Sugestie
Sugestie
După cum ştiţi deja cu toţii serverul a decăzut mult , playerii sunt din ce in ce mai puţini , ch`urile aproape că`s pustii , propun inchiderea temporală a ch`ului III , astfel primele ch`uri vor fi mai populate.
Cu stimă [Dn]Coach
Cu stimă [Dn]Coach
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
-
[VIP]Ulise
Re: Sugestie
Dc să se închidă CH3 că tot aceeaşi playeri sunt şi dupa părerea mea aş vrea şi CH4 să se deschidă aşa că CONTRA!

Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]
- Sowato
- Location: |¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|×ღ×|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯| ~ LiquriciHD # Sowato ~ |__________|×ღ×|__________|
Nu cred ca asta ar ajuta foarte mult serverul !
Ar fi mai bine ca noi, astia cu mod sa nu ne mai dam in stamba si sa batem playerii fara mod, ci sa ii ajutam cu informatii chiar si ceva yang daca e cazu ( Cand iti faci caracter nou, nu iti da macar 1 yang )
Ar fi mai bine ca noi, astia cu mod sa nu ne mai dam in stamba si sa batem playerii fara mod, ci sa ii ajutam cu informatii chiar si ceva yang daca e cazu ( Cand iti faci caracter nou, nu iti da macar 1 yang )
|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|×ღ×|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|
~ LiquriciHD # Sowato ~
|__________|×ღ×|__________|

~ LiquriciHD # Sowato ~
|__________|×ღ×|__________|

- [VIP]Sophieee
Sowato wrote:Nu cred ca asta ar ajuta foarte mult serverul !
Visează în continuare !
Iar , legat de propunerea ta , de la mine ai un pro. Mi se pare o idee foarte bună şi ai adus un argument pe măsură + că ai specificat că va fi o închidere temporală.
Passe, passe, passera, la dernière restera
Sowato wrote:Nu cred ca asta ar ajuta foarte mult serverul !
Ce să le faci sunt "jmenari" ei cu moduri şi bat playerii simpli, poţi stopa prostia? NU , nu o poţi! Te poţi lupta cu cretinii? NU , nu poţi nici asta.
P.S Să deschidă ch4, tovarăşe nu mai vorbii la plictiseală , pe 3 ch`uri sunt 25playerii in fiecare map1 , tu`ţi dai seama ca vor rămâne câte 5playeri/mapă cu 4 ch`uri...
Gândiţi dragilor inainte de a comenta , e chestia de logică ,
Mulţumesc.
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
CONTRAA !!!
Logica ta e egala cu 0
Logica ta e egala cu 0

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
[VIP]Dany. wrote:CONTRAA !!!
Logica ta e egala cu 0
Zi zău şi apoi te cred .
- [LADY]Bella
PROOO
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]