eu am pus în TOATE , dar de unde să ai tu habar dacă nu te-ai interesat , no?Cedry2Kruger wrote:[Lady] mare...[Lady]Diabla wrote:sunt magazine în mapele de la tiffany
1. E Tiffiny, nu Tiffany.
2. Magazin General e doar în Taramu Zombiilor (mapa de 120), dar de unde să știi toate astea dacă nu ieși din mapa de GM? În celalte mape trebuie pus de membrii Staff. Tu nu cred că faci parte, doar cu numele dar foarte puțin.
Kf manilor ???
- [Diva]Diabla
Re: Kf manilor ???
- [VIP]Adinna
El s-a referit la faptul că fără să pună STAFF-ul , nu sunt magazine acolo . [ de ex. dacă se dă un reboot , se duc toate alea puse de tine ] . Dar de unde să ai tu habar dacă nu te-ai interesat să înţelegi ce a vrut să spună , no ?[Lady]Diabla wrote:eu am pus în TOATE , dar de unde să ai tu habar dacă nu te-ai interesat , no?Cedry2Kruger wrote:[Lady] mare...[Lady]Diabla wrote:sunt magazine în mapele de la tiffany
2. Magazin General e doar în Taramu Zombiilor (mapa de 120), dar de unde să știi toate astea dacă nu ieși din mapa de GM? În celalte mape trebuie pus de membrii Staff. Tu nu cred că faci parte, doar cu numele dar foarte puțin.

-
Cedry2Kruger
Și când se dă reboot nu se șterg toate NPC-urile, no? Da' no?[Lady]Diabla wrote:eu am pus în TOATE , dar de unde să ai tu habar dacă nu te-ai interesat , no?Cedry2Kruger wrote:[Lady] mare...[Lady]Diabla wrote:sunt magazine în mapele de la tiffany
-
[Lady]Bia
O să îi las Alexandrei pe skype şi o să revin cu un edit în funcţie de ce o să spună ea!
Cum sa iasa din camera de GM daca ea intra sa stea afkCedry2Kruger wrote:[Lady] mare...[Lady]Diabla wrote:sunt magazine în mapele de la tiffany

Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^
De fapt merge cu orice rasã și când ai peste 90% donezi în breaslă și de la 240 mergi la câini și faci din 7-8 câini lvl 249-250
Exact!NushCe wrote:De fapt merge cu orice rasã și când ai peste 90% donezi în breaslă și de la 240 mergi la câini și faci din 7-8 câini lvl 249-250

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

-
đéňīzDéjávüü
Vali
E
Gay
pa.
E
Gay
pa.
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .