Propunerică.
Re: Propunerică.
Voi staffu' aveti 1 costum deja+ca nu doar costum..si armura arme acc etc...in fine...mai mult la voi ca dc nu.[A]Adinna wrote:Pro. ~ ar merge si unul nou pentru staff ~
Lorenna pro dar asta ce inseamna?ca noi care suntem deja vip trb sa donam pt costumu' ala acum?
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
- [MOD]Lorena
Evident că trebuie să donezi pentru el chiar dacă ai deja "VIP", de aceea se numeşte "costum personalizat" să donezi pentru el şi să ii spui ce nume/citat vrei pe el.
[VIP]Adea wrote:Voi staffu' aveti 1 costum deja+ca nu doar costum..si armura arme acc etc...in fine...mai mult la voi ca dc nu.[A]Adinna wrote:Pro. ~ ar merge si unul nou pentru staff ~
Lorenna pro dar asta ce inseamna?ca noi care suntem deja vip trb sa donam pt costumu' ala acum?

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

Am crezut ca il primesti "cadou" ca ai donat pt vip...idk,e bn si asa.[MOD]Lorenna wrote:Evident că trebuie să donezi pentru el chiar dacă ai deja "VIP", de aceea se numeşte "costum personalizat" să donezi pentru el şi să ii spui ce nume/citat vrei pe el.[VIP]Adea wrote:Voi staffu' aveti 1 costum deja+ca nu doar costum..si armura arme acc etc...in fine...mai mult la voi ca dc nu.[A]Adinna wrote:Pro. ~ ar merge si unul nou pentru staff ~
- [MOD]Lorena
Dacă se va adăuga propunerea, cei care işi vor lua vip il vor primi lângă vip.. nu cei care il au deja.. cei care il au deja vor dona pentru el.

Atunci contra[MOD]Lorenna wrote:Dacă se va adăuga propunerea, cei care işi vor lua vip il vor primi lângă vip.. nu cei care il au deja.. cei care il au deja vor dona pentru el.
Numai pomana vreti smr

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

- [MOD]Lorena
Că bine zici.. se pare că alţii nu au inţeles ce inseamnă "costume personalizate".. e logic că plăteşti pentru el.. ca să iţi scrie ce vrea pipoţica ta pe el..
[Dn]Lexx wrote:Numai pomana vreti smr