Nuș.
- [VIP]Marius.
Nuș.
Salut, m-am gandit să vin si eu cu o propunere, poate poate ce să zic...
1. Propun să se implementeze mape de farm in care să poti farma următoarele:
Globuri, Dinti, Limbi, Suvenire, Papuci de flori, Lăzi boss, Strategie contra Atac.
Cum e si mapa bosilor demonici doar că acolo nu poti farma mare lucru...
2. Să fie un eveniment activ tot timpul de ex: Să bati in mapa in care corespunde si lv ul si să-ti pice 'Cufere Clar de Luna sau alt obiect' in care să dropezi câte o marmură, yang, ape, suvenire si dacă mai sunt câteva pe care nu le stiu acum le puteti scrie voi cei care vă dati cu părerea.
3. Să se facă evenimente PvP fără CATACOMBE pentru că nu are rost asa, vine Vali cu catacombele si ia PvP ... Evenimentu PvP să fie lv maxim 61-65.
4. Să se implementeze 3 sloturi de pietre pe armele de nivel 15...30
5. Să se implementeze 'Alchimia' care să farmezi după 'Ciob piatră Dragon' să pice destul de greu. (Alchimia ar ajuta playerii nemod, pvp-uriile)
6. Să omori 100-500... 5.000 de playeri sau mobi si dupa ce ai terminat să primesti la fel cum primesti la mis cu 100 playeri omorati, la fel să primesti si aici dupa ce ai omorat 100 de playeri/mobi să omori 200... să iei un bonus mai mare.
7. Costume care să ofere Pv, Sabie etc... Să le poti cumpara cu MD, votând pe Site.
8. Să se facă câte un ox in fiecare săptămână Sâmbătă/Duminică cu premii participare !
Dacă credeti că ar fi de folos playeriilor sau la pvp astept PRO/CONTRA !
1. Propun să se implementeze mape de farm in care să poti farma următoarele:
Globuri, Dinti, Limbi, Suvenire, Papuci de flori, Lăzi boss, Strategie contra Atac.
2. Să fie un eveniment activ tot timpul de ex: Să bati in mapa in care corespunde si lv ul si să-ti pice 'Cufere Clar de Luna sau alt obiect' in care să dropezi câte o marmură, yang, ape, suvenire si dacă mai sunt câteva pe care nu le stiu acum le puteti scrie voi cei care vă dati cu părerea.
3. Să se facă evenimente PvP fără CATACOMBE pentru că nu are rost asa, vine Vali cu catacombele si ia PvP ... Evenimentu PvP să fie lv maxim 61-65.
4. Să se implementeze 3 sloturi de pietre pe armele de nivel 15...30
5. Să se implementeze 'Alchimia' care să farmezi după 'Ciob piatră Dragon' să pice destul de greu. (Alchimia ar ajuta playerii nemod, pvp-uriile)
6. Să omori 100-500... 5.000 de playeri sau mobi si dupa ce ai terminat să primesti la fel cum primesti la mis cu 100 playeri omorati, la fel să primesti si aici dupa ce ai omorat 100 de playeri/mobi să omori 200... să iei un bonus mai mare.
7. Costume care să ofere Pv, Sabie etc... Să le poti cumpara cu MD, votând pe Site.
8. Să se facă câte un ox in fiecare săptămână Sâmbătă/Duminică cu premii participare !
Dacă credeti că ar fi de folos playeriilor sau la pvp astept PRO/CONTRA !
Last edited by [VIP]Marius. on Fri May 05, 2017 8:47 am, edited 1 time in total.

- [MOD]Lorena
Re: Nuș.
pro.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [Diva]Diabla
CONTRA : ai mape unde sa farmezi : Valea Orcilor,Tara de gheata, Templu si asa mai departe1. Propun să se implementeze mape de farm in care să poti farma următoarele:
PRO2. Să fie un eveniment activ tot timpul de ex: Să bati in mapa in care corespunde si lv ul si să-ti pice 'Cufere Clar de Luna sau alt obiect' in care să dropezi câte o marmură, yang, ape, suvenire si dacă mai sunt câteva pe care nu le stiu acum le puteti scrie voi cei care vă dati cu părerea.
total contra3. Să se facă evenimente PvP fără CATACOMBE pentru că nu are rost asa, vine Vali cu catacombele si ia PvP ...
proEvenimentu PvP să fie lv maxim 61-65.
contra, daca asa le-a facut Dumnezeul lui la inceput la ce sa vina un bad man sa strice asta4. Să se implementeze 3 sloturi de pietre pe armele de nivel 15...30
pro5. Să se implementeze 'Alchimia' care să farmezi după 'Ciob piatră Dragon' să pice destul de greu. (Alchimia ar ajuta playerii nemod, pvp-uriile)
pro6. Să omori 100-500... 5.000 de playeri sau mobi si dupa ce ai terminat să primesti la fel cum primesti la mis cu 100 playeri omorati, la fel să primesti si aici dupa ce ai omorat 100 de playeri/mobi să omori 200... să iei un bonus mai mare.
pro7. Costume care să ofere Pv, Sabie etc... Să le poti cumpara cu MD, votând pe Site.
- [VIP]Robii
Normal ca dai contra nu ar mai avea Valica grad =)))[MISS]Diabla wrote:
total contra3. Să se facă evenimente PvP fără CATACOMBE pentru că nu are rost asa, vine Vali cu catacombele si ia PvP ...
On-Topic: PRO !

Some said "fire" when the fire was ice
- [Diva]Diabla
nu dar stam sa ne gandim pentru ce au fost facute ..nu ca sa te ajute?
- [VIP]Robii
In nici un caz ca sa ajute la event PVP, sa fim sinceri[MISS]Diabla wrote:nu dar stam sa ne gandim pentru ce au fost facute ..nu ca sa te ajute?

Some said "fire" when the fire was ice
- [Diva]Diabla
idk..daca era o problema majora se interzicea de la inceput cum a fost cu papucii teea...
PRO, pentru pentru bonusuri pe costume cumpărate din Item shop!
Restul propunerilor, sunt bine gândite așa cum sunt acum, deci nu ar avea nevoie de modificări.
Restul propunerilor, sunt bine gândite așa cum sunt acum, deci nu ar avea nevoie de modificări.

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel