spam-ul in map2 nu a fost interzis din regulament[MISS]Diabla wrote:in map 2 era/[e] interzis .. ;-?
Pe Noul Client / Noul Regulament
-
[VIP]Taylor
Re: Pe Noul Client / Noul Regulament
"Ei zic că toate-s la fel, de multe ori le dau dreptate
Până găsesc una bună şi mai bună că toate."

- [Diva]Diabla
eu stiu ca se pedepsea prima abatere cu warn dupa mute 15 minute[VIP]Taylor wrote:spam-ul in map2 nu a fost interzis din regulament[MISS]Diabla wrote:in map 2 era/[e] interzis .. ;-?era interzis de noi pentu ca acolo stateam tot timpul, se vede ce regulament stii tu de la inceput
-
[VIP]Taylor
Da, in regulamentul tau[MISS]Diabla wrote:eu stiu ca se pedepsea prima abatere cu warn dupa mute 15 minute[VIP]Taylor wrote:spam-ul in map2 nu a fost interzis din regulament[MISS]Diabla wrote:in map 2 era/[e] interzis .. ;-?era interzis de noi pentu ca acolo stateam tot timpul, se vede ce regulament stii tu de la inceput
"Ei zic că toate-s la fel, de multe ori le dau dreptate

- [Diva]Diabla
nu, pe vremea cand map2 red era full...
- [VIP]Ştefan
Da mă, n-ai cum să interzici d-aia am luat eu mute 15 min pe Dn de la xAleks că nu ai cum să interzici spamu'.[SGA]Berila wrote:N`ai cum să interzici spamu`, adică dacă e din ăla nesimţit da, dar cum dau ei cqte 3-4 mesaje...nu ştiu ce te incurcă.
-
[VIP]Admir
Ba eu tot la voi ma gandeam ma nebunilor, tin la voi la binele vostru, adica neah, daca voua va place asa ceva si vedeti un rost in asta atunci e ok. Si daca mai aud pe unu ca " n-ai cum sa faci asa ceva " eh, cu ala ma cert
-
[VIP]Admir
Da pai repede tu aia smechera, ia argumenteaza-te hai! Si apropo vezi semnatura si avataru sunt naspa rau. Mai ales png'u ala din semnatura pe care l-am ocolit eu de mooolt. Ce aveti ma cu " HD " , (inima), " Loyalty is Royalty ", Reyna, coronite prin avatare si semnaturi de regi regine si printese, nimic original... sa mor
m-ai dezamagit si tu. Si tu ai d-astea
- StricatuVDM
Sa fiu nebun daca nu intru pe steel doar ca sa fac spawm sa va foot.=]]

- [Diva]Diabla
ești deja. jajaStricatuVDM wrote:Sa fiu nebun daca nu intru pe steel doar ca sa fac spawm sa va foot.=]]