Intrebarile OX !

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Mereluş

Intrebarile OX !

Post by Mereluş » Sat Mar 21, 2015 11:51 am

Am observat ca intrebarile au inceput sa se schimbe o data pe luna , asa ca propun sa se puna numai intrebari de cultura generala . Nu mi se pare ok sa se puna doar intrebari din metin pentru ca nu jucam ca disperatii sa invatam tot ceea ce tine de metin, ci jucam pentru distractie, etc. Majoritatea intrebarilor care sunt acum la ox nici nu prea au legatura cu steel-ul , adica daca ma duc sa verific o intrebare ce tine de dropul unui mob nu il dropeaza, etc. Sper sa se puna numai intrebari din cultura generala , asa se va cunoaste cine este cel mai bun :)) .
Astept PRO / CONTRA .
Image

[GM]Lexx

Re: Intrebarile OX !

Post by [GM]Lexx » Sat Mar 21, 2015 12:45 pm

PRO!
Ar fii mult mai ok sa fie DOAR intrebari de cultura generala! Asa ar fii cel mai bine!
:arrow: PRO!
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[VIP]Ulise

Post by [VIP]Ulise » Sat Mar 21, 2015 1:02 pm

Pro ♤
Image
Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Sat Mar 21, 2015 3:56 pm

CONTRA!

Unii se pricep la istorie, alţii la română, alţii informatică, alţii la matematică.. aşa nu au toţi şanse.
E event OX pe METIN2, deci întrebările se pun din METIN2!
Image

wyzo

Post by wyzo » Sat Mar 21, 2015 9:37 pm

PROOO

e o idee buna, cu intrebarile din metin nu rezolvi mai nimic in viata dar daca ar fi de cultura generala as zice ca ar fi muuuult mai bine,
inveti si te joci in acelasi timp

PS
Asta e si ideea Adina... daca tot isi pierd timpul macar sa invete si ei cate ceva si despre alte obiecte... nu le strica cu nimic, o sa le fie mai usor la scoala cand vor auzi(asta daca raspunsul castigator de la ox e corect)
Image
Image
Image

Geov

Post by Geov » Sat Mar 21, 2015 11:16 pm

PRO - cand jucam pe un joc, ca sa fac niste bani jucam la /trivia si erau intrebari de cultura generala.La inceput nu prea stiam intrebarile, insa altii le stiau si le vedeam raspunsul.Cu timpul am ajuns sa le retin si chiar unele sa le stiu si acum.In viata nu vei fi intrebat intrebari din metin pe cand din cultura generala poate.
De ce sa nu ne jucam, sa ne distram si sa si invatam in acel timp?

Rhymes

Post by Rhymes » Sun Mar 22, 2015 12:52 am

Pe buna dreptate unele intrebari sunt stupide.Adica sa intrebi de nu stiu ce drop si de fel de fel de upgrade-uri pe care daca nu ai jucat ro nu ai cum sa le stii ca doar nu e acelasi sistem sau aceleasi cerinte.Intr-un fel se face o departajare buna , insa cei care nu au experienta mai multor servere nu vor putea castiga niciodata ox-ul pe un server pe care nu se aplica aceleasi reguli.Doar sa puna la nimereala si sa aiba noroc.Adica intrebi ce trebuie pentru +5 la battle cand pe steel nu se cere nimic.Insa pana nu vede owner-ul postarea ta nu prea are sanse sa se aplice.Si atunci poate nici el nu are chef sau nu vrea sa o puna in practica , precum majoritatea sugestiilor pe care staff-ul le primeste de la playeri. Oricum PRO din partea mea.

[VIP]Dany

Post by [VIP]Dany » Sun Mar 22, 2015 10:04 am

Total CONTRA !!!
Image
[̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.•

wyzo

Post by wyzo » Sun Mar 22, 2015 1:27 pm

[VIP]Dany. wrote:Total CONTRA !!!
baga si tu un argument nu doar un cuvant ca pana si un copil de clasa 2-a stie sa scrie mai multe cuvinte ca tine

esti prea prost si nu stii sa raspunzi la intrebarile de cultura generala?
Image
Image
Image

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Sun Mar 22, 2015 5:49 pm

wyzo wrote:
[VIP]Dany. wrote:Total CONTRA !!!
baga si tu un argument nu doar un cuvant ca pana si un copil de clasa 2-a stie sa scrie mai multe cuvinte ca tine

esti prea prost si nu stii sa raspunzi la intrebarile de cultura generala?
Ştii că poţi vorbii şi frumos, nu?
Nu e propunerea ta ca să iei aşa foc, asta 1.
2. Fiecare avem dreptu' la o opinie.
E TOTUŞI UN EVENT PE METIN2, DACĂ VREŢI CULTURĂ GENERALĂ PUNEŢI MÂNA PE CĂRŢI. :roll:
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”