cui ii pasa?Ruffian wrote:Să-l citez pe Şumudică: E în moarte clinică serverul, la evenimentele actuale se pun intrebări de tot râsul, mereu, niciodată nu s-a schimbat de când joc eu.Myriam wrote:cv cv in plus care nu o sa se intample[VIP]Eve wrote:pro, cv cv în plus pt svr![]()
Bă, o sugestie de event.
Re: Bă, o sugestie de event.
o banană,
două portocale,
tutti frutti
două portocale,
tutti frutti
[VIP]Mario1 wrote:Sper să`nţelegeţi ce vreau să spun, deşi nu cred că o să mă exprim chiar foarte bine.
Ruleta rusească ar trebui să se numească.
Nevoie de doi membri staff, unul stă în mapa X , altul în mapa Y, se dă anunţul pe global: Cine participă la Ruletă PM lu` Cutărescu... după ce se strâng playerii care participă, se numără câti sunt 10-15-100 etc... se aşează toţi într`o linie, iar membrul staff care e în mapa Y îi cere membrului staff ce se află`n mapa X să aleagă un număr între 1 şi 10(spre exemplu), acesta alege 3... jucătorul cu numărul 3 este eliminat, tot aşa până rămâne unul singur... Acum decide de voi...
Sper că aţi înţeles ceva din ceea ce am zis...
CONTRA , se face blat foarte uşor la acest event .
- [VIP]WaLLy
SUS

"O să vă privesc zâmbind în fiecare zi, promit că o să vă ignor şi n`o să mă agit şi`n încet încerc să mă deprind de toate stările care m`au consacrat în timp".
Dvorakk