O idee interesanta
- ionutstefan
O idee interesanta
Aceasta idee este una mai bizara.Aceasta idee este de un event nou.In ce consta acest event? el consta in:-el va dura 10 zile in aceste 10 zile fiecare participant isi va alege o tara pe care o va reprezenta au voie sa reprezinte aceeasi tara 2 sau mai multi concurenti.Cum adica sa o reprezinte?in primul rand va posta imagini cu el imbracat incostume si freza freza nju e chiar obliogatorie dar sa arate bine cu acea tara.a doua parte a concursului sa scrie informatii despre acea tara si dc a ales el tara pentru ca e bine sa invatam lucruri noi si interesante .Daca aveti intrebari si sunteti de acord cu acest concurs si sa va dau modelul de postare etc ma contactati pe joc la numele meu de caracter Nyco12345
Re: O idee interesanta
eh csz, merge .
Epoca lui "bine boss" şi "fraţii"
Şi neni care dau tunuri ei cu toţi asociaţii,
Cu paparazii şi statut de Pavarotti
Alo nenea, păi de unde până unde morţii mătii ?!
Şi neni care dau tunuri ei cu toţi asociaţii,
Cu paparazii şi statut de Pavarotti
Alo nenea, păi de unde până unde morţii mătii ?!
- [VIP]Sauron
Tara sau mapa ? ca nu prea vad legatura cu metinu daca e tara

"Fericirea nu inseamna doar bani si averi.Fericirea e familia ta !"
[GM]Sauron wrote:Tara sau mapa ? ca nu prea vad legatura cu metinu daca e tara![]()
Fiecare participant îşi alege o ţară pe care o va reprezenta . Nu au voie mai mult de două persoane să reprezinte aceeaşi ţară . Fiecare trebuie să poarte portul popular al ţării reprezentate .
Nume caracter :
Poză :
Descrierea ţării :
Pro,mie mi place,dar...
Premiile ar trebuii sa fie pe masura... Poate face Disayer pe 1 decembrie 2016 asta
sau de ziua Europei ... 
Premiile ar trebuii sa fie pe masura... Poate face Disayer pe 1 decembrie 2016 asta

- ionutstefan
ma voi nu ati inteles poteti reprezenta mai multi aeeasi tara nu mapa ce va strica nitica cultura eu nu cred aveti voie si 100 sa reprezentati aceeasi tara nu cont cont informatii noi si costumele pe care le veti alege
- ionutstefan
ee e cam tarziu daca vr mai multe informatii imi dati pm pe joc la Nyco12345
- ionutstefan
Mie imi place si lui adiina la fel eu am o schem a totul si o sa vedeti ce misto o sa fie daca vr cautatima pe joc de obicei sunt oline 10-11-12-12;30 dimineata sau 6-7-8-9-10-11 seara
- ionutstefan
ma din cate vad voi nu ati inteles trebuie pe meitn sa purati costume cu tara respectiva gen iti alegi romania costume care sa reprezinte romanie gen :footbal romania box romania scrima romania dastea