Propunere !
Propunere !
Propun ca toti VIP-MOD sa poata sta in camera de donatii in timpul donatiilor ca inainte !
De ce ?
Daca nu folosim comenzi,facem spam,ne miscam,vorbim, ne schimbam rasa-sex-ul ... de ce nu avem voie ?
In ce sens ''miscam'' , adica daca ne plimbam pe langa playeru'l care doneaza sau mergem fix langa [ADM],la asta ma refer!
La faza cu vorbit...sa se vorbeasca doar pe grup/brsl/striga...etc.
Propun si o pedeapsa daca folosim comenzi/facem spam/ne miscam/vorbim/ne schimbam rasa-sex-ul!
Jail 6h fara avertisment !
P.S ! NIMENI SA NU DEA T/C! DISAYER ! SAU LA CEREREA MEA !
De ce ?
Daca nu folosim comenzi,facem spam,ne miscam,vorbim, ne schimbam rasa-sex-ul ... de ce nu avem voie ?
In ce sens ''miscam'' , adica daca ne plimbam pe langa playeru'l care doneaza sau mergem fix langa [ADM],la asta ma refer!
La faza cu vorbit...sa se vorbeasca doar pe grup/brsl/striga...etc.
Propun si o pedeapsa daca folosim comenzi/facem spam/ne miscam/vorbim/ne schimbam rasa-sex-ul!
Last edited by Adea on Thu Jun 09, 2016 11:51 pm, edited 3 times in total.
Re: Propunere !
nici chiar asa...crede ma ca daca nu ai fi avut cont de sga...nu ai fi pro cu ce ai spus tu.[GM]Dany wrote:Proo!
Dar sa fie cu jail permanent!
PRO si CONTRA
Da` sa te mai intreb ceva
De ce vrei sa stai fix in camera de donatii in timpul donatiilor ??
Sunt si alte mapa goale in care nu sta nimeni
Da` sa te mai intreb ceva
De ce vrei sa stai fix in camera de donatii in timpul donatiilor ??
Sunt si alte mapa goale in care nu sta nimeni

Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^
Nu pentru comenzi şi pentru ce ai mai zis tu nu mai au voie VIP/MOD să stea în camera de GM, ci pentru că aceştia îşi găsesc să se certe fix în timpu' donaţiilor, iar de aceea SilenT a decis asta.[VIP]Adea wrote:Propun ca toti VIP-MOD sa poata sta in camera de donatii in timpul donatiilor ca inainte !
De ce ?
Eu una, aş da un PRO, dar cu condiţia ta, cine începe o ceartă sau vorbeşte pe chat să se dea jail 6h!
→ '' #Monoton, simţ uşor, dezinvolt. Un copil pierdut sau mort.
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
Pai asta e faza,cum incepe 1 sa vorbeasca pe chat sa primeasca jail ![VIP]Evee wrote:Nu pentru comenzi şi pentru ce ai mai zis tu nu mai au voie VIP/MOD să stea în camera de GM, ci pentru că aceştia îşi găsesc să se certe fix în timpu' donaţiilor, iar de aceea SilenT a decis asta.[VIP]Adea wrote:Propun ca toti VIP-MOD sa poata sta in camera de donatii in timpul donatiilor ca inainte !
De ce ?
Eu una, aş da un PRO, dar cu condiţia ta, cine începe o ceartă sau vorbeşte pe chat să se dea jail 6h!
1.sa nu induca in erroare pe adm cand citeste bns/pietre sau ce isi doreste donatoru' respectiv sa achizitioneze!
2.ca face lag ...daca incepe 1 sa faca spam..
- [Diva]Diabla
culmea , uite că eu dau T/C să vedem dacă mai faci tu alt topic pe tema asta . [ warn + şters ]
NU aveţi voie !!!!!!!!!!!
NU aveţi voie !!!!!!!!!!!
- [VIP]Adinna
Deci, eu sunt şi am fost mereu PRO cu chestia asta..
Înainte eu una îi lăsam, adică mna nu avea nimeni nimic cu ei ATÂTA timp cât nu stăteau aproape de Disayer, NU îşi dădeau poly/transformare, nu stăteau să-şi tot schimbe iteme pe ei şi nu vorbeau pe chat..
Iar la pedeapsă eşti cam dură, eu zic aşa.. dacă vorbesc pe chat/dau poly/schimbă rasa/schimbă iteme de multe ori şi pun unele ce fac lag/stau aproape de Disayer, să fie sancţionaţi astfel:
1. avertisment ;
2. jail 7s [ să fie trimişi map1 ]
3. jail 6h.
Înainte eu una îi lăsam, adică mna nu avea nimeni nimic cu ei ATÂTA timp cât nu stăteau aproape de Disayer, NU îşi dădeau poly/transformare, nu stăteau să-şi tot schimbe iteme pe ei şi nu vorbeau pe chat..
Iar la pedeapsă eşti cam dură, eu zic aşa.. dacă vorbesc pe chat/dau poly/schimbă rasa/schimbă iteme de multe ori şi pun unele ce fac lag/stau aproape de Disayer, să fie sancţionaţi astfel: