am jucat , măcar o dată , acest joc . Ce trebuia să facem ? săream unii peste alţii să vedem cât rezistăm , iar cel care rezista cel mai mult era de cele mai multe ori supranumit "cel mai bun" . Presupun că vă gândiţi acum : "lapte gros în metin ? imposibil" , dar uite că se poate : ceea ce trebuie să facem este simplu - vom *sări* unii peste alţii , dar nu la propriu , ci demonstrând care este mai bun prin talentele şi aptitudinile obţinute pe metin .
Ca să vă faceţi o idee cam în ce ar consta acest event vă voi da un exemplu : eu sunt Mirel , iar împreună cu Mihaela, pun pariu că pot sării peste Sorin si Alina ; noi ştim să facem poze foarte frumoase în metin , iar Ionut si Andreea ştiu să facă cele mai frumoase sincronuri ; având cele două talente le putem asocia creând astfel competiţie : fotografia - sincronul . Fiecare pereche va trebui să facă o poză într-un peisaj frumos [ aici fiind evidenţiat primul talent - fotografia ] , dar în acelaşi timp fiecare pereche va trebui să fie în sincron , în aceeaşi poziţie , aceeaşi armură , armă , freză , buff , etc . [ aici fiind evidenţiat cel de-al doilea talent ] . Cea mai frumoasă poză va fi premiată .
Pot fi reunite mai multe talente şi idei , totuşi depinde de imaginaţia tuturor .
În caz că nu aţi înţeles , mai am un exemplu : sunt prezente aceleaşi echipe , talentele fiind fotografia şi "bătaia" , adică cei ce fac poze în cele mai frumoase peisaje şi cei care pot învinge pe oricine . În acest caz , fiecare echipă va trebui să facă o poză în care sunt folosite diferite skilluri,etc ; sau fotografia - magia , aici duelându-se cei mai de temut magicieni , folosinduşi aptitudinile [ buffurile ] împotriva / în favoarea cuiva , aici trebuind să se facă o poză care să conţină un şaman , de exemplu , dând buff sau ceva de genul , bineînţeles , într-un peisaj minunat .
Astfel , vom "sări" unul peste altul , adică ne vom întrece în talente , devenind din ce în ce mai buni .
Perechile care se vor confrunta vor fi alese de către cel care face eventul .
[EVENT]Lapte gros
- [VIP]Adinna
Re: [EVENT]Lapte gros
Bun, nu este foarte greu de realizat. Mă voi gândii foarte serios la această propunere. ✌