Grad pe forum .
Re: Grad pe forum .
PRO
Tu mă inţelegi,m-ai inţeles de la inceput,
Ai fost mereu lumina mea,de multe ori tot ce am avut.[Samurai]
-ms afinna

Ai fost mereu lumina mea,de multe ori tot ce am avut.[Samurai]
-ms afinna
Nu ,la următoare şedinţă ar trebui să vorbiţi despre toată secţiunea asta ,pentru că aveţi pretenţii să populaţi serverul ,dar nu luaţi în considerare sugestiile aduse de playeri ca să îi ţineţi pe server.[LADY]Bella wrote:ăm e foarte ok faza cu [DESING] şi a mai fost propusă ! la următoarea şedinţă voi aduce acest lucru în discuţie !
Pentru topic nu mai are rost să spun *Pro/Contra* ,după cum ne-am obişnuit sunt doar nişte păreri ce nu afectează cu nimic în privinţa propunerilor.
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Acum am văzut comentariul tău şi,crede-mă,nu ştii tu cum era steelul înainte. Joci doar de o lună,o lună şi ceva,deci practic nu ai deloc habar cum era înainte ! Poate că ţi-au spus diferite pers. cum era,dar nici aşa nu prea ai cum să-ţi formezi o imagine clară a vechiului steel...xPretty wrote:Nu , nu mă face un grad pe forum și nu-l vreau. Dacă-l voiam spuneam PRO , sau știu și eu. Întâi să fie steel-ul cum era înainte și apoi să ne facem planuri .Miha ✌ wrote:Ai argumente mai sus + că ştiu că le vrei şi tu,deci nu văd de ce te prefaci atât.xPretty wrote:Pro - Design
Contra - celelate
La cât de *populat* e forumul ...![]()
Și nu , nu mă prefac, unii merită mai multe grade , unii după ce primesc gradul pot să înceteze să lucreze . Dacă Bogdan/Alexandra își dorea un forum atât de complex , îl aveau.
Nu te face un grad?
Anyway..

» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «
up!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

aşa cv n-o să se întâmple
contra
contra
That means I don't fuck with you
I'm a boss, you a worker bitch
I'm a boss, you a worker bitch
xPretty wrote:Nu , nu mă face un grad pe forum și nu-l vreau. Dacă-l voiam spuneam PRO , sau știu și eu. Întâi să fie steel-ul cum era înainte și apoi să ne facem planuri .Miha ✌ wrote:Ai argumente mai sus + că ştiu că le vrei şi tu,deci nu văd de ce te prefaci atât.xPretty wrote:Pro - Design
Contra - celelate
La cât de *populat* e forumul ...![]()
Și nu , nu mă prefac, unii merită mai multe grade , unii după ce primesc gradul pot să înceteze să lucreze . Dacă Bogdan/Alexandra își dorea un forum atât de complex , îl aveau.
Ia uite cine ştie cum era steel-ul înainte
Doamna xPretty care joacă din primăvara anului 2015
Serios ?
P.S - Să nu te aud că spui * De parcă tu joci de mai mult timp *, yas din 2012 * just sayin' *
#C
am jucat şi în v3 deci dap , ştiu cum a fost.

§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart. §