Vali`, mi`a furat banana .. e maimuta csf.
Re: Vali`, mi`a furat banana .. e maimuta csf.
Nu se va intampla niciodata asta, stati linistiti.
PS: CONTRA!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Ba eu zic PRO pentru Alchimie (la shop) ar ajuta nemodu`[Dn]Lexx wrote:Nu se va intampla niciodata asta, stati linistiti.
Lycan-ul e degeaba deci CONTRA;
Sa se bage si Marmuri la Shop
Mantie Permanent
Adauga/Schimba BNS permanente
Mount-uri noi
Carduri Okey Sa pice costume / armuri /arme (e dragut)
Roata Destinului sa faci yang daca ai noroc
Astea ar fii un + adus serverului ...no?

contra pt lycan .
Lycanu e bun pt 1 srv nou luat de la 0 ... nu 1 care deja e vechi...pt ca asta ar insemna sa aruncam modurile si sa ne apucam de la 0.
pt alchimie PRO + sa se poata dona pt ea si sa fie maxim 100% fiecare
Porpun adaugarea esarfelor la donatii royala/suverana/lord...iar master sa fie nemod pt playerii nedonatori !
iar pe esarfe sa se adauge bonusuri mod ca la costume-freze ! doar la donatii...
+Skinuri arme ... care la fel...sa se poata moda la donatii
+ diferite efecte pentru armura ... si la fel , sa se poata moda la donatii !
+ diferite curele tot la donatii
(cu mai multe iteme modate dmg-ul ar fii mai interesant!)
scuzati greselile .
Lycanu e bun pt 1 srv nou luat de la 0 ... nu 1 care deja e vechi...pt ca asta ar insemna sa aruncam modurile si sa ne apucam de la 0.
pt alchimie PRO + sa se poata dona pt ea si sa fie maxim 100% fiecare
Porpun adaugarea esarfelor la donatii royala/suverana/lord...iar master sa fie nemod pt playerii nedonatori !
iar pe esarfe sa se adauge bonusuri mod ca la costume-freze ! doar la donatii...
+Skinuri arme ... care la fel...sa se poata moda la donatii
+ diferite efecte pentru armura ... si la fel , sa se poata moda la donatii !
+ diferite curele tot la donatii
(cu mai multe iteme modate dmg-ul ar fii mai interesant!)
scuzati greselile .
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
Multe idei, super interesante.
Lycan, that shit ain't gonna happen, si contra oricum. Nu mai bag bani sa fac set contra lycan.
Esarfe, skinnuri arma, curele : Ok, merge. Modate? Merge. Sa se gaseasca si nemod? Bun.
Cate se vor intampla, cand noi nici macar imagine la breasla sau catacombele nu le avem? Nu stiu.
Apreciez initiativa din partea voastra, thumbs up!
Lycan, that shit ain't gonna happen, si contra oricum. Nu mai bag bani sa fac set contra lycan.
Esarfe, skinnuri arma, curele : Ok, merge. Modate? Merge. Sa se gaseasca si nemod? Bun.
Cate se vor intampla, cand noi nici macar imagine la breasla sau catacombele nu le avem? Nu stiu.
Apreciez initiativa din partea voastra, thumbs up!
Nu o să bage nimic ce ţine de 40k, garantat.[MISS]Lorena wrote:in noul client posibil să ruleze.[SGA]Berila wrote:Nu se va băga alchimia şi nici atât licanul. Serverul nu rulează pe 40k
"Dacă Dumnezeu există, va trebui să-mi implore iertarea" !

Contra, mare contra.
Iara faza cu marmura la shop, e prostie, lasa-i sa se chinuie putin, ca asta nu e un PVP...
E pvm-pvp.
Vrei sa faci din serveru asta un Ha**er?
E o prostie imensa.
Contra lycan, contra marmura shop, contra costume sa se faca usor, nu mai stiu exact cum se numea.
As zice pro la alchimie, dar sa nu fie in shop, sa ne chinuim putin, sa nu fim toti egali, sa fim capitalisti...
Cu toate chestiile sugerate, am fii egali, si nu ar fii frumos.
Iara faza cu marmura la shop, e prostie, lasa-i sa se chinuie putin, ca asta nu e un PVP...
E pvm-pvp.
E o prostie imensa.
Contra lycan, contra marmura shop, contra costume sa se faca usor, nu mai stiu exact cum se numea.
As zice pro la alchimie, dar sa nu fie in shop, sa ne chinuim putin, sa nu fim toti egali, sa fim capitalisti...
Alchimia la Shop e o idee foarte Buna , Degeaba te chinui tu sa faci alchimie full cand te bat modatii, la ce bun sa te chinui si sa nu apuci s-o folosesti caluema, ce faci intri pe sv doar cand e pvp nemod?cantor88 wrote:Contra, mare contra.
E pvm-pvp.
E o prostie imensa.
Am fii egali , atunci am fii 3 clase Aia full mod , aia full nemod, si aia prosti incepatori care se vor lasa dupa 40 min de joc...
Fuck this shit i`m out
Ce ti se pare asa anormal sa avem o alchimie cu bns max 50 gen sa faci si tu rez pc 50 cu cea de pe arma faci si tu un set frumos si , chiar si asa
alchimia are bns cum sa zic in Ballance , ar ajuta nemodatu`...hai sa zicem ca o iei de la shop Antic si sa mai bagi tu timp s-o faci Legendara ...dar mna
daca tie iti place sa te chinui degeaba Da-i drumu!

- [Diva]Diabla
-
alexsinicu
Daca-r fi si caracterul de lycan ce bonusuri trebuie pentru el
.E clar contra!!!