O Miica Propunere ;)
O Miica Propunere ;)
Inainte , se faceau evente pvp nemod , acuma de ce nu se mai fac ? Poate asa pleyeri nemod , mai au o sansa ...Propun sa se faca si eventuri dastea daca , lenea nu e prea mare pentru cei din staff . Aloha .
Last edited by oSurv1vaL on Fri Feb 06, 2015 9:00 pm, edited 1 time in total.

Re: O Miica Propunere ;)
Eh , aici sunt în totalitate de aceiaşi părere cu tine !!!
PRO !
PRO !
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
Pro! ;3

→ '' #Monoton, simţ uşor, dezinvolt. Un copil pierdut sau mort.
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
- [VIP]Adinna
Pro ! Unii chiar vrem să facem, dar nu avem posibilitatea de a verifica un player dacă are mod sau nu.. Şi de aia nu se mai fac. Să sperăm că se va rezolva treaba şi se vor face iar !

Se poate introduce o comanda care apare pe bara playerului respectiv langa soapta , negocieaza etc , care sa poata fi accesata doar de staff cu acceptul playerului . Si da , exista , am vazut altundeva aceasta comanda .[MISS]Adinna wrote:Pro ! Unii chiar vrem să facem, dar nu avem posibilitatea de a verifica un player dacă are mod sau nu.. Şi de aia nu se mai fac. Să sperăm că se va rezolva treaba şi se vor face iar !
Din partea mea , PRO !

Questu` este numit "armament" sau ceva asemănător , n`o să se facă PvP pt. playerii fără mod atâta timp cât pt 10reclame se oferă armură 150 , trist , dar din păcate adevărat .
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
Si o facea el reclama , dar prin reclama aia pot pleca altii . De exemplu, eu ma uit prin printurile de la event si vad un metin tare rau , populat . Iti dai seama ca intru pe el si numai plec de acolo .WaLLy wrote:Questu` este numit "armament" sau ceva asemănător , n`o să se facă PvP pt. playerii fără mod atâta timp cât pt 10reclame se oferă armură 150 , trist , dar din păcate adevărat .
Bafta cu datul modurilor

Dacă ar fii şi puţin creier . . ar fi ok, zic!
Mi se pare o idee bună, şi ăhm?De ce ca playeri cu mod să nu aibe voie să participe la event ?
Poate să se facă pe rând, o rundă pentru cei cu mod şi una pentru cei fără.
Şii, Mirel, ar fii o idee cu ce-ai spus tu. Aşa chiar că nu o să mai fie playeri deloc . .
Ăh. . şi am uitat să menţionez,PRO!
Thank you!;3
Mi se pare o idee bună, şi ăhm?De ce ca playeri cu mod să nu aibe voie să participe la event ?
Poate să se facă pe rând, o rundă pentru cei cu mod şi una pentru cei fără.
Şii, Mirel, ar fii o idee cu ce-ai spus tu. Aşa chiar că nu o să mai fie playeri deloc . .
Ăh. . şi am uitat să menţionez,PRO!
Thank you!;3

→ '' #Monoton, simţ uşor, dezinvolt. Un copil pierdut sau mort.
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥