=)

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Locked
đéňīzDéjávüü

=)

Post by đéňīzDéjávüü » Fri Apr 14, 2017 3:04 pm

Salut, probabil ca multe conturi "vechi" au "ban permanent" sau "jail permanent" ma rog , Propun sa se dea un jail / un ban la toate conturile vechi ca poate poate o sa fie iara full sv'u "poate" .. asta o sa vedem astept PRO sau CONTRA ..
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[

[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .

[Dn]Liviu

Re: =)

Post by [Dn]Liviu » Fri Apr 14, 2017 3:14 pm

đéňīzDéjávüü wrote:Salut, probabil ca multe conturi "vechi" au "ban permanent" sau "jail permanent" ma rog , Propun sa se dea un jail / un ban la toate conturile vechi ca poate poate o sa fie iara full sv'u "poate" .. asta o sa vedem astept PRO sau CONTRA ..
Nu zic nici pro nici contra , dar nu se poate ;) ... gen , dacă se vor da unbann/unjail la toți ce ar fi ...? Să nu zic că ar fi 200 VIPI , 30 SGA pe putin , + care ar mai fi sensul pedepselor? + multe dintre conturi au moduri furate sau făcute prin diferite mijloace și nu pot fi debannate... Părerea mea , dar propunerea asta în veac nu cred că o să fie pusă în aplicare :roll: .Baftă , nu o zic din răutate..

đéňīzDéjávüü

Post by đéňīzDéjávüü » Fri Apr 14, 2017 3:20 pm

Asta-i baiu' .. dar mna sa fie macar full sv'u ca si asa se va duce pe p*la steelu' ca deja bate vantu' in mape ma rog , sa vedem ce va fi atat va zic nu o sa mai reziste atat de mult steelu' :*
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[

[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .

Heisenberg

Post by Heisenberg » Fri Apr 14, 2017 5:16 pm

uă ,eu când ţi am zis că eşti prost ...

ala123

Post by ala123 » Fri Apr 14, 2017 7:05 pm

CEA MAI BUNA SUGESTIE DE PANA ACUM!!!!
PROOOOOOOOOOOOOOO :lol:
???????????????????

[Diva]Diabla