Jmek no?
- Stephaan.......
Jmek no?
Pai..sa incep...deci Kizev...aaa,stai,am gresit subiectul. Hai acum sa incepem.... In regulament scrie clar "Nu ne ocupam de itemele furate",cand se fura playeri pe player,repede intervine Afina si zice:"nu ne ocupam de itemele furate",adinno,unii vin cu dovezi si le zici asta..e corect?Si daca a furat un player un membru [VIP] cum a fost in cazul lui Marius cand l-a furat unul..i s-a dat ban..de ce este asa?Cand se fura player pe player va doare-n cur,dar cand se fura pe cei din [VIP] si nu mai stiu ce dati ban...
Propun ca toti sa fie egali.
Propun ca toti sa fie egali.
-
đéňīzDéjávüü
Re: Jmek no?
#C/O/N/T/R/A#
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
- Stephaan.......
AAAa,da ... am uitat ca tu i-ai ciordit modurile lui [Dn]TheWIDanBoss...am uitat...csf iti e frica de ban.đéňīzDéjávüü wrote:#C/O/N/T/R/A#
pro
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
-
đéňīzDéjávüü
Frica? =))))))))) am sange`n coa`ie , sa mai fur moduri st tu linistit , si daca l`am furat care`i baiu` fiule ? am furat de la el 500 de moduri ? Nu am furat 1 . atat 1 , dar mna ce sa stii si tu daca n`ai fost in fata atunci , ai putea sa taci din gura ca nu mie frica de ban ba chiar ma doare n cur daca iau ban . <3
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
- [Diva]Diabla
e normal ca daca tu ai dovezi CLARE sa se recupereze, parerea mea..dar daca tu nu ai nimic nu are cum sa te ajute 
Ideea e că dacă ai dovezi că te-o furat sa ți se poată recupera acele moduri/iteme dar dacă nu . Pa şi la gară.

-
[VIP]Admir
Raule, te doare in cur de pl mea nu?đéňīzDéjávüü wrote:Frica? =))))))))) am sange`n coa`ie , sa mai fur moduri st tu linistit , si daca l`am furat care`i baiu` fiule ? am furat de la el 500 de moduri ? Nu am furat 1 . atat 1 , dar mna ce sa stii si tu daca n`ai fost in fata atunci , ai putea sa taci din gura ca nu mie frica de ban ba chiar ma doare n cur daca iau ban . <3
- [MOD]Lorena
orice membru staff/ vip/mod/player, dacă este furat şi are dovezi concrete repet DOVEZI CONCRETE VIDEO/PRINTURI se recuperează, FĂRĂ DOVEZI NU SE RECUPEREAZĂ T/C.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥