cv drăguţ
cv drăguţ
propun să se facă nişte modificări în regulament :
la toate eventele un singur regulament
se transforma unu' în map 1 blue în copac ,i am spus lu' Red să verifice şi el face ''n am acess'' (n a zis asta ,da' cv de genu') şi mi a spus să fac print când se transformă în copac ,şi la ce dracu' ajută printu' ăla ?cu sau fără print nu poate să verifice cn s a transformat ?
dacă n ai pile nu poţi face nimic ,ex: a luat un prieten jail ,pentru ''reclamă'' ,şi nici WARN nu i a dat (adinna) ,într o lună a primit unjail, dar la alţii care făceau reclamă şi au luat ban în mai puţin de o săptămână le au fost scoase ,şi nu doar odată (ştii tu cn)
şi încă cv ,toţi membrii staff sunte degeaba ,propun să mai taie din ei ,să rămână 2-3-4 max 5 care să şi facă treaba
şi la VIP ,treaba aia cu ''pentru probleme şi întrebări legate de joc pm la cutărescu'' ,băga mi aş ... am intrat pe un cont fără dn şi i am întrebat câte ceva pe câţiva şi n au răspuns sau ''nu ştiu'' ,''lasă mă n am timp'', să scoată trb aia că e degeaba
să nu i mai lase pe VIP să pună întrebări pm la evente
şi o sugestie ,propun ca toate eventele ţinute pe ''strigă'' să aibă loc într o mapă specială
şi încă cv ,la toate eventele să nu se pună întrebări pm din moduri ,nu toată lumea are şi nu mi se pare corect
se transforma unu' în map 1 blue în copac ,i am spus lu' Red să verifice şi el face ''n am acess'' (n a zis asta ,da' cv de genu') şi mi a spus să fac print când se transformă în copac ,şi la ce dracu' ajută printu' ăla ?cu sau fără print nu poate să verifice cn s a transformat ?
dacă n ai pile nu poţi face nimic ,ex: a luat un prieten jail ,pentru ''reclamă'' ,şi nici WARN nu i a dat (adinna) ,într o lună a primit unjail, dar la alţii care făceau reclamă şi au luat ban în mai puţin de o săptămână le au fost scoase ,şi nu doar odată (ştii tu cn)
şi încă cv ,toţi membrii staff sunte degeaba ,propun să mai taie din ei ,să rămână 2-3-4 max 5 care să şi facă treaba
şi la VIP ,treaba aia cu ''pentru probleme şi întrebări legate de joc pm la cutărescu'' ,băga mi aş ... am intrat pe un cont fără dn şi i am întrebat câte ceva pe câţiva şi n au răspuns sau ''nu ştiu'' ,''lasă mă n am timp'', să scoată trb aia că e degeaba
şi o sugestie ,propun ca toate eventele ţinute pe ''strigă'' să aibă loc într o mapă specială
şi încă cv ,la toate eventele să nu se pună întrebări pm din moduri ,nu toată lumea are şi nu mi se pare corect
Eu aduc apa după ce focu' s-a stins.
Re: cv drăguţ
Mda unele sunt ideei grozave dar faza e ca la vipi ei au doar aceasta ocupatie daca nu ar fi nici asta ar fi ca un dn cu comenzi... deci mna i`m pro.
+1 la tot ce a zis mai sus !!
Daca nu ai [DN] sau [VIP] in fata numelui esti un zero in fata lor.
Plus ca fiecare face eventu dupa cum il taie capu. De exp la OX, fiecare face ce regula vrea el (Ultimu pe Raspuns-Kick, Te muti la 10 secunde + alte tampenii de genu) doar sa le usureze lor munca sa nu stea atat la event.
La eventurile gen "Muzica, Capitale, etc" toti spun la inceput "FARA SPECTATORI" si desigur ca daca e un [DN] sau o cunostinta a organizatorului il lasa sa stea. Eu daca vreau sa raman imi da JAIL. (Mi sa intamplat, de asta zic.)
Cel mai OK ar fi sa se faca un REGULAMENT care sa fie VALABIL pentru TOTI SGA, VIP si ce mai sunt ei.
Plus ca daca il intrebi pe un VIP ceva (legat de joc) habar nu are.
Daca nu ai [DN] sau [VIP] in fata numelui esti un zero in fata lor.
Plus ca fiecare face eventu dupa cum il taie capu. De exp la OX, fiecare face ce regula vrea el (Ultimu pe Raspuns-Kick, Te muti la 10 secunde + alte tampenii de genu) doar sa le usureze lor munca sa nu stea atat la event.
La eventurile gen "Muzica, Capitale, etc" toti spun la inceput "FARA SPECTATORI" si desigur ca daca e un [DN] sau o cunostinta a organizatorului il lasa sa stea. Eu daca vreau sa raman imi da JAIL. (Mi sa intamplat, de asta zic.)
Cel mai OK ar fi sa se faca un REGULAMENT care sa fie VALABIL pentru TOTI SGA, VIP si ce mai sunt ei.
Plus ca daca il intrebi pe un VIP ceva (legat de joc) habar nu are.
te saluta copacu ala din mp1Şefu' wrote:propun să se facă nişte modificări în regulament :
That means I don't fuck with you
I'm a boss, you a worker bitch
I'm a boss, you a worker bitch
- ThoorKidda
Oameni Copac LOL

Lumea s-a schimbat!
Hai luati-o usor
Baietii de oras vaneaza
Pokemoni la semafor
Infractorii fara fapte
Dau check-in la coafor
Sub armura poarta tanga
Cu parfum de vibrator-Cheloo
Hai luati-o usor
Baietii de oras vaneaza
Pokemoni la semafor
Infractorii fara fapte
Dau check-in la coafor
Sub armura poarta tanga
Cu parfum de vibrator-Cheloo
Şefu' wrote:propun să se facă nişte modificări în regulament :
1. PRO pentru un regulament comun pentru toți membrii staff.
2. Pentru ''copac'' se dă jail permanent, deci cine o face ''se cam arde''.
3. Acum na, depinde si de abateri, limbaj, comportament, etc
4. Nu noi decidem cine rămâne in staff si cine nu.
PS: Cine este inactiv după cum ai observat ''scade in rank''.
5. Nu toti VIP-i sunt ''chiar asa de binevoitori'' asta e adevarat, dar, din moment ce este un grad cumpărat nu e obligat respectivul să raspunda la intrebari (poate nu vrea să avanseze in grad și vrea să rămână VIP, pe vecie).
6. Aici sunt perfect de acord!
7. Imposibil, nu e o mapa de genul ăsta. Fiecare membru staff decide unde isi organizeaza eventul dupa bunul plac.
8. Din moment ce itemele exista pe server poate pune din ele, daca nu erau pe server mai ziceam.

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

- [VIP]Adinna
E ultima dată când îţi explic, poate bagi şi tu la cap, că în ultima vreme ai cam avut pretenţii şi te-ai comportat aiurea.. normal că atunci când nu ţi se fac toate voile începi să judeci
1. Unora nu le vor convine unele chestii, spre exemplu:
poate Zohan nu vrea spectatori la event ;
altul vrea să lase spectatori, deci din prima nu se mai respectă acelaşi regulament ;
dacă ar fi să fie acelaşi la toate, voi, playerii, pentru toate comentariile şi mai ales tu Vali, care faci un spam infernal şi nu taci niciodată, aţi lua jail 6h fără avertisment (cum era în regulament, că na) ;
unii vă lasă cu arme pe voi pentru că nu le pasă, nu au lag şi etc, dar mai sunt unii membrii STAFF care efectiv poate au probleme cu pc-ul şi vă roagă să vă daţi itemele jos de pe voi.. altfel dacă v-ar lăsa toţi, scris în regulament, ăia care au probleme cu pc-ul să nu facă evente sau ce !?
2. Nu văd ce propui tu aici, deşi da, se poate verifica.. acel copac are un cod unic şi nu trebuie decât o verificare, însă chestia asta ţine de Disayer nu de noi.. ea verifică. Nu se va mai cere dovadă pentru asta..
3. Inutil, dacă e vorba de Vlad, să citeşti şi tu regulamentul, drăguţule
El nu a făcut reclamă gen '' cine joacă metin2 x '', ci a zis, CITEZ: '' haideţi pe metin2 **** '' (nu pot scrie numele metinului aici), iar pentru chestia asta se dă jail permanent direct, fără niciun warn.
* dar, haideţi să gândim cu alte organe nu cu cele aflate în cutia craniană că na, altele-s la modă, şi ne mirăm de unele chestii *
4. Disayer decide, nu voi
5. Nu e neapărat să se scoată, pentru că unii chiar răspund la întrebări şi ştiu despre ce e vorba.. deşi ai şi tu dreptatea ta, sunt unii fără pic de bun simţ care se cred smăr2 doar pentru că-s cam tupeişti..
Eu zic că merită să rămână acolo opţiunea aia, pentru cei care chiar vor să ajute
6. Este decizia organizatorului, deşi sunt de acord cu tine. Nu ai de unde să ştii dacă face blat sau nu, dacă ajută pe cineva sau nu şi etc..
Mai bine ar pune organizatorul întrebările.. sau alt membru staff (dar poate fi şi aici la fel ca la VIP, cu blatul şi etc. Nu acuz pe nimeni, vorbesc la general şi dintr-o perspectivă realistă, pls)
7. Dacă s-ar ţine într-o singură mapă şi spre ex. organizatorul X nu vrea spectatori, ar venii mulţi ba pe inv ba acolo, că na, ar şti unde se ţine eventul ..
În plus puţină diversitate nu face niciun rău, că nu-ţi place ţie e strict problema ta, dar e cam useless propunerea
8. De acord! Dar din nou, rămâne la decizia organizatorului.
Deşi, din iteme donaţii 2012/cod s-ar putea pune, alea se dau FOARTE DES la evenimente şi cam toată lumea are..
1. Unora nu le vor convine unele chestii, spre exemplu:
2. Nu văd ce propui tu aici, deşi da, se poate verifica.. acel copac are un cod unic şi nu trebuie decât o verificare, însă chestia asta ţine de Disayer nu de noi.. ea verifică. Nu se va mai cere dovadă pentru asta..
3. Inutil, dacă e vorba de Vlad, să citeşti şi tu regulamentul, drăguţule
El nu a făcut reclamă gen '' cine joacă metin2 x '', ci a zis, CITEZ: '' haideţi pe metin2 **** '' (nu pot scrie numele metinului aici), iar pentru chestia asta se dă jail permanent direct, fără niciun warn.
* dar, haideţi să gândim cu alte organe nu cu cele aflate în cutia craniană că na, altele-s la modă, şi ne mirăm de unele chestii *
4. Disayer decide, nu voi
5. Nu e neapărat să se scoată, pentru că unii chiar răspund la întrebări şi ştiu despre ce e vorba.. deşi ai şi tu dreptatea ta, sunt unii fără pic de bun simţ care se cred smăr2 doar pentru că-s cam tupeişti..
Eu zic că merită să rămână acolo opţiunea aia, pentru cei care chiar vor să ajute
6. Este decizia organizatorului, deşi sunt de acord cu tine. Nu ai de unde să ştii dacă face blat sau nu, dacă ajută pe cineva sau nu şi etc..
Mai bine ar pune organizatorul întrebările.. sau alt membru staff (dar poate fi şi aici la fel ca la VIP, cu blatul şi etc. Nu acuz pe nimeni, vorbesc la general şi dintr-o perspectivă realistă, pls)
7. Dacă s-ar ţine într-o singură mapă şi spre ex. organizatorul X nu vrea spectatori, ar venii mulţi ba pe inv ba acolo, că na, ar şti unde se ţine eventul ..
În plus puţină diversitate nu face niciun rău, că nu-ţi place ţie e strict problema ta, dar e cam useless propunerea
8. De acord! Dar din nou, rămâne la decizia organizatorului.