Bonusuri Freze/Costume
-
[VIP]Admir
Re: Bonusuri Freze/Costume
PRO!
Si pe inelul de teleportare daca se pot pune, ar fi perfect.
Si pe inelul de teleportare daca se pot pune, ar fi perfect.
Contra
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
[VIP]Adea wrote:Contra
Frustrarea ta nu înseamnă nimic pt. noi, mulţumim însă că exişti şi ne oferi doza zilnică de amuzament.
"Dacă Dumnezeu există, va trebui să-mi implore iertarea" !

sa moara mta[SGA]Berila wrote:[VIP]Adea wrote:Contra
Frustrarea ta nu înseamnă nimic pt. noi, mulţumim însă că exişti şi ne oferi doza zilnică de amuzament.
Atât poţi să zici? Jalnică prestaţia ta, try something new, that already hasn`t charm.[VIP]Adea wrote:sa moara mta[SGA]Berila wrote:[VIP]Adea wrote:Contra

Scoate dacia de la amanet si mai iesi din casa ca mirosi a inchis .
MrsMustaţă, înţelege, glumiţele ăstea merg cu cei de teapa ta, II clase(CFR), nu mai face pe interesanta, ştim cu toţii cum eşti de fapt. Ţi-ai editat toate mesajele doar ca să scrie la topicul meu contra, părerea ta nu face nici cât negru sub unghie, nu mai cauta atenţie, topicul meu e făcut pt pro/contra, nu să-ţi arăţi prostia pe aici.[VIP]Adea wrote:Scoate dacia de la amanet si mai iesi din casa ca mirosi a inchis .

când erai vip erai asa prost....acm când esti sga esti un prost care incearca sa ascunda asta, dar nu prea iti iese copil prost .[SGA]Berila wrote:MrsMustaţă, înţelege, glumiţele ăstea merg cu cei de teapa ta, II clase(CFR), nu mai face pe interesanta, ştim cu toţii cum eşti de fapt. Ţi-ai editat toate mesajele doar ca să scrie la topicul meu contra, părerea ta nu face nici cât negru sub unghie, nu mai cauta atenţie, topicul meu e făcut pt pro/contra, nu să-ţi arăţi prostia pe aici.[VIP]Adea wrote:Scoate dacia de la amanet si mai iesi din casa ca mirosi a inchis .
Ea face reclamă la cancer, cam aşa se manifestă. Diabla, chiar te rog să o laşi în pace să-şi traiscă povestea de dragoste pe sv.[MISS]Diabla wrote:tu in ce categorie te incadrezi?![]()