Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
-
[MOD]Lorena
- [MOD]Lorena
-
Profile
by [MOD]Lorena » Sat Mar 25, 2017 2:22 pm
Probabil mulţi o să mă injuraţi după această propunere, dar o pun doar să vă aud părerile.
Aş propune ca "Membrii STAFF" să nu mai participe pe conturile de player la evenimentele de pe joc, exact cum se intâmplă şi la cele de pe "Forum".Deoarece mulţi spun că e blat că na domne " sunteţi in staff şi vă daţi răspunsuriile, nu neapărat in pm , la telefon, skype.. etc". Majoritatea playerilor se plâng de acest "mic motiv" să vă dau şi un exemplu, care mai are puţin şi se sinucide.
https://s27.postimg.org/p5197eypf/clau.png
Ştiu că nu este corect faţă de membrii staff, dar aşa le dăm şansa şi celorlalţi playeri să câştige, aştept păreriile voastre, pro şi contra şi un argument dacă se poate de ce pro , de ce contra.
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
-
[SGA]Zohan.
- [SGA]Zohan.
-
Profile
by [SGA]Zohan. » Sat Mar 25, 2017 2:26 pm
Bai eu sunt pro si asa nu particip ca am participat odata si zic astia ca e blat...Dar domnu Dintos ca participa zilnic ?=]]] si oricum el tot participa ca isi face conturi mici doar pentru o donatie smr =]]]
Concluzia: Mie imi convine BIG PRO.
-
đéňīzDéjávüü
- đéňīzDéjávüü
-
Profile
by đéňīzDéjávüü » Sat Mar 25, 2017 2:27 pm
PRO. ;w
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .
-
[S]Red
- [S]Red
-
Profile
[SGA]Zohan. wrote:Bai eu sunt pro si asa nu particip ca am participat odata si zic astia ca e blat...Dar domnu Dintos ca participa zilnic ?=]]] si oricum el tot participa ca isi face conturi mici doar pentru o donatie smr =]]]
Aici ai dreptate =)) ca am participat si eu odata la ruleta lui berila si au inceput sa zica ca e ''blat ca nustiu ce'' Si chiar ar fi bine sa fie pusa in aplicare regula asta ca doar ce naiba esti staff la ce iti trebuie o arma nemod sau mai stiu eu ce? PRO pentru idee !!!!!
-
[MOD]Lorena
- [MOD]Lorena
-
Profile
by [MOD]Lorena » Sat Mar 25, 2017 2:44 pm
ăă+1 la faza ai staff ce iţi mai trebuie.. n-am nimic cu Andru, dar frate are şi staff/vip +toate itm mod cică/nemod şi tot mai participă frate, după ce iese de la event când răspunde greşit ce crezi că face? intră pe staff şi stă inv doamne fereşte.. n-am nimic cu tine Andrule, dar ăsta e adevărul.[SGA]Red wrote:[SGA]Zohan. wrote:Bai eu sunt pro si asa nu particip ca am participat odata si zic astia ca e blat...Dar domnu Dintos ca participa zilnic ?=]]] si oricum el tot participa ca isi face conturi mici doar pentru o donatie smr =]]]
Aici ai dreptate =)) ca am participat si eu odata la ruleta lui berila si au inceput sa zica ca e ''blat ca nustiu ce'' Si chiar ar fi bine sa fie pusa in aplicare regula asta ca doar ce naiba esti staff la ce iti trebuie o arma nemod sau mai stiu eu ce? PRO pentru idee !!!!!
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
-
[SGA]Zohan.
- [SGA]Zohan.
-
Profile
by [SGA]Zohan. » Sat Mar 25, 2017 2:46 pm
Cand ai dreptate ai..
[MISS]Lorena wrote:ăă+1 la faza ai staff ce iţi mai trebuie.. n-am nimic cu Andru, dar frate are şi staff/vip +toate itm mod cică/nemod şi tot mai participă frate, după ce iese de la event când răspunde greşit ce crezi că face? intră pe staff şi stă inv doamne fereşte.. n-am nimic cu tine Andrule, dar ăsta e adevărul.[SGA]Red wrote:[SGA]Zohan. wrote:Bai eu sunt pro si asa nu particip ca am participat odata si zic astia ca e blat...Dar domnu Dintos ca participa zilnic ?=]]] si oricum el tot participa ca isi face conturi mici doar pentru o donatie smr =]]]
-
[PvP]UpBaBY
- [PvP]UpBaBY
-
Profile
by [PvP]UpBaBY » Sat Mar 25, 2017 3:07 pm
Contra. Daca nu il mai lasati pe Andru sa participe de player se sinucide si vreau sa am constinta curata.
-
Abraham Lincoln
- Abraham Lincoln
-
Profile
by Abraham Lincoln » Sat Mar 25, 2017 4:28 pm
să vezi că andru îşi face 4000 de conturi şi-ţi dă Contra
pro
Never Surrender - All God Things
Muzică adv
dacă citeşti asta eşti fraier
)
-
ThorKida
-
- ThorKida
-
Profile
[PvP]UpBaBY wrote:Contra. Daca nu il mai lasati pe Andru sa participe de player se sinucide si vreau sa am constinta curata.
Bine tu Bambui Pulentorp "constinta" nu Constiinta?
Si tu vb care te duci la ox dp 2-3 conturi si te pisi pe tine pe aici paraglinita drq...
-
[GM]Lexx
-
- [GM]Lexx
-
Profile
Eu sunt impertial, cum decide staff-ul asa să fie!