Propuneri M2S
Propuneri M2S
Salut tuturor!
M-am gandit sa fac urmatoarele propuneri:
1. Cand intri in chat si dai click pe numele unui jucator de pe striga sa apara Soapta catre el. Poate va intrebati cu ce ne ajuta asta. Simplu, cand vrei sa faci un negot sau altceva esti mult mai rapid si nu te mai chinui de 2-3 ori sa ii scrii numele corect daca ai gresit o litera.
2. Sa se adauge un costum special pentru VIP. Gen un sihastru negru cu stema VIP deasupra capului ca la GM.
3. Schimbarea forumului din phpBB in IPB. Poate va intrebati de ce. Mie unul mi se pare mai usor de administrat si mai frumos la aspect.
Astept parerile voastre PRO/CONTRA + Argument de preferat.
M-am gandit sa fac urmatoarele propuneri:
1. Cand intri in chat si dai click pe numele unui jucator de pe striga sa apara Soapta catre el. Poate va intrebati cu ce ne ajuta asta. Simplu, cand vrei sa faci un negot sau altceva esti mult mai rapid si nu te mai chinui de 2-3 ori sa ii scrii numele corect daca ai gresit o litera.
2. Sa se adauge un costum special pentru VIP. Gen un sihastru negru cu stema VIP deasupra capului ca la GM.
3. Schimbarea forumului din phpBB in IPB. Poate va intrebati de ce. Mie unul mi se pare mai usor de administrat si mai frumos la aspect.
Astept parerile voastre PRO/CONTRA + Argument de preferat.
Re: Propuneri M2S
În legătură cu prima ta opinie sunt complet de acord pentru că: o dată cu apariţia gradului [Dn] (donator bancar) multe nume nici nu mai încap în spaţiul destinat PM-ului. A doua ideea ar fi şi ea bună...ar aduce mai multe donaţii şi ar arăta mai bine VIP deasupra capului nu doar la nume. Cât despre a treia idee...nu ştiu ce să zic, forumu` este uşor de accesat şi nu cred că ar fi necesară o schimbare. Oricum, PRO !
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!

-
[VIP]Azazel
PRO NISTE PROPUNERI BUNE!!!

Mai injurat? Se mai intampla...
Mai barfit? Asta e trec peste...
Mai tradat? Te-am dat drq :*
As dori un argument de la tine pentru cele doua contra.xRockBoy wrote:1 - Contra
2 - Contra
3 - Pro . . sa zicem.
-
TwisTLeMoN
1. Da
2. Ai propus asta doar pentru că eşti VIP , sincer acum.
3. Nu . IPB este naşpa.
2. Ai propus asta doar pentru că eşti VIP , sincer acum.
3. Nu . IPB este naşpa.
- New.

Gandeste-te singur.[VIP]Zeom wrote:As dori un argument de la tine pentru cele doua contra.xRockBoy wrote:1 - Contra
2 - Contra
3 - Pro . . sa zicem.
-
JeSurv1vaL
1.CONTRA Deoarece , chatu e prea rapid totu-l trece repede poti da pm la unu gresit .
2.CONTRA ar fi nedrept fata de ceilalti .
3.CONTRA E NASPA .
2.CONTRA ar fi nedrept fata de ceilalti .
3.CONTRA E NASPA .