.UpBaBY wrote:Nu sunt 70 de playeri pe tot serverul. Pentru ce vrei chestia asta
Breasla nelimitata !
Re: Breasla nelimitata !
Sophie. wrote:.UpBaBY wrote:Nu sunt 70 de playeri pe tot serverul. Pentru ce vrei chestia asta
That means I don't fuck with you
I'm a boss, you a worker bitch
I'm a boss, you a worker bitch
- [MOD]Lorena
Mulţumesc, ar fi o idee dacă s-ar face doar 3 bresle aşa am scăpa de starea de inmormântare de pe steel şi ne-am distra pe la war mai mulţi..(părerea mea, nu imi săriţi in cap , dacă nu sunteţi de acord.)
[Lady]Diabla wrote:Eu sunt pro la ce spune Lorenna
Last edited by [MOD]Lorena on Sat May 21, 2016 2:03 am, edited 1 time in total.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- TheWiDanBoss
Pro,Lorenna are O idee Foarte buna si sper ca disayer cu silent si cu fifty sa o puna in practica pentru ca este de mare folos.Multumesc

-
Cedry2Kruger
Si eu mai visez cateodata dar nu spun nimanui pentru ca e penibil. Aduceti macar 500 de playeri IN TOTAL, NU PE REGAT si o sa fiu pro.
P.S: Warr-u ala ce zici tu se face INTRE REGATE IN GO SU, DAR DE UNDE IMPLEMENTARI? Si sa vad eu cine baga 500 de noobi in breasla sa dea warr cand la warr trebuie moduri si ce sa mai zic de lag? Sa va tina
P.S: Warr-u ala ce zici tu se face INTRE REGATE IN GO SU, DAR DE UNDE IMPLEMENTARI? Si sa vad eu cine baga 500 de noobi in breasla sa dea warr cand la warr trebuie moduri si ce sa mai zic de lag? Sa va tina
- 2Pac&WestSide
Ba , nu stiu dupa ce dracu mai propuneti chestile astea si asa se stie ca sv se va duce dracu din cauza ca playeri nu mai cauta un asemenea gen de metin .

- [VIP]Adinna
Cedry2Kruger wrote:Si eu mai visez cateodata dar nu spun nimanui pentru ca e penibil. Aduceti macar 500 de playeri IN TOTAL, NU PE REGAT si o sa fiu pro.
Mai taci .
Sunt multe lucruri care trebuie rezolvate . .
Pe langa propunerea asta cu nr. nelimitat la breasla eu as zice ca ar fi ok si atunci cand se da war , nr. minim de membrii sa fie 5 , nu 8 . . Daca o fi posibil :]

[VIP]Mistic. wrote:Asta se face din sursa, daca se muta game-ul pe o versiune 40k.
1. Deschide guild.cpp (game) si cauta:
2. Inlocuieste cu:Code: Select all
int CGuild::GetMaxMemberCount()
3. Dupa:Code: Select all
int CGuild::GetMaxMemberCount() { // GUILD_IS_FULL_BUG_FIXif ( m_iMemberCountBonus < 0 || m_iMemberCountBonus > 18 )m_iMemberCountBonus = 0;// END_GUILD_IS_FULL_BUG_FIX if ( LC_IsHongKong() == true ){quest::pC* pPC = quest::CQuestManager::instance().GetPC(GetMasterPID()); if ( pPC != NULL ) { if ( pPC->GetFlag("guild.is_unlimit_member") == 1 ) { return INT_MAX; } } } return 32 + 2 * (m_data.level-1) + m_iMemberCountBonus; }
Code: Select all
int CGuild::GetMaxMemberCount() { // GUILD_IS_FULL_BUG_FIXif ( m_iMemberCountBonus < 0 || m_iMemberCountBonus > 18 )m_iMemberCountBonus = 0;// END_GUILD_IS_FULL_BUG_FIX if ( LC_IsHongKong() == true ){quest:: pC* pPC = quest::CQuestManager::instance().GetPC(GetMasterPID()); if ( pPC != NULL ) { if ( pPC->GetFlag("guild.is_unlimit_member") == 1 ) { return INT_MAX; } } } return INT_MAX; }