Propun sa fie scoase full-urile pentru ca la un pvm de exemplu nu sunt obligatorii daca ai un set bun + o armura cu multa aparare.
Iar asa, ar putea fii si putina distractie pe server... acum sa fim seriosi, daca cineva doneaza si isi face set sura perfect, da dmg maxim etc.... ce rost are daca nu poate sa bata pe nimeni? dai vre-o 50 de risipe in continuu si adversarul doar apasa un buton si are pv full...
- unde e distractia aici? -
Daca nu ar fii fulluri, eu zic ar fii macar o speranta pentru putina distractie pe server...
Fullurile
Re: Fullurile
Si in felu` asta nemodatu` se duce inspre sula lu` Dumnezeu si tu stai si bati pietre metin si mobi din mapa de 200 pentru ca alora ca tine nu le faci nimic.Boris wrote:Propun sa fie scoase full-urile pentru ca la un pvm de exemplu nu sunt obligatorii daca ai un set bun + o armura cu multa aparare.
Iar asa, ar putea fii si putina distractie pe server... acum sa fim seriosi, daca cineva doneaza si isi face set sura perfect, da dmg maxim etc.... ce rost are daca nu poate sa bata pe nimeni? dai vre-o 50 de risipe in continuu si adversarul doar apasa un buton si are pv full...
- unde e distractia aici? -
Daca nu ar fii fulluri, eu zic ar fii macar o speranta pentru putina distractie pe server...
Contra!
Nemodul nu are nici o legatura, poti bate absolut orice mob de pe server fara moduri, iar daca este nemod vs mod, oricum modul ii da dmg mai mare decat pv-ul nemodatului... deci, cam inutil raspunsul tau
Ca si reply-ul tau defapt si vad ca nu ai inteles nimic ..Boris wrote:Nemodul nu are nici o legatura, poti bate absolut orice mob de pe server fara moduri, iar daca este nemod vs mod, oricum modul ii da dmg mai mare decat pv-ul nemodatului... deci, cam inutil raspunsul tau
De ce sa se scoata fullurile daca cei nemod au nevoie de ele , pana si eu le folosesc, Daca tu esti tare in sula si vrei sa te bati dai pe optiunea aia "Duel" si faci duel. nu tre` neaaparat sa stai "Agresiv" ca sa bati. sper ca m-am facut inteles de data asta.
Revin Fullurile nu trebuiesc scoase!
-
đéňīzDéjávüü
Contra, dc sa fie scoase "full-urile" ? dupa ce ca e licoarea aia rosie care costa 50k + sa stam sa apasam pe butonu' ala de 1241298412 de ori , mai bine full-uri ca si asa e scump .. 100kk .
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .
Chestia cu full-urile este foarte bine gândita si este foarte utila in momentul de față atat pvm cat si pvp.
Nu ar avea nicio logica sa elimine full-urile!
Cum a spus si Thor daca esti *smardoi* ai optiunea de duel!
CONTRA!
Nu ar avea nicio logica sa elimine full-urile!
Cum a spus si Thor daca esti *smardoi* ai optiunea de duel!
CONTRA!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel