PRO/CONTRA
PRO/CONTRA
M-am gandit la un sfat pentru regulamentul metinului,
Cand este organizat un event [OX], atunci cand [VIP]/[GM/LADY] spune ''ARME , ARMURI , COSTUME in inventar'' , ar trebuie ca si eii sa de-a itemele jos aratandu-ne respect cum aratam si noii respect fata de eii dandu-ne itemele/costumele jos.[stiu ca veti incepe sa spuneti ca trebuie sa dam itmele jos deoarece nu se va face lag] , dar macar asa ne aratam respect fata unul de altul.
Eu asa cred ca este corect.
Sper sa fiti alaturi de mine cu ''Pro''.
Multumesc tuturor pentru ori ce raspuns.
By oLorette.
Cand este organizat un event [OX], atunci cand [VIP]/[GM/LADY] spune ''ARME , ARMURI , COSTUME in inventar'' , ar trebuie ca si eii sa de-a itemele jos aratandu-ne respect cum aratam si noii respect fata de eii dandu-ne itemele/costumele jos.[stiu ca veti incepe sa spuneti ca trebuie sa dam itmele jos deoarece nu se va face lag] , dar macar asa ne aratam respect fata unul de altul.
Eu asa cred ca este corect.
Sper sa fiti alaturi de mine cu ''Pro''.
Multumesc tuturor pentru ori ce raspuns.
By oLorette.
Re: PRO/CONTRA
Respect ? .. Nu ştiu ce să spun. Mai bine spus să îşi scoată şi ei, ce ne pune pe noi să scoatem. Cum provocăm noi lag, şi ei de asemenea provoacă.
Ar fi foarte bine daca si membrii staff ar face acest gest..Eu sunt de acord cu sugestia facuta.PROOOOO
Last edited by YannysYo on Mon Mar 16, 2015 10:19 pm, edited 1 time in total.

Omor fara sa gandesc
Distrug fara sa socotesc
Manipulez si asimilez
Orice defect controlez
Anihilez
Apoi stau si savurez.
Pro.

Nu trăiesc dupa principii,
După reguli, după legi
Nu am un sens pe drumul vieţii
Am un sens pe cel de veci. [Echo]
PRO!
De foarte multe ori am vazut Vipi care spamau ''Arma si armura jos'' pe cand ei isi ''etalau'' armele si armurile ultimul racnet, cele mai noi si cele mai tari. Ca sa nu mai spun ca daca nu te supui lor => KICK fara comentarii!
PRO!
De foarte multe ori am vazut Vipi care spamau ''Arma si armura jos'' pe cand ei isi ''etalau'' armele si armurile ultimul racnet, cele mai noi si cele mai tari. Ca sa nu mai spun ca daca nu te supui lor => KICK fara comentarii!
PRO!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

- [VIP]Adinna
Aşa, deci..
Păi, bun.
Ca să facem o încercare, la un OX de-al meu voi da jos itemele şi voi ruga şi VIP să facă acest lucru.. Dacă nu vor, treaba lor.
E, dar dacă cineva îşi mai pune iteme, ia kick şi are şi interdicţie câteva zile, e bine aşa? Serios, e una când sunt 2 3 STAFF şi câţiva [VIP] şi alta e când sunt 100 de playeri..
Să vedem ce zic ceilalţi.
Păi, bun.
Ca să facem o încercare, la un OX de-al meu voi da jos itemele şi voi ruga şi VIP să facă acest lucru.. Dacă nu vor, treaba lor.
E, dar dacă cineva îşi mai pune iteme, ia kick şi are şi interdicţie câteva zile, e bine aşa? Serios, e una când sunt 2 3 STAFF şi câţiva [VIP] şi alta e când sunt 100 de playeri..
Să vedem ce zic ceilalţi.

PRO.. Eu cand am zis asta pe metin au inceput vipi sa spuna ca ei nu sunt ca noi si ca trebuie sa se deosebeasca de playeri..

-
[VIP]Ulise
Pro,dacă vreți voi aşa facem
))

Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]
Contra
O să fie același lucru ..
O să fie același lucru ..

§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart. §