T/C
Cine doreşte.
- [Diva]Diabla
Re: Cine doreşte.
daca e pentru staff posteaza pe staff sa se voteze cine e pro si cine e contra
T/C
T/C
- [MOD]Lorena
nu e pentru staff e şi petru playeri, nu imi dai tu mie t/c cum ţi se scoală ţie, că eu nu ţi-am dat ţie t/c cum i-ai făcut lui Stefan şi ai făcut tu alt topic, ce să-ţi povestesc, doar Adinna dă t/c dacă nu este de acord că este superioară.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [VIP]Robii
Usor Lorena ca o nenorocesti :c =))))))))))))) Be rude, be mad ![MISS]Lorena wrote:nu e pentru staff e şi petru playeri, nu imi dai tu mie t/c cum ţi se scoală ţie, că eu nu ţi-am dat ţie t/c cum i-ai făcut lui Stefan şi ai făcut tu alt topic, ce să-ţi povestesc, doar Adinna dă t/c dacă nu este de acord că este superioară.

Some said "fire" when the fire was ice
Lorena , daca te referi si la vip...specifica ..ca mai nou vip nu este membru staff este doar ajutor...si daca suntem doar ajutoare propun ca pe forum sa se mai puna o sectiune de reclamatii....."reclamatii ajutoare staff aka vip-mod"....ca de , csf .
Oricum , PRO...daca esti in staff si ai iteme si tot ce vr...dc drc mai participi?....ai spus tu Lorena ca ti a spus nuj ce Andru ca are ca drege toate itm de la donatii , te ai gandit ca poate le vrea si +7 pe toate inca odata...csf (obsedat, dupa ce strange tot ce are de strans de pe tot srv vine rpd pe forum la comert itm sa le afiseze pe toate ca le ar vinde...dar de unde )
Oricum , PRO...daca esti in staff si ai iteme si tot ce vr...dc drc mai participi?....ai spus tu Lorena ca ti a spus nuj ce Andru ca are ca drege toate itm de la donatii , te ai gandit ca poate le vrea si +7 pe toate inca odata...csf (obsedat, dupa ce strange tot ce are de strans de pe tot srv vine rpd pe forum la comert itm sa le afiseze pe toate ca le ar vinde...dar de unde )
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
[quote="[VIP]Adea"]Lorena , daca te referi si la vip...specifica ..ca mai nou vip nu este membru staff este doar ajutor...si daca suntem doar ajutoare propun ca pe forum sa se mai puna o sectiune de reclamatii....."reclamatii ajutoare staff aka vip-mod"....ca de , csf .
prooo
prooo

- [MOD]Lorena
nu mă refer la VIP doar la membrii staff SGA/MISS pentru ei era "să nu participe la evente ei de pe vip/player". Dar sunt pro şi pentru ce ai zis tu.
[VIP]Adea wrote:Lorena , daca te referi si la vip...specifica ..ca mai nou vip nu este membru staff este doar ajutor...si daca suntem doar ajutoare propun ca pe forum sa se mai puna o sectiune de reclamatii....."reclamatii ajutoare staff aka vip-mod"....ca de , csf .

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

Am intrebat.. pt ca am vazut ca ai dat exemplu cu VIP Claudiu si d-aia[MISS]Lorena wrote:nu mă refer la VIP doar la membrii staff SGA/MISS pentru ei era "să nu participe la evente ei de pe vip/player". Dar sunt pro şi pentru ce ai zis tu.[VIP]Adea wrote:Lorena , daca te referi si la vip...specifica ..ca mai nou vip nu este membru staff este doar ajutor...si daca suntem doar ajutoare propun ca pe forum sa se mai puna o sectiune de reclamatii....."reclamatii ajutoare staff aka vip-mod"....ca de , csf .
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
- [Diva]Diabla
si tu vrei sa imi spui mie ca nu poate sa vorbeasca [ x ] staff cu [ y ] player la telefon? hai sa fim seriosi.. da hai sa nu mai avem voie sa facem nici comert de pe contul de player ca ii influentam[MISS]Lorena wrote:Deoarece mulţi spun că e blat că na domne " sunteţi in staff şi vă daţi răspunsuriile, nu neapărat in pm , la telefon, skype.. etc". .
un mare CONTRA