New.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[MOD]Lorena

Re: New.

Post by [MOD]Lorena » Fri Apr 15, 2016 4:39 am

Up.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Tue Feb 21, 2017 2:00 am

PRO!
Păi ce am găsit noi, mă nene mă.

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Tue Feb 21, 2017 7:47 am

[MISS]Lorena wrote:Propun, să se implementeze "Sistemul afk", după părerea mea este o idee bună , mai ales pentru membrii staff atunci când nu sunt la pc .
Tu proastă, nu ești staff să stai afk, ești tâmpită?
Când mai ai idei d-astea spune-le într-un borcan şi când simţi nevoia că vrei să te asculţi deschide-l.
Ideea în sine e bună şi să nu zici că am ceva cu tine îţi dau pro dar la staff nu e bună că nu eşti acolo să nu fii. Dacă înţelegi ce zic, de fapt îmi bat capu de pomană.
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!
Image
ImageImageImage
Image

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Feb 21, 2017 10:46 am

ințeleg că ai ceva personal cu mine,dar să fim serioş totuşi ideea este destul de bună pentru că te duci şi tu să mănânci etc.. in fine dacă tot nu mă"suporți"şi tot timpul ai ceva aiurea de comentat si inventat la adresa mea măcar abținete,că nu eu incep văd că tu
[VIP]3s3 wrote:
[MISS]Lorena wrote:Propun, să se implementeze "Sistemul afk", după părerea mea este o idee bună , mai ales pentru membrii staff atunci când nu sunt la pc .
Când mai ai idei d-astea spune-le într-un borcan şi când simţi nevoia că vrei să te asculţi deschide-l.
Ideea în sine e bună şi să nu zici că am ceva cu tine îţi dau pro dar la staff nu e bună că nu eşti acolo să nu fii. Dacă înţelegi ce zic, de fapt îmi bat capu de pomană.
Image
Image
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Tue Feb 21, 2017 11:24 am

PRO!

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Tue Feb 21, 2017 3:40 pm

[VIP]3s3 wrote:
Măcar uită-te in puii mei când a fost propusă această ideea şi nu mai comenta aiurea, nu-ţi place ce a propus dă drc' contra sau nu comenta

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Wed Feb 22, 2017 2:42 pm

ce să ii cer unui om fără şcoală şi fără cei 7 ani de acasă şi "neieşit "din Suceava,mereu injură.. up
[VIP]Ştefan wrote:
[VIP]3s3 wrote:
Măcar uită-te in puii mei când a fost propusă această ideea şi nu mai comenta aiurea, nu-ţi place ce a propus dă drc' contra sau nu comenta
Image
Image
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Fri Feb 24, 2017 1:54 pm

M-am razgandit. CONTRA!
Odata ce ai activat sistemul " AFK " Numai poti primi pm'uri.
Drept urmare activitatea pe joc din acel moment se limiteaza la a face minute jucate. Deci nu vad rostu. Ce rost are sa fii ON daca esti AFK si nici macar nu poti primii pm'uri. Daca veneati si cu un argument din care sa reiasa intradevar care este necesitatea acestui sistem, poate era altceva.

Kizev

Post by Kizev » Wed Mar 01, 2017 12:55 am

[VIP]Admir wrote:M-am razgandit. CONTRA!
Odata ce ai activat sistemul " AFK " Numai poti primi pm'uri.
Drept urmare activitatea pe joc din acel moment se limiteaza la a face minute jucate. Deci nu vad rostu. Ce rost are sa fii ON daca esti AFK si nici macar nu poti primii pm'uri. Daca veneati si cu un argument din care sa reiasa intradevar care este necesitatea acestui sistem, poate era altceva.
Poate vreau să mă duc să mă piș 7 minute. În timpul ăla playerii dau pm. Nu primesc răspuns. Urlă că sunt staff degeaba. Dar eu doar sunt la baie. În schimb când văd "membrul staff este afk", pac, dau pm altuia staff sau revin cu pm peste o perioadă scurtă de timp (minute). Prin sistemul afk ar fi eliminate ideile de genu' "asta stă la șuetă și nu-mi răspunde intentionat la pm". Da, sistem afk, dar cu limită de timp de 15min sau ceva, ar fi genial.

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Wed Mar 01, 2017 8:05 am

[SGA]Kizev wrote: Poate vreau să mă duc să mă piș 7 minute. În timpul ăla playerii dau pm. Nu primesc răspuns. Urlă că sunt staff degeaba. Dar eu doar sunt la baie. În schimb când văd "membrul staff este afk", pac, dau pm altuia staff aau revin cu pm peste o perioadă scurtă de timp (minute). Prin sistemul afk ar fi eliminate ideile de genu' "asta stă la șuetă și nu-mi răspunde intentionat la pm". Da, sistem afk, dar cu limită de timp de 15min sau ceva, ar fi genial.
+1

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”