I-auzi ... mea.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[VIP]Sophieee

Re: I-auzi ... mea.

Post by [VIP]Sophieee » Fri May 26, 2017 10:30 pm

Atâta timp cât motivul ptr care a fost făcută reclamația & numele reclamatului se află în titlul postului nu înțeleg de ce ești atât de frustrat de lipsa acestora în respectiva postare. În opinia mea, este o propunere inutilă, cred că un membru staff este destul de competent încât să realizeze cine și de ce este vinovat. Sari de cur în sus degeaba, nu pari inteligent, cu atât mai mult, nu ești. ;)
Passe, passe, passera, la dernière restera

Alexander ♛

Post by Alexander ♛ » Fri May 26, 2017 10:31 pm

Imperfecşăn wrote:Atâta timp cât motivul ptr care a fost făcută reclamația & numele reclamatului se află în titlul postului nu înțeleg de ce ești atât de frustrat de lipsa acestora în respectiva postare. În opinia mea, este o propunere inutilă, cred că un membru staff este destul de competent încât să realizeze cine și de ce este vinovat. Sari de cur în sus degeaba, nu pari inteligent, cu atât mai mult, nu ești. ;)
:D :!:
Image
softer than satin was the light

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Fri May 26, 2017 10:34 pm

Imperfecşăn wrote:Atâta timp cât motivul ptr care a fost făcută reclamația & numele reclamatului se află în titlul postului nu înțeleg de ce ești atât de frustrat de lipsa acestora în respectiva postare. În opinia mea, este o propunere inutilă, cred că un membru staff este destul de competent încât să realizeze cine și de ce este vinovat. Sari de cur în sus degeaba, nu pari inteligent, cu atât mai mult, nu ești. ;)
Stai draq pisi calmă, eu când am făcut o cerere şi nu am respectat modelul de postare, chiar dacă numele reclamantului x era in ss.
am purtat o mică ceartă cu Andru.

P.s: Stai calmă că nici tu nu eşti mai presus decât toţi.

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Fri May 26, 2017 10:40 pm

[VIP]Ştefan wrote:
Stai draq pisi calmă, eu când am făcut o cerere şi nu am respectat modelul de postare, chiar dacă numele reclamantului x era in ss.

Nu știu care dintre noi trebuie să se calmeze, tu ai făcut gură la reclamația mea aiurea și te dădeai mare cunoscător. Nu mă interesează câtuși de puțin de tangențele tale cu Andru, nu te-a întrebat nimeni nimic, în plus sunt două cazuri diferite. Atâta timp cât Adina mi-a mai răspuns la câteva reclamații de tipul ăsta (făceam astfel de reclamații și acum un an și nu mi-a reproșat absolut nimeni nimic) nu văd de ce te-ai găsit tocmai tu să comentezi.

P.S. : Te repeți și deja ești stresant, nu mă cred și nici nu sunt mai presus decât toți, conștientizez asta. :lol:

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Fri May 26, 2017 10:41 pm

Imperfecşăn wrote:
[VIP]Ştefan wrote:

Nu știu care dintre noi trebuie să se calmeze, tu ai făcut gură la reclamația mea aiurea și te dădeai mare cunoscător. Nu mă interesează câtuși de puțin de tangențele tale cu Andru, nu te-a întrebat nimeni nimic, în plus sunt două cazuri diferite. Atâta timp cât Adina mi-a mai răspuns la câteva reclamații de tipul ăsta (făceam astfel de reclamații și acum un an și nu mi-a reproșat absolut nimeni nimic) nu văd de ce te-ai găsit tocmai tu să comentezi.

P.S. : Te repeți și deja ești stresant, nu mă cred și nici nu sunt mai presus decât toți, conștientizez asta. :lol:
Bine eroină mică, tu cea mică şi deşteaptă, şi nu văd unde scrie că n-am voie să comentez la alte postări, marş :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Fri May 26, 2017 10:46 pm

Nu ai voie să comentezi în secțiunea raportări player/raportări staff, doar în cazul în care ești reclamat. Documentează-te, astea nu-s reguli noi apărute. ;)

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Fri May 26, 2017 10:48 pm

Imperfecşăn wrote:Nu ai voie să comentezi în secțiunea raportări player/raportări staff, doar în cazul în care ești reclamat. Documentează-te, astea nu-s reguli noi apărute. ;)
Şi până la urma urmei dacă comentez primesc eu warn,
parcă ai primi tu, şi ba am voie să comentez pe propria mea răspundere,
aşa că stai parcată.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Fri May 26, 2017 10:49 pm

contra, hai să-ţi spun şi de ce contra. Pentru că deja se face chat şi de ceilalţi fără grad la reclamaţii stafff/player. De ce să se facă chat la reclamaţii etc de cei care au grad de vip/mod etc? nu.. contra.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Fri May 26, 2017 10:53 pm

[MISS]Lorena wrote:contra, hai să-ţi spun şi de ce contra. Pentru că deja se face chat şi de ceilalţi fără grad la reclamaţii stafff/player. De ce să se facă chat la reclamaţii etc de cei care au grad de vip/mod etc? nu.. contra.
Dacă e vorba de aşa, ca să se evite draq acel chat, să se dea draq t.c până răspunde un superior sau până ce răspunde un staff care ştie ce să facă, nu domnule eu sunt batman şi ştiu tot şi las reclamaţia deschisă, d-aia tot vă văitaţi de chat aşa mult.
Metodalitate, uşor. Doar că nu vreţi voi s-o puneţi in aplicare.
Puteţi scrie chiar foarte uşor la un raport când nu ştiţi soulţia "[T/c până ce răspunde un superior pentru a se evita chat-ul./color]
Aşa de greu să fie ?
Last edited by [VIP]Ştefan on Fri May 26, 2017 10:55 pm, edited 1 time in total.

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Fri May 26, 2017 10:55 pm

[VIP]Ştefan wrote:
Imperfecşăn wrote:Nu ai voie să comentezi în secțiunea raportări player/raportări staff, doar în cazul în care ești reclamat. Documentează-te, astea nu-s reguli noi apărute. ;)
Şi până la urma urmei dacă comentez primesc eu warn,
parcă ai primi tu, şi ba am voie să comentez pe propria mea răspundere,
aşa că stai parcată.
Comentezi pe propria răspundere, într-adevăr, dar comentezi inutil și nimănui nu-i plac comentariile de prost gust. :roll:

O modalitate mult mai bună ar fi dacă ar putea să comenteze la o reclamație cei care au dovezi care să-l susțină pe cel reclamat, ori pe cel care reclamă. Pentru că așa aiurea se poate băga oricine și să-și spună părerea, fără să-i pese nimănui ce are de zis atâta timp cât n-are dovezi concrete cu care să-și susțină ideile.

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”